- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #136.481
Aman olsn ya bzde insaniz ara ara dayanamadgmz zamanlar oluyo napalm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi yaa ama biraz az değil mi tatlım 1000 cal nin altına pek inme yaaaOvvvv sabahtan beri yediklerimi hesapladm toplam 340 kalori almsm aksama kadr da bu sekilde istikrarli qidersm harika olck![]()
Günaydın 5.takım güzellerİ.
Motivasyonum tavan.
Belli oluyordur zaten.
Bu Hafta iş yoğundu. Kızım hastaydı ateşlendi.biraz yorucu bir haftaydı.pekte giremedim ama hep takip ettim yazılarınızı ama şimdi kızım iyileşti.ateşte yok çok şükür.
Ayrıcaaa
Dün alışverişe gittim pantolon sıkıntım var biliyorsunuz. Neyse girdim mağazaya topladım 40 beden bir kaç pantolon deneyim dedim.birini giydim bol.dedim bol kesim herhalde. Başka giydim bol.ama hala kabullenemiyorum 40ım büyük olduğunu.sonra 38.aldım birtane aaaa oldu. Derken 2 pantolon aldım 38 beden. Yahu bende bri sevinç anlatamam.
Kızlar bı 2 haftadır yediklerime aşırı dikkat etmesem de sporumu hiç ihmal etmedim.
Söve söve jillianımı ve aBs challenge ı yaptım hergün.çok çok etkisini gördüm ve Kilo vermekten ziyade vücudum çok şekillendi.
Ay ne yazmışım sabah sabah
Benden böle işte![]()
günaydınlarrrr
ozaly cim tebrikler tatlım ne güzel mezuniyetine az kaldı
seyyah cım biliyorum tatlım senin haftasonu ve akşamları giremediğini fırsat buldukça gel gene tatlım
ben dünki menümü yazamadım az sonra yazarım
spora da henüz başlayamadım başlayınca ekleyeceğim korkudan tekrar hastalanırım diye başlayamıyorum
hepsi olucak canım yakında.
Bende ihtimal vermiyordum ama bak 3 ayda oldu işte. Veremem veremem diye 1,5 sene mızırdandım ama isteyince 3 ayda hedefime kavuştum.
Spor ya,
Spor gibisi yok
Hem fiziksel hem psikolojik insana kendini muhteşem hissettiriyor.
5.takıma teşekkür ederim beni spora alıştırdığı için.
Kızlar siz olmasaydınız gene beceremezdim.Çok çok teşekkür ederim.
teşekkürler kaptanım şaka maka nasıl veririm 13 kilo derken veriverdim kaldı 2 kilo.
Sabah oğlumu krese bıraktıktan sonra yol ustunde yuruyus yolu var spor ayakkabım yanımdaydı ındım 15 dk yurudum snr işe gıttım spor benım de vazgecılmezım ozalyyy cok mutlu oluyorum yapıncaaaa
hosgeldin canikom.:)toplight teşekkür ederim ve herkese merhaba.
masallah, olsun cok iyi olmus!yaptmm ölüyorm aqridan![]()
bu arada benim çıkma zamanım geldi fırsatım ıolursa akşam yazarım
az sonra kelebek yazmaya başlar işbaşı yapar kendinize iyi bakın
tatlm menün qayet qüzel olmuşdunku menumu yazayim
sahur yok
iftar
1 kucuk hurma
1 tabak etli bamya corbasi
1 tabak yogurt corbasi
1 tabak kiymali ispanak
1 kucuk kase yogut
1 tam bugday ekmegi (bolillo) (200 kalori)
sonra
1 elma
1/2 salatalik
yatarken
1 buyuk bardak sut
Günaydın 5.takım güzellerİ.
Motivasyonum tavan.
Belli oluyordur zaten.
Bu Hafta iş yoğundu. Kızım hastaydı ateşlendi.biraz yorucu bir haftaydı.pekte giremedim ama hep takip ettim yazılarınızı ama şimdi kızım iyileşti.ateşte yok çok şükür.
Ayrıcaaa
Dün alışverişe gittim pantolon sıkıntım var biliyorsunuz. Neyse girdim mağazaya topladım 40 beden bir kaç pantolon deneyim dedim.birini giydim bol.dedim bol kesim herhalde. Başka giydim bol.ama hala kabullenemiyorum 40ım büyük olduğunu.sonra 38.aldım birtane aaaa oldu. Derken 2 pantolon aldım 38 beden. Yahu bende bri sevinç anlatamam.
