• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1 ay bunu yapmaya varmsn rakibe
Tmm bugun 30 mekik mi? Peki tam olarak nasil yapiyosun ayaklar dizden bukuk 90 derece sonra ellerin arkadan bagli biraz kalkip geri mi yatiyorsun, jillian in crunch dedigi gibi. Tam mekik cok zorlar ve de sanirim sirt icin iyi degil.

Himm ben onu yapamiyorum ama sana tarif ettigim gibi 30 tane crunch yaptim, bugun hic ip atlayamadim malesef, yarin sbh kahvaltiya kalabalik misafirimiz var onun ikramlarini hazirlamakla ugrastim cooook yoruldum pilim bitti yatiyorum...
Aksam menum dedigim gibi 1/4 kadar elma, 2 hurma, 1 findik, 1 san fistigi ici (tuzsuz mu diye baktim) 1 bardak sut, bi de tepsinin kenarini duzeltirken 1/4 cay kasigi kadar muhallebiyi yaladim. Bu kadar detay seyleri yazmak gerekli mi bilmiyorum :)
Bi de bu hafta korse giymeye basladim alttan kopceli gogsun altina kadar yani gobek kismi icin, acligimi cok hissetmiyorum faydasi olacak gibi bklm goruces.. :)
Bi de bi arkadasin elliptical ina talip oldum esim gidip alip gelebilirse evde spor aletim olmus olacak :))

himm tr de gece oldu nerde menuler?? bi tek burcucuk ve kaptanim yazmis, esmerim sen nerdesin?? haftasonu da menu spor su bildirimlerini alacagim!!
Kahvaltı (kızımla)
Pınar Labne,10gram(1 tatlı kağından az)
Haşlanmış Yumurta küçük boy
Nescafe 3 Ü 1 Arada
Kayısı 1 adet

Çörek Otu
1 tatlı kaşığı, 5 g
Beyaz Ekmek
100 g,(1/2 hamburger ekmeği)

Öğle Yemeği (eşimle kahvaltı,öğlen civarı)
Tulum Peyniri
10 g(1 tatlı kaşığı)
Yumurtalı Ekmek
1 normal dilim
Reçel Konserveleri
1 yemek kaşığı
Zeytin
2 orta boy

Akşam Yemeği
Happy Meal Menü(cocuk menüsü) 550 kcal

1 porsiyon, 300 g

Aperatifler
Nestle Sıcak Çikolata(sütlü)

1 fincan, 22 g
Eti Cici Bebe 8gram (1 adet)

hemennn kendimi eleştireyim
kalori 1400 civarı fena değil
karbonhidrat 220 gram çok fazla
hamburger beyaz ekmek cic bebe filan cok sağlıksız ama 1 adet olduğu için sorun değil :P
cumartesi t25 workout dinlenme günü
genelde 3lt suyu hep geçtiğim için saymayı bıraktım

beslenme hedefimde artık her şeyi ye az ye politikası olduğu için menülerimde artık beyazlar olacak
yalnız bu menümde her şey var ama az değil farkındayım,haftasonu bukadar oluyor mazur görün
lütfen beni eleştirin,eleştirilmeyi severim

Kahvaltı (kızımla)
Pınar Labne,10gram(1 tatlı kağından az)
Haşlanmış Yumurta küçük boy
Nescafe 3 Ü 1 Arada
Kayısı 1 adet

Çörek Otu
1 tatlı kaşığı, 5 g
Beyaz Ekmek
100 g,(1/2 hamburger ekmeği)

Öğle Yemeği (eşimle kahvaltı,öğlen civarı)
Tulum Peyniri
10 g(1 tatlı kaşığı)
Yumurtalı Ekmek
1 normal dilim
Reçel Konserveleri
1 yemek kaşığı
Zeytin
2 orta boy

Akşam Yemeği
Happy Meal Menü(cocuk menüsü) 550 kcal

1 porsiyon, 300 g

Aperatifler
Nestle Sıcak Çikolata(sütlü)

