merhaba arkadaslar,
Ozaly yi ekledim, cok pardon, yani gorsem hatirlardim heralde, 4 gundur yazmadigi icin olabilir. :):)
harika iste bu!! :) cok az kalorili olmus, sadece sebze ekleyebilirsin biraz.
canim menulerinin eksik kisimlarini da yazarsan evet yazicam menu bildirimine, pazts ve salir aksam yemegi yok bi de spor ve su. bi kac kere arkadaslar da rica etti, aksama kadar kagit kalemle bi yere yaz, aksam menuyu topluca yaz, ya da aksam yemegini yazmaya geldiginde eski mesajlarindan kahvalti ve ogleyi de bul oraya kopyala hepsi bir yerde olsun ok?? iyi gidiyosun tatlim sadece bize kolaylik olsun diye ok :)
evet canim korse bence ise yariyor, bunu nasil bildim? bugun kahvaltiya otururken giymemistim, bi turlu doyamadim kahvaltida bakiyorum acaba daha ne yiyebilirim diye. dene bakalim :)
takimdakilere menu hesabi sormak icin once benim kendi menumu yazmam lazim, o yuzden de kacamak yapamiyorum, bunu kendim istedim, frenlemek adina, simdilik ise yariyor bakalim :)
jillian i ben de cok seviyorum, baska seyler yapsam o tadi alamiyorum nedense...
evet oyleymis 45 ilde elektrikler kesikmis, kpederim diyor ki sabotajmis, valla ben bilmem ama bi cok isi aksattigi kesin..
ahaha cok tatlisin kaptanim ya, e tabi yaptin bi guzel icli kofteleri kurabiyeleri, o gun yemesen ertesi gun yiyceksin, kacinilmaz son :) en iyisi hic abur cubur almamak, sadece misafire yetecek kadar yapmak. degilse elimizin altinda durmasi cok tehlikeli.. kendimden biliyorum :):)
olsun sabah ve oglen cok iyi, bugun de iyi, tek sknti aksam yemis olman, yani enrjileri harcayacak vakit kalmamis, mesela kurabiyeleri kahvaltida yemis olsaydin coktan erimis gitmis olacaklardi.
bi tane resim bulmustum, ustune ingilizce yaziyor ama diyetlerin en cok bozuldugu saat aksam saatleriymis, onu ekliyim birazdan, tehlikeli zaman demis, aslinda tehlikeli zamanin basina ve sonunca topige girme zorunlulugu koysak o arayi atlastak sabah iyi oluyor genelde zaten.