Kızlar bı 2 haftadır yediklerime aşırı dikkat etmesem de sporumu hiç ihmal etmedim.
Söve söve jillianımı ve aBs challenge ı yaptım hergün.çok çok etkisini gördüm ve Kilo vermekten ziyade vücudum çok şekillendi.
Ay ne yazmışım sabah sabah
Benden böle işte![]()
Ozaly tebrik ederim vallahi bende geçen ay sevdiğim beyaz bir pantalonum vardı onu deniyim derken patlattım pantalonu, bol bile gelen bir pantalondu. İnşallah zayıflayınca daha güzellerini alırız senin gibi o mutluluğu yaşarız. Hoşbulduk bu arada :)Ha bu arada yeni.arkadaşlar gelmiş takıma hepsine ayrı ayrı hoşgeldiniz diyorum
hoşgeldin canım
Hoşbuldum çok teşekkürler :)Bir suru yeni arkadas gelmiş hoşgelmişşş
Sizde hoşgeldiniz YitikMavi :)toplight teşekkür ederim ve herkese merhaba.
Hoşbuldumm:)kızlar merhabalar nasılsınız ben bayadır uğrayamıyordum.aslında uğruyorum okuyorum ama bişeyler yazamıyordum bu arada yeni birsürü arkadaşımız gelmiş hoş gelmişler...
ben zayıflamaya devam ediyorum. hazirana az kaldı . benim 9 kilom var vermem gereken. bu hafta regl olacağım ha bugün ha yarın ama tartıda bi artı yok Allah a şükür şaşırdım baya. normalde 700 gr falan artıya çıkardım. bu bile gelişme benim için.![]()
Kaptancım menünü beğendim, o kadar kaçamakta olsun bişiy olmaz. Şu su içme alışkanlığını kazanmam gerek benimde daha 0,5 lt içtim ama 2 yapcam gece bitmeden artık:)) Geçmiş olsun bu arada sağlık probleminiz..kızlar bugünki menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1/2 kk kadar labne
1dilim ekmek
öğle
2 dilim ekmek
4 köfte
salata
ayran
ara
eskişehir in bi helvası varmış pişmaniye ye benzeyen 10 cm lik galeta kadar ondan yedim maalesef
akşam
1 kase çorba
4 kaşık bamya
belki 1 elma yerim
spor maalesef yok
su 1,5 lt oldu 2 lt ye tamamlarım
Allah kabul etsin kelebek ablacım menün gayet yerinde :)dunku menumu yazayim
sahur yok
iftar
1 kucuk hurma
1 tabak etli bamya corbasi
1 tabak yogurt corbasi
1 tabak kiymali ispanak
1 kucuk kase yogut
1 tam bugday ekmegi (bolillo) (200 kalori)
sonra
1 elma
1/2 salatalik
yatarken
1 buyuk bardak sut
beyazkelebeğim dün ki menün gayet güzel
tatlm menün qayet qüzel olmuş
Aksam icin sadece 1 but ve salata yedm ama karnm cok ac![]()
Allah kabul etsin kelebek ablacım menün gayet yerinde :)
Burda en küçük benim sanırım, herkese hayırlı akşamlar ablalarım nasılsınız:)
Bu arada dünkü menümü yazayım bende
Kahvaltı
1 kase yoğurt
Akşam
Yarım tabak sebzeli makarna
2-3 yk kabak kavurması
Sonradan
1 bardak süt
1 fincan orta şekerli türk kahvesi
1.5 lt su
Spor: 45 dakika leslie 3 mil
Bugünde makarna yedim üst üste oldu biraz ama sabah 8den akşam 8e kadar okuldaydım. Tek kalıyorum apartta makarna öğrenci için anlık kurtarıcı yemek gibi:) Bundan sonra okul günlerinde önceki gün güzel sebzeli bi yemek yapacağım ki yoğun günlerimde idare etsin en azından, gelir gelmez ısıtıp yiyebilirim. Bakalım inşallah bundan sonra daha dikkat:)
canım benimde karnım aç ama yemeyelim ben az önce ufaklığa kabak çekirdeği ayıklarken 2-3 tanesini kabuklu yedim az kesti beniAksam icin sadece 1 but ve salata yedm ama karnm cok ac![]()
Ozaly tebrik ederim vallahi bende geçen ay sevdiğim beyaz bir pantalonum vardı onu deniyim derken patlattım pantalonu, bol bile gelen bir pantalondu. İnşallah zayıflayınca daha güzellerini alırız senin gibi o mutluluğu yaşarız. Hoşbulduk bu arada :)
Hoşbuldum çok teşekkürler :)
Sizde hoşgeldiniz YitikMavi :)
Hoşbuldumm:)
Az kalmış kilonuz inşallah yaza 9undanda kurtulmuş olarak girersiniz.
