Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet sanrm callancm tam bigday ekmegnden baska yemiyorm zatn tost harika olurda doyamicm diye korkuom niese :) cok acim ya ondn heralde :KK43: canm nasl kisir istio anlatamam
hiç tostla uğraşma
bol yeşillikli kısır yap
bulgurdan zarar gelmez,az yağlı yap,akşama da hafif proteinli yersin
hiçbir şey olmaz

ana-cheri-facebook4.jpg

bu kadın en yeni fitness ikonuymuş

Menülerimizi yazmak gerekiyor mu, yoksa paylaşım olsun diye mi yazıyoruz. Kuralları atlamak istemiyorum şekerler.

iyi akşamlar kızlar
mavicim haftasonları genelde hepimiz fazla paylaşımda bulunamıyoruz
naz tatlım dikkat et kendine
ben hala toparlanamadım yaa halsizlik devam ediyor hatta bu akşamda erkenden yatacağım kendinize iyi bakın

iyi akşamlar kızlar
mavicim haftasonları genelde hepimiz fazla paylaşımda bulunamıyoruz
naz tatlım dikkat et kendine
ben hala toparlanamadım yaa halsizlik devam ediyor hatta bu akşamda erkenden yatacağım kendinize iyi bakın

Sende dikkat et canım kendine. Dinlen iyice.

Gecmis olsun tatlim ya nane limon kaynat ic
Sağol Tatlım. Hafta sonu sakin buralar. Bende gelemedim. Şimdide yatağımdayım zaten erkenden uyuyacağım sanırım.
Bugün ne yedim ne içtim hiç bilmiyorum. Arkadaşımın bebeği hasta ve iştahsız olunca o aç kalcak diye panik oldum ona bişeyler yedirme derdindeydim kendim de ona yedirmeye çalıştıklarımdan atıştırdım.

günaydınlarr
ankarada kapalı bir hava var
sabah erkenden kalkıp kahvaltıyı yaptık büyük oğlum bilim sanat merkezi sınavına gitti bakalım başarılı olabilecek mi

Bizim takım haftasonu hepten yok oluyor:(
Diğer takımları okuyorumda ne kadar aktif canlılar.

İyi günler hanımlar, haftasonu dikkat ediyorsunuzdur inşallah yediğinize içtiğinize:)
Bu arada ben nickimi değiştirdim haberiniz olsun bu kim demeyin sonra :p (Nianxp)

Karman çorman geldi bi anda yeni nickin. Hayırlı uğurlu olsun=)

Back
X