1 fincan, 22 g
Eti Cici Bebe 8gram (1 adet)

hemennn kendimi eleştireyim
kalori 1400 civarı fena değil
karbonhidrat 220 gram çok fazla
hamburger beyaz ekmek cic bebe filan cok sağlıksız ama 1 adet olduğu için sorun değil :p
cumartesi t25 workout dinlenme günü
genelde 3lt suyu hep geçtiğim için saymayı bıraktım

beslenme hedefimde artık her şeyi ye az ye politikası olduğu için menülerimde artık beyazlar olacak
yalnız bu menümde her şey var ama az değil farkındayım,haftasonu bukadar oluyor mazur görün
lütfen beni eleştirin,eleştirilmeyi severim
kızlar ekmeğin gramını ıbs olarak hesaplamışım(mutfak tartısı aldım,ayarı ıbsdeymiş farketmedim)
yani aldığım kcal 150 daha az olacak
ekmek 35 gram

herkese iyi pazarlar.
sabah aç karınına 1 mil leslie, 10 dakika da jillian yaptım(çok zormuş jillian, yavaş yavaş artırmayı düşünüyorum)

kahvaltı:
2 yumurtalı, maydonozlu, dereotlu, yeşilsoğanlı acılı omlet
6-7 zeytin, 1 kk dil peyniri, yarım salatalık
yeşilçay

ara: 1 elma

şimdilik 1 litre suyu bitirdim.

bu arada benim en büyük sorunum çikolata, tatlı, kek, börek, çörek vs. abur cuburlardı. nasıl oldu bilmiyorum ama çocuklardan dolayı hepsi gözümün önünde olmasına rağmen 1 tane bile ağzıma atasım yok. takıma karşı duyduğum sorumluluktan kaynaklanıyor galiba, yoksa şekersiz hayatta duramazdım:)

herkese iyi pazarlar.
sabah aç karınına 1 mil leslie, 10 dakika da jillian yaptım(çok zormuş jillian, yavaş yavaş artırmayı düşünüyorum)

kahvaltı:
2 yumurtalı, maydonozlu, dereotlu, yeşilsoğanlı acılı omlet
6-7 zeytin, 1 kk dil peyniri, yarım salatalık
yeşilçay

ara: 1 elma

şimdilik 1 litre suyu bitirdim.

bu arada benim en büyük sorunum çikolata, tatlı, kek, börek, çörek vs. abur cuburlardı. nasıl oldu bilmiyorum ama çocuklardan dolayı hepsi gözümün önünde olmasına rağmen 1 tane bile ağzıma atasım yok. takıma karşı duyduğum sorumluluktan kaynaklanıyor galiba, yoksa şekersiz hayatta duramazdım:)
çok güzel canım
sen cok güzel kilo vereceksin

Arkadaşlar bende lahana corbasi diyetine basladim bugün sinirsiz lahana corbasi ve sinirsiz meyve yedim bakalim sonuç ne olacak
deryacım hoşgeldin ilk sayfada kurallarımız var onları kabul etmen gerekir
slm kızlar gene ben yorgunluktan ölüyom sabah kalktığımdan beri evde odaları değiştirdik eşimle hertarafım ağrıyor bu arada çok da becerikli olmuşum dün akşam sarma satmıştım bugün sabah callan cım senin mıhlamadan yaptım sonra içli köfte yaptım sucuklu kuru fasülye fırın sütlaç lorlu kurabiye yaptım yeni oturdum o da arkadaşın bebeğini görmeye gidiyoruz arabadayım yediklerime gelince
sabah
domates salatalık nane
1,5 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık mıhlama
öğle
1 tabak ton balıklı salata
2 adet sarma
ara
1 lorlu kurabiye ( büyüklüğü 2 fındık kadar)
akşama ne olur bilmiyorum ama gittiğimiz yerde yememeyi düşünüyorum evde biraz salata artmıştı eve geçince ondan yerim diye düşünüyorum

slm kızlar gene ben yorgunluktan ölüyom sabah kalktığımdan beri evde odaları değiştirdik eşimle hertarafım ağrıyor bu arada çok da becerikli olmuşum dün akşam sarma satmıştım bugün sabah callan cım senin mıhlamadan yaptım sonra içli köfte yaptım sucuklu kuru fasülye fırın sütlaç lorlu kurabiye yaptım yeni oturdum o da arkadaşın bebeğini görmeye gidiyoruz arabadayım yediklerime gelince
sabah
domates salatalık nane
2 kaşık mıhlama
öğle
2 adet sarma
ara
akşama ne olur bilmiyorum ama gittiğimiz yerde yememeyi düşünüyorum evde biraz salata artmıştı eve geçince ondan yerim diye düşünüyorum
hem bu kadar becerikli ol hem de bukadar az ye,olacak iş değil,kıskanılacak kadınsın kaptanım,maşallah sana:KK60:

hem bu kadar becerikli ol hem de bukadar az ye,olacak iş değil,kıskanılacak kadınsın kaptanım,maşallah sana:KK60:
canim valla bugun canim cikti
aksam da gittigimiz yerde sadece 1 kasik makarna salatasi ve 2 catal tramisu yemistim ama az once evde 1 avuc tuzlu fistik ve antep fistigi yedim kendimi sucki hissediyorum

kahvaltı
Çörek Otu
1 tatlı kaşığı, 5 g
Kayısı
1 Kayısı
Nescafe 3 Ü 1 Arada
1 bardak, 18 g
Haşlanmış Yumurta
1 büyük
Pınar Labne
10 g
Patates (yumurtalı)
1/2 kase
Beyaz Ekmek
35 g

Öğle Yemeği
Sarı Leblebi
30 g
Beyaz Leblebi
30 g
Kuru Üzüm
40 g

Akşam Yemeği
Kıymalı Yumurta
100 g
Beyaz Ekmek
15 g

Aperatifler/Diğer
Muz
1 orta boy (18 cm - 20 cm uzunluğunda)
Elma
1.5
seninde menu masallah oglen leblebi yiyince baska bisey yememissin

Herkse mrb bgnki menüm
sabah: esimle bruch a gttik ama tuttum kendmi yarim yufkadan börek
1kk peynir
salatalik
1dilim tam bugday ekmk
3 yaprak sarma
Ara öğün yok
aksam üstüde 1 tabak patatesli bezelyeli yemk
1 tavuk but
2 dilim ekmek
aksamda 1 avuc fistik
su 2 litre
spor 12 bin adim attim yaklasik oda 9 km ediyor imis

sabah
domates salatalık nane
2 kaşık mıhlama
öğle
2 adet sarma
ara

helal olsun kaptanım, o kadar mamalar geçmiş elinden kendini tutmuşsun, tebrik ederim.

sabahki menümü yazmıştım.
öğlen: bir tabak fasülye kavurması, yoğurt

ara:1 elma, 1 sade türk kahvesi

akşam: bir tabak kıymalı semizotu yemeği, 1 kase yoğurt

toplam 1,5 litre su, 1 mil leslie, 10 dakika jillian, 20 mekik(mekiğin sayısını her gün azar azar artırmayı düşünüyorum)
bu arada daha 3. günden baskülün gösterdiği rakam şaşırttı beni, yok artık dedim. 1 kilo gitmiş görünüyor. hayatımı düzene koyunca ödemler gidiyor heralde, yoksa 3 günde 1 kilo sanmam...

şuan da şekersiz neskafe içiyorum uyumamak için, cücülerime yazılı sorusu hazırlıyorum.

Pazar menum

Uyaninca,
3 hurma
4 findik

Kahvalti misafir vardi
1 dilim ekmek
3 kasik yumurtali yesil salata
1 dilim patatesli sebzeli rulo salata
2 kk peynir
Domates salatalik

Oglen
1 tbk lahana yemegi
1 kucuk kase yogurt

Ara
1 portakal
1 bardak sut

Aksam
1 kase tavuklu havuclu sehriyeli corba
1 tbk taze fasulye
Salata
1 kucuk kase yogurt

Menuleri yazanlari gordum listeyi yarin yaparim pazar ve pzt icin, hadi bklm kizlar guzel sayilar goruces bence cuma gunu, iradelerinizin onunde saygiyla egiliyorum,

Guzel mamalar yapip yememis olmamizdan dolayi hepimize tebrikler!!! Guzelce verelim kilolarimizi sonra diger zayif kizlar gibi ucundan azcik her seyden yiyebilcez :))

Bi de soyle bi sey yapabiliriz mesela sayilari yuvarlamadan tam olarak yazalim, callan in tartisi varmis o daha iyi olur da olmayanlar icin. 1 avuc fistik yerine 15 tane fistik mesela kac taneyse onu yazalim, buyuk sayilar daha uzaklastirici olur hem yazmaya utaniriz sonra da yemeyiz. Leblebiyi saymak zor olabilir belki de oylesine bi fikir ozellikle yagli seyler icin :)

arkadaşlar günaydın. malum bugün ayın 30u. bugun yarın ve belki çarş ben çok yoğun olurum. giremeyebilirim. beni merak etmeyin. ilk fırsatta menülerimi paylaşacağım. öpüyorum. görüşürüz

Back
X