Kaptancım menünü beğendim, o kadar kaçamakta olsun bişiy olmaz. Şu su içme alışkanlığını kazanmam gerek benimde daha 0,5 lt içtim ama 2 yapcam gece bitmeden artık:)) Geçmiş olsun bu arada sağlık probleminiz..
Allah kabul etsin kelebek ablacım menün gayet yerinde :)
Burda en küçük benim sanırım, herkese hayırlı akşamlar ablalarım nasılsınız:)
canım madem apartta kalıyorsun haftasonu biraz alışveriş yap tatlım çok az dengesiz olmuş peynir yoğurt fslan ekle csnımBu arada dünkü menümü yazayım bende
Kahvaltı
1 kase yoğurt
Akşam
Yarım tabak sebzeli makarna
2-3 yk kabak kavurması
Sonradan
1 bardak süt
1 fincan orta şekerli türk kahvesi
1.5 lt su
Spor: 45 dakika leslie 3 mil
Bugünde makarna yedim üst üste oldu biraz ama sabah 8den akşam 8e kadar okuldaydım. Tek kalıyorum apartta makarna öğrenci için anlık kurtarıcı yemek gibi:) Bundan sonra okul günlerinde önceki gün güzel sebzeli bi yemek yapacağım ki yoğun günlerimde idare etsin en azından, gelir gelmez ısıtıp yiyebilirim. Bakalım inşallah bundan sonra daha dikkat:)
Sabah aceleyle çıkmıştım apar topar yoğurt yiyiverdim aslında bol bol yiyorum en sevdiğim öğün kahvaltı çünkü :)himm ogrenci menusu olmus evet, yani bu kadarla ayakta durabiliyosan gayet guzel, ama cok cok az yersen bu sefer de vucudun gocerse diyeti hepten biraktirabilir. diger arkadaslar daha iyi bilebilirler. bana az gibi geldi canim.
![]()
Evde her şey varda en yoğun günlerim olduğu için pzt salı çrş pek bi şey hazırlayamıyorum daha dikkatli olcam ama bundan sonra yemek hazırlayacağım 1 gün önceden hazır bulunsun en azından ısıtır yerimcanım madem apartta kalıyorsun haftasonu biraz alışveriş yap tatlım çok az dengesiz olmuş peynir yoğurt fslan ekle csnım
bu arada bende dün yazdın bugün unuttun sanmıştım ama okuldaymışsın
nım bugünki menü daha güzel ama hazır gıdalardan uzak dursan iyi olur gerçi öğrenci olunca ne kadar olyr bilemem ama bi şekilde şekersiz kahveye alış tatlım alışınca içemezsin şekerli tatlımSabah aceleyle çıkmıştım apar topar yoğurt yiyiverdim aslında bol bol yiyorum en sevdiğim öğün kahvaltı çünkü :)
Evde her şey varda en yoğun günlerim olduğu için pzt salı çrş pek bi şey hazırlayamıyorum daha dikkatli olcam ama bundan sonra yemek hazırlayacağım 1 gün önceden hazır bulunsun en azından ısıtır yerim
Bugünkü menümüde yazayım hemen
Kahvaltı
2 yumurtalı peynirli omlet
1 salatalık
3 yeşil zeytin
çok az tel peyniri
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak süt
öğlen
4 adet mavi yeşil light bisküvi
şeftalili meyve suyu
2'si bir arada nescafe
akşam
bir kase bol yeşillikli salata
1 tabak sebzeli makarna
1 lt su (2 lt'ye tamamlayacağım)
1 fincan orta kahve ( her şeyden şekeri çıkardım ama bi türk kahvesinden çıkaramadım.)
yatmadanda yine 45 dk leslie 3 mil yapacağım
canım hoşgeldin ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekliİyi akşamlar.
Uzun süredir sağlıklı beslenmeyi erteliyordum. Daha fazla yaza gecikmek istemediğimden emin oldum. Yarın detoksla birlikte diyete başlıyorum. Kilomu sabah yazmam sorun olmaz umarım. Yemek sonrası bu saatte tartılmak istemiyorum hiç.
28 yaşındayım. Tahmini 80-85 arasındadır kilom.
İnş burada hep beraber keyif alarak, bol bol motive olarak kilolarımızdan arınırız.