- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #136.521
met helvası o bayılırım :) menün gayet güzel kaptan. her zamankı gibi.kızlar bugünki menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1/2 kk kadar labne
1dilim ekmek
öğle
2 dilim ekmek
4 köfte
salata
ayran
ara
eskişehir in bi helvası varmış pişmaniye ye benzeyen 10 cm lik galeta kadar ondan yedim maalesef
akşam
1 kase çorba
4 kaşık bamya
belki 1 elma yerim
spor maalesef yok
su 1,5 lt oldu 2 lt ye tamamlarım
menün güzel olmuş beyaz kelebek. sahur yapsan daha uzun süre enerjık olursun tabi.dunku menumu yazayim
sahur yok
iftar
1 kucuk hurma
1 tabak etli bamya corbasi
1 tabak yogurt corbasi
1 tabak kiymali ispanak
1 kucuk kase yogut
1 tam bugday ekmegi (bolillo) (200 kalori)
sonra
1 elma
1/2 salatalik
yatarken
1 buyuk bardak sut
canım kahvaltıyı bu şekilde atlama lütfen öğle öğünü de yok. bu menü pek olmamış ama zamanla düzelir.Bu arada dünkü menümü yazayım bende
Kahvaltı
1 kase yoğurt
Akşam
Yarım tabak sebzeli makarna
2-3 yk kabak kavurması
Sonradan
1 bardak süt
1 fincan orta şekerli türk kahvesi
1.5 lt su
Spor: 45 dakika leslie 3 mil
Bugünde makarna yedim üst üste oldu biraz ama sabah 8den akşam 8e kadar okuldaydım. Tek kalıyorum apartta makarna öğrenci için anlık kurtarıcı yemek gibi:) Bundan sonra okul günlerinde önceki gün güzel sebzeli bi yemek yapacağım ki yoğun günlerimde idare etsin en azından, gelir gelmez ısıtıp yiyebilirim. Bakalım inşallah bundan sonra daha dikkat:)
burda da sadece kahvaltı öğünü olmuş. akşam öğünlerinde makarna yememeğe çalış. illa yıyeceksen öğle öğününde ye kı diretk kılo olmasın. öğlen okuldaydın sanırım oyüzden haızr gıdalar tüketmişsin. okulda diyet çok zor oluyor biliyrum. ama sandviç-tost falan götürebilirsin. ya da bir kaba ton balıklı salata hazırlayıp götürebilirsin yıyecek bi yerin varsaSabah aceleyle çıkmıştım apar topar yoğurt yiyiverdim aslında bol bol yiyorum en sevdiğim öğün kahvaltı çünkü :)
Evde her şey varda en yoğun günlerim olduğu için pzt salı çrş pek bi şey hazırlayamıyorum daha dikkatli olcam ama bundan sonra yemek hazırlayacağım 1 gün önceden hazır bulunsun en azından ısıtır yerim
Bugünkü menümüde yazayım hemen
Kahvaltı
2 yumurtalı peynirli omlet
1 salatalık
3 yeşil zeytin
çok az tel peyniri
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak süt
öğlen
4 adet mavi yeşil light bisküvi
şeftalili meyve suyu
2'si bir arada nescafe
akşam
bir kase bol yeşillikli salata
1 tabak sebzeli makarna
1 lt su (2 lt'ye tamamlayacağım)
1 fincan orta kahve ( her şeyden şekeri çıkardım ama bi türk kahvesinden çıkaramadım.)
yatmadanda yine 45 dk leslie 3 mil yapacağım
hoşgeldin nazİyi akşamlar.
Uzun süredir sağlıklı beslenmeyi erteliyordum. Daha fazla yaza gecikmek istemediğimden emin oldum. Yarın detoksla birlikte diyete başlıyorum. Kilomu sabah yazmam sorun olmaz umarım. Yemek sonrası bu saatte tartılmak istemiyorum hiç.
28 yaşındayım. Tahmini 80-85 arasındadır kilom.
İnş burada hep beraber keyif alarak, bol bol motive olarak kilolarımızdan arınırız.
kuru pasta da nazar boncuğu olsun . toplam kalorin az bugün zaten.Hemen bugünki menumü yaziyorum
SABAH:
1 haslanms yumurta
1kibrit kutusu peynr
domates salatalk
1 dilim tam bugday ekmk
2 siyah zeytin
ara greyfurt suyu
öglen salata
ara 2-3 kuru pasta
aksam 1 but salata
ve 3-4 kaşık bulgur pilavi
meyve
su 2 litre
spor 20- 25 dk fln pilates
nedennnnnArkadaslar ben nisanda da izinli olmak ıstıyorummm bilginiZ olsunnn

zaten telafi oruçlar haftada 2 gün pzt - perşembeleri tutulması makuldü yanlış bilmıyorsam. hem sıkılmazsın 2 gün olursaNaz cim hosgeldiin!
Iki gun ust uste oruc tutunca bugun biraz daha yorgun dustum ogleden sonra yarin ara veriyim diyorum oruca, hem sabah toplantida sunum yapmam gerek :/
canım sahur yaptığın çok iyi olmuş. sadece ekmek miktarın çok fazla. toplam 6 dilim olmuş. bence 4 de bırakmalı ekmeği.ama güzel sebze tüketiyorsun bu çok iyi.Bugunku menum
Sahur
2 yumurta (top halinde kirmak)
3.5 dilim tam bugday ekmek yani 1.5 bolillo
1.5 kk peynir
Domates salatalik 3 zeytin
1 bardak sut
1 kucuk muz
Iftar
1 kucuk hurma
2.5 dilim kadar ekmek
1 tbk etli bamya corbasi
1 tbk kbk yemegi