- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #136.501
detoks falan değil bence sağlıklı beslenmeyle daha kalıcı kg verebilirsin bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuralları tamamiyle kabul ediyorum.=)canım hoşgeldin ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekli
bu arada akşam tartılma zaten sabah aç karnına mümkünse üstünde hiç biley yokken tartıl
Ya bende istemiyorum hazır gıdaları ama akşama kadar okuldayım en sağlıklısı en azından diyet bisküvi diye düşünüyorum, kantinde neyden yapıldığını bilmiyoruz hiçbir şeyin. Belki artık kendim sandviç yapar götürürümnım bugünki menü daha güzel ama hazır gıdalardan uzak dursan iyi olur gerçi öğrenci olunca ne kadar olyr bilemem ama bi şekilde şekersiz kahveye alış tatlım alışınca içemezsin şekerli tatlım
Hoşgeldiniz inşallah hep birlikte güzel güzel zayıflayacağızİyi akşamlar.
Uzun süredir sağlıklı beslenmeyi erteliyordum. Daha fazla yaza gecikmek istemediğimden emin oldum. Yarın detoksla birlikte diyete başlıyorum. Kilomu sabah yazmam sorun olmaz umarım. Yemek sonrası bu saatte tartılmak istemiyorum hiç.
28 yaşındayım. Tahmini 80-85 arasındadır kilom.
İnş burada hep beraber keyif alarak, bol bol motive olarak kilolarımızdan arınırız.
tamam tatlım o zaman hoşgeldin aramızaKuralları tamamiyle kabul ediyorum.=)
evden sandewiç yapıp götürebilirsin küçük ekmekler arasına peynir salam yeşillik koy yanında da ayran ohhh missYa bende istemiyorum hazır gıdaları ama akşama kadar okuldayım en sağlıklısı en azından diyet bisküvi diye düşünüyorum, kantinde neyden yapıldığını bilmiyoruz hiçbir şeyin. Belki artık kendim sandviç yapar götürürüm
Hoşgeldiniz inşallah hep birlikte güzel güzel zayıflayacağız
Aynen kaptan bi dahaki hafta öyle yapacağım artık. Tüm gün sadece salı günü ders var o zamanlar kendim götürcem bundan sonra:)evden sandewiç yapıp götürebilirsin küçük ekmekler arasına peynir salam yeşillik koy yanında da ayran ohhh miss
gayet mantıklı tatlım takımda ayda arkadaşımız var o da kalori sayarak kg verenlerdenHoşbulduk=)
Diyet planımdan bahsedeyim isterseniz.
Genel olarak haftada bir gün detoks türü beslenmeyi planlıyorum. Bire bir detoks denemez ama kilo kaybı yaşadığım denediğim beslenme şekilleri.
Diğer günler ise karbonhidratı sınırlayıp kalori hesabına odaklanacağım. Çünkü diyette asla yenmemeli olan gıdalar olduğu zaman ben diyetten vazgeçiyorum. Devamlılığımı sağlamak içinde yasaklardan yiyeceksem tadımlık ve en fazla haftada bir kere yiyeceğim. yediğim gün ve ertesi gün kalori hesabında daha dikkatli olup karbonhidratı sıfıra indireceğim. Tabi böyle yazınca kaçamakçı olacağımı düşünmeyin. =)
Daha önce kilo verme süreçlerimde uzun süreli diyetleri bu şekilde yaparsam devamlı kılabildim. Tabiki verdiğim kiloları zamanla geri aldığı için şimdi burdayım![]()
Çalışıyorum ve evli değilim. Aslında eğitim de devam ediyor bi yandan. İş alanımı değiştirmek istiyorum. Hayatım bunaltıyor bu ara beni.=)gayet mantıklı tatlım takımda ayda arkadaşımız var o da kalori sayarak kg verenlerden
çalışıyormusun öğrencimisin evlimisin kendinden bahsetsene biraz
tatlm yazdigini yeni gördm evet meyve yedm artk pek bastrmadi ama olsnrakibem tesekkur ederim, gayret ediyorum..
himm bir salatalik dene veya elma? bugun toplam ekmek ne kadar yedin, 1 dilim ekmek az bi sey de peynir ye istersen? bugun cok az yedin gibi hatirliyorum sanki.![]()
geçen sene 79 dum.70 indim.sonra 72 oldum şimdi yeniden başladım 60 olmak istiyorum. 69.8 dim geçen cuma.Kac kiloydn kaca düstn cnm?
