• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar bn 10 qün önce vücut ölcümü aldrdm arkadasa smdi bel göbek ve kalcadan baktm ki sadece 1 cm qtmis tabi 10 günde biliosnz ki gecen haftada hep hastaydm pek egzersz yapamadm cok az qtmis demi ya offf

aaa bn tam kalkiorm ayaklarmda normal duruyo yere yapisik vaziyette yani normal mekik cekiorm bn
ama ben onu yapamiyorum, benimki ayaklar dizden 90 derece bukuk havada, sonra eller basin arkasina bagli, sonra kalkip iniyorum. crunch oluyor, neyse bu sefer boyle olsun bakalim. aslinda biraz arastirdim bu tarz mekik cekmek saglik icin sirtin icin iyi degil diyor,

http://www.peaksportsandspinept.com/articles/whysitupsareabadidea.cfm

burdan bakabilirsin, ozet olarak 20 yildir fizik tedavi uzmani olan birisi yazmis, mekik iyi bi fikir degil demis ve zararlarindan bahsetmis, oncelikle mekik karin kaslarini calistirmiyor demis, mesela matematik dersine calisirsin bi yandan da ispanyolca dersinin iyi olmasini umarsin, ayni beyin ama islev farkli diyor. ayni zamanda sirt omurga diskleri icin zararli demis, ilerde daha cok sirt agrilari olur demis, heralde diyor ilkokulda ogrendik o yuzden yapmaya devam ediyoruz ama hic iyi bi sey degil diyor, bence sende degisik versiyonun yap, hatta bak o paylastgn resimdeki kiz da benim dedigim gibi yapiyordu.

Kizlar bn 10 qün önce vücut ölcümü aldrdm arkadasa smdi bel göbek ve kalcadan baktm ki sadece 1 cm qtmis tabi 10 günde biliosnz ki gecen haftada hep hastaydm pek egzersz yapamadm cok az qtmis demi ya offf

toplam 1 cm mi, 1 er cm mi? nolcak canim 10 gun de iyi bence, hem takilma bunlara eninde sonunda cok iyi sayilara ulasicaz merak etme :):):)

benim yaptigim da cok faydali mi bilmiyorum o da tam olarak crunch degil aslinda, crunch da ayaklarini yerde tutuyor insanlar, ben havaya kaldiriyorum, biraz callanetics in karin egzersizine benziyor, bunu da 130 defa yapsan bu da baya yorar. dun ben 75 tane yapicam diye baya bi karnim isinmisti.

callan doktoruma soralim en iyisi gelince.

iyi iste guzelim kotu degil, :) bence gayet iyi gidiyorsun biraz yavas oluyor bu isler malesef, oyle hemen cabucak olsun istiyoruz ama olmuyor... sabir gerek, bol sabirrr!!!

kızlar günaydın cumadan beri ortalıklarda yoktum.
yazılanları okudum.
beni menü bildirmece spor su bildirmece listesinden kaldırabilirsin canım çünkü ben yazamıyorum o şekilde.
pazar günü kızım elini yaktı ütü nün altını elledi. avuç içi yandı. pazar akşam ne yapacağımı şaşırdım. yalnızdık kızımla bir de. soğuk suda durdu eli çıkarınca yanıyor diyordu. neyse eli suyun içinde uyudu kaldı. biraz daha beklettim elini. sonra hametan sürüp nemli bezle örttüm elinede soğuk maden suyu şişesi koydum uyurken. pazartesi işe gitmedim dr a gittk. dün işe geldim iş yerinde 3 haftadır başımı kaşıyacak vaktim olmuyor zaten. öyle. bu hafta spor yapamadım öğlen aralarında bile çalıştım. öğlenleri yürüyordum 45 dk o bile yetiyordu. geçen eşimle üniversiteye gittik pazartesi günü . yüksek lisans yapıyor eşim. neyse ben de kızımla üniversitenin içindeki çarşıda geziyordum. tantunