• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm;

Kahvaltı
1 salatalık
2 dilim kepek ekmeği
avuç içi kadar tel peyniri
3 dilim salam

Akşam
1.5 kase tel şehriyeli yoğurt çorbası

1.5lt su
spor yok (yatmadan leslie yapacağım)

Kahvaltıyı biraz geç yaptım o yüzden öğlen canım bi şey istemedi

Hemn bgnki menumü yazaym sabah yaklask 3 dilim tam bugday ekmegi 1 kk dan braz büyük tulum peynir 3-4 zeytin ara öqün nane limon ictm hasta oldqm icin öğlen de büyk bir kase yaklask 2 normal kase kadr kiymali tarhana corbasi ara oqün 1 tane bitter cikolata aksamda 1 kase corba 1 tabak ispanak yemegi 1 kase yoqurt yatmadn yine nane limon icerm su 1 litre anca icmisimdr su bile icince boqazm kulaklarm aqrio sporda yapamadm :(

Bugünkü menüm;

Kahvaltı
1 salatalık
2 dilim kepek ekmeği
3 dilim salam

Akşam

1.5lt su

ooo hc bsy yememssn tatlm nerdeysee

Bugünkü menüm;

Kahvaltı
1 salatalık
2 dilim kepek ekmeği
3 dilim salam

Akşam

1.5lt su

salam işlenmiş gıda olduğu için yemeseydin daha iyi
bunun dışında düşük kalorili olması güzel

Hemn bgnki menumü yazaym sabah yaklask 3 dilim tam bugday ekmegi 1 kk dan braz büyük tulum peynir 3-4 zeytin ara öqün nane limon ictm hasta oldqm icin öğlen de büyk bir kase yaklask 2 normal kase kadr kiymali tarhana corbasi ara oqün 1 tane bitter cikolata aksamda 1 kase corba 1 tabak ispanak yemegi 1 kase yoqurt yatmadn yine nane limon icerm su 1 litre anca icmisimdr su bile icince boqazm kulaklarm aqrio sporda yapamadm :KK43:
canım gayet güzel bugunkü menün,hasta olmana rağmen...tebrik ederim
öpüldünüz kızlar iyi geceler

merhaba kizlar, cok yorucu bir gun gecirdim, is gorusmem bitti cok sukur iyi gecti, simdi de kiz durmuyor cok yazamadim, opuyorum herkesi!

Günaydın kızlar
Bu hafta tartıda fazla bir azalma görmeyeceğim galiba
6weeks6packs pekte kalori harcatan bir şey değil yani cardioları nefes nefese bırakmıyor.
Ama ıkımıkım ettiriyor ;)
Çok umutluyum bu 6w6p'den.
Kilo olarak değil ama incelme olarak etkisini göreceğimi düşünüyorum.

günaydınlarr aşağıdaki mesajları dün akşam yazmıştım ama gitmemiş
ii sonuclar alirsin bnce bu ara baya yürüyosn kaptanm eger bu sekil istikrarli bi sekilde devam edersen cumaya ii bi sonuc çıkar
bilmiyorum tatlım yaa haftasonu ölçüyü çok kaçırmıştım
Kızlaar antalyada eğitimdeyim açık büfe ama ızgara seçiyorum ayrıca odalarda tartı var kilo almadım daha spor yapamıyorum çocuklar toparlanamadı ve çok yoruyorlar. Evime eşimle döndüğümde inşallah bolbol buralardayım ayrıca özaly ye sonuna kadar katılıyorum sizleri çok seviyorum callen lütfen ben dönene kadar mezun olma kaptanım gitmesine izin verme olur mu öpüyorum kızlar hepinizi
canım seni çok özledim callan da buralarda mezun olsa bile gitmez dimi callan cım
Canım çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin bi an önce. Menün güzel ama et döneri servis alırsan daha iyi olur dürümler çok ekmek yediriyor.

Kahvaltın çok güzel canım, sevindim keyifli olmana da:) Kaç kilo ile başlamıştın acaba?

Çok teşekkür ederimmm:) Arkadaşlarımla bi yere oturmuştuk 4 kişi 3ü pizza söyledi ben kahve içtim şok oldular yedirmeye çalıştılar, istemeyince bu kadar azimli olduğunu bilmiyodum dedi bi arkadaşım, hoşuma gitti. Azim önemli gerçekten özellikle kiloda bi kere bozunca hep devamını getiriyorum. Çok kilo alıp verdim bu defa son olur inşallah tartıda 55i görebilirim:)

kaptan harika bu aralar gerçekten de iyi yürüyosun inşallah devamı gelir:)

Bu arada burda adanalı olan birileri vardı kimdi onlar yahu:))
canım callan adanada yaşıyor
bende öğleden sonra büyük oğlumun sonuçlarını göstermeye akşam 5 te işim ancak bitti

büyük oğlumda insülin direnci çıktı şeker yüklemesi yapacaklar
bir de böbrek üstü bezlerin ultrasonunu istedi dr
inş iyi çıkar sonuçlar
şimdi bi sabah kahvemi içeyim dünki menümü yazarım

günaydın arkadaşlar nasılsınız? ben dün öğleden sonra izinliydim doktora gittim. kaç aydır almayacağım diye inat ettiğim antibiyotiğe başladım en sonunda. sürekli hastalık hali baş edemedim. doktor bağışıklığını yükseltelim diye çinko yazdı. biraz iştah açar dedi. allahtan eczanede yokmuş almadım.

bu arada bu sabah 5 yıllık kotuma sığdım. beli biraz zorladı tabi. o zamanlar ne kadar da düşük belliymiş pantolonlar. bir karış resmen. üzerine uzun bişey giyerek hallettim ama kısa kazaklarla giyilmez yanlarım çıkıyor fazla olmamasına rağmen.

menümü de yazayım
sabah 2 dilim kızarmış köy ekmeği - 1 dilim peynir-2 zeytin- 1 çay kaşığı kadar tereyağ-1 bardak ıhlamur

öğle: hastanedeydim öğün atladım

akşam: 2 biber dolması - 4 yemek kaşığı yoğurt

su: fazla içemedim sürekli yeşilçey- kuşburnu-ıhlamur falan içmekten suya sıra gelmedi

spor: hastaneye giderken 30 dk ya yakın yürüdüm

Back
X