herkese merhabalaarrr....
cok yogun bi haftasonu gecirdik, cumartesi ogleden sonra ev isindirma partimiz vardi, 25 kisi filan geldi, hepsi ayni anda degil ama yine de sirayla herkese merhaba hosgeldin cay kahve naparsin needersin gule gule demekten en sonunda basim dondu, hatta en son konustugum adama kiziniz ne is yapiyor dedim, bahsettim ya filan diyince dedim ben iyice yorulmusum..
pazar gunu de bahce isleri ile gecti, yabani otlari yoldum, on bahcenin de cicek yatagini temizledim, sadece sol taraftan iki buyuk cop poseti ot cop cikti, bu is baya yorucu olacak sanirim, daha da bitmedi. bahcesi buyuk olsun dedim durdum ama simdi de isi bitmiyor, ama olsun halimze cok sukur,
menulerim genelde cok kotuydu
cumartesi
sabah normal bi kahvalti yaptik, oglen yemegini cok gec yedik misafirler gittikten sonra, o da once sacma sapan atistirdik (borek kurabiye), sonra oturup corba ictik yemek yedik.
pazar da yine hep kotu kotu beslendim, aralarda kurabiyeler, cikolatalar, pekan cevizi...
cezama raziyim

oruclarima devam ediyorum ins, baska turlu nefsime hakim olamiyorum.
bi de haftasonu ozgurluk zamani gibi cozutmus oldum, neyse ins toparlicam cumaya kadar 74.0 olmak hedefim!
bugunku sporlarim:
jillian 30 day shred level 1 : 4. gun. (27 dakika)
callanetics: hips and behind. (20 dakika)