- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #137.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlm tsk ederm doktor adet söktürücü verdi yeni btti smdi olmayi bekliorm
ovvvvv ne diyosun harikaaaa![]()
Bnde bi 200 kere ip atladm birde bi 5 dk basen egzersizi yaptm
yarn icin senden harika sonuc bekliyorumdun 42 kat cikmistim yaa.. bide 700 ip atlamistim.. bugun daha az ki. oldugu kadar
bak gordun mu baslayinca artirabiliyosun, ben de ilk ip atladgmda 300 filan anca yapabilmistim, dun 700 yapabildim, senin de onceki gun ceza olarak 100 yapmistin bugun 200 e cikti harika :):):)
diger iste quick callanetics yaptim dese biri o da zaten 20 dakika, 5 dakika yaptiysan onun 1/4 unu yapmis oluyorsun, egzersizini kucumseme diye diyorum, cok iyi gidiyor :):)
bn hep sisko oldugum icin hic eski kiyafetm yokkilo verdikten sonra yapcagim seyler
1) eski kyafetlerimi giyebilecegim
2) buyuk kiyafetlerimi kaldiracagim
3) 2. numara icin calismaya baslayacagiz.
4) bu kez 2, hamileligimde cok cok dikkatli kilo alacagim
ay hosuma gitti bu liste isi :)
yarn icin senden harika sonuc bekliyorumben daha atlardm belkide smdi vücudm zatn zayf cok yormak istemedm kendmi yoksa daha bi 200 daha atlayablrdm
bn hep sisko oldugum icin hic eski kiyafetm yokamaaaa kendme harika yeni kiyafetler almayi bol bol boydan fotograf cekinmeyi kendmi daha rahat hissetmeyi istiyorm aslnda daha cok sey istiyrm da gerisi bana kalsn ; )
Yoooo hemencicik zayiflayamayz biz bu kilolari hemn 1 günde veya 1 ayda almadikki zamanla aldiysak zamanlada vercezahahah ayy keske, ben gecen haftakinden az gelemiycem listeye giremiycem diye korkuyorum, gerci normal bi sayi da yetmiyor sanirim, cok iyi kilo vermis olmam. neyse ne yapalim liste cok da onemli degil buraya gelip kazandigim motivasyon paha bicilemez....
Tabi ayri bi motivasyon katiyor ama listede önemliiiiii cünkü niye biz rakibiizzzzzbakalm hangimz daha güzel zayiflayacak hedefine ulasacak
ok canim bol bol ciciler al kendine.. ins verelim de sonra da korumak icin ugrasalim...ayy hemencecik zayiflayabilseydik bi ama cok uzun suruyor...
Ovvvvv özelden istiyorm o vakit o sitenin adini merk ettim bana ne cezalar verck :)cok acimasiz bi websitesi var, adini yazmiyim, ne yedin ne zaman yedin ne kadar yedin yaziyorsun, sana ceza veriyor, iste su kadar saat dip bucak evi tertemiz temizle diye mesela :)
himm cok da mantikli degil cezalari, kaloriye gore veriyor sandiydim. biraz da komiklik katmislar.
ayy yok bozmam aman sonra dengeyi kurmak zor oluyo :) kilonu cok merk ediyorum bakalım sonuc ne olacak :)ok, ama ne ceza vercek diye diyeti bozup durmak yok :) he he..
asil kaptan kaptan yard burda onlar nasi bi ceza vericek onu dusunmeliyiz. :)
hadi ben eve gidiyom artik. iftardan once tartilip yazarim. herkese simdiden guzel bildirimler
ins bizim takim 1. olur bu sefer :):):)