hala regl olamadım dün olmam gerekiyor dü. Olsaydım cuma ya kadar ödem ler giderdi.demekki güzel kilo verdin ayda cım regli öncesi şişiyor insan çünkü
hazirana kadar hadi ikimizde verelim 9 ar kg
met helvası deniyor ona. Onu bir de çikolataya buluyor da satıyorlar o daha da süper oluyor. Esk gidince alayım.hayırlı olsun daire başkanı ni za. Üst makam da tanıdık birilerinin olması her zaman iyidirkızlar bugünki menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1/2 kk kadar labne
1dilim ekmek
öğle
2 dilim ekmek
4 köfte
salata
ayran
ara
eskişehir in bi helvası varmış pişmaniye ye benzeyen 10 cm lik galeta kadar ondan yedim maalesef
akşam
1 kase çorba
4 kaşık bamya
belki 1 elma yerim
spor maalesef yok
su 1,5 lt oldu 2 lt ye tamamlarım
inşallah canım hep birlikte zayiflaya limOzaly tebrik ederim vallahi bende geçen ay sevdiğim beyaz bir pantalonum vardı onu deniyim derken patlattım pantalonu, bol bile gelen bir pantalondu. İnşallah zayıflayınca daha güzellerini alırız senin gibi o mutluluğu yaşarız. Hoşbulduk bu arada :)
Hoşbuldum çok teşekkürler :)
Sizde hoşgeldiniz YitikMavi :)
Hoşbuldumm:)
Az kalmış kilonuz inşallah yaza 9undanda kurtulmuş olarak girersiniz.
Kaptancım menünü beğendim, o kadar kaçamakta olsun bişiy olmaz. Şu su içme alışkanlığını kazanmam gerek benimde daha 0,5 lt içtim ama 2 yapcam gece bitmeden artık:)) Geçmiş olsun bu arada sağlık probleminiz..
Allah kabul etsin kelebek ablacım menün gayet yerinde :)
Burda en küçük benim sanırım, herkese hayırlı akşamlar ablalarım nasılsınız:)
hoş geldin canım.İyi akşamlar.
Uzun süredir sağlıklı beslenmeyi erteliyordum. Daha fazla yaza gecikmek istemediğimden emin oldum. Yarın detoksla birlikte diyete başlıyorum. Kilomu sabah yazmam sorun olmaz umarım. Yemek sonrası bu saatte tartılmak istemiyorum hiç.
28 yaşındayım. Tahmini 80-85 arasındadır kilom.
İnş burada hep beraber keyif alarak, bol bol motive olarak kilolarımızdan arınırız.
Hemen bugünki menumü yaziyorum
SABAH:
1 haslanms yumurta
1kibrit kutusu peynr
domates salatalk
1 dilim tam bugday ekmk
2 siyah zeytin
ara greyfurt suyu
öglen salata
ara 2-3 kuru pasta
aksam 1 but salata
ve 3-4 kaşık bulgur pilavi
meyve
su 2 litre
spor 20- 25 dk fln pilates
Arkadaslar ben nisanda da izinli olmak ıstıyorummm bilginiZ olsunnn
evet o kuru pastalar olmasa ne iyi olacakti ama adet olmam yakin canim tatli bsyler cekiyo umarm cumaya ikimizde güzel sonuclar aliriz2-3 kuru pastaonun disinda cok guzel :) masallah! Cumaya guzel sayilar gorceksin bence
![]()
Bncede vücuduna cok yüklenme derm cnm iftardada ekmk daha az tüketmeye calssan cok mu ac kalms olursn ?Naz cim hosgeldiin!
Iki gun ust uste oruc tutunca bugun biraz daha yorgun dustum ogleden sonra yarin ara veriyim diyorum oruca, hem sabah toplantida sunum yapmam gerek :/
canım bende kamuda çalışıyorum 2 tane oğlum var biri 3 biri 9 yaşında kilolar doğumlardan kalma buralardayız işteÇalışıyorum ve evli değilim. Aslında eğitim de devam ediyor bi yandan. İş alanımı değiştirmek istiyorum. Hayatım bunaltıyor bu ara beni.=)
Seni tanıyabilir miyim?
tatlım çok uzun gitmee özleriz seni yaaaaaArkadaslar ben nisanda da izinli olmak ıstıyorummm bilginiZ olsunnn
evet gen. müd. yrd. ile 3 sene aynı odayı paylaşmıştık daire başk ı da ilk işe beraber başladığım arkadaşım işyerinde en eski ben olunca bu arada benimki,si çikolatsızdıgeçen sene 79 dum.70 indim.sonra 72 oldum şimdi yeniden başladım 60 olmak istiyorum. 69.8 dim geçen cuma.
hala regl olamadım dün olmam gerekiyor dü. Olsaydım cuma ya kadar ödem ler giderdi.
met helvası deniyor ona. Onu bir de çikolataya buluyor da satıyorlar o daha da süper oluyor. Esk gidince alayım.hayırlı olsun daire başkanı ni za. Üst makam da tanıdık birilerinin olması her zaman iyidir
inşallah canım hep birlikte zayiflaya lim
hoş geldin canım.![]()
Naz cim hosgeldiin!
Iki gun ust uste oruc tutunca bugun biraz daha yorgun dustum ogleden sonra yarin ara veriyim diyorum oruca, hem sabah toplantida sunum yapmam gerek :/
ekmek oranı biraz fazla olmuş ekmeğin bu kadar çok olmasa menü güzelBugunku menum
Sahur
2 yumurta (top halinde kirmak)
3.5 dilim tam bugday ekmek yani 1.5 bolillo
1.5 kk peynir
Domates salatalik 3 zeytin
1 bardak sut
1 kucuk muz
Iftar
1 kucuk hurma
2.5 dilim kadar ekmek
1 tbk etli bamya corbasi
1 tbk kbk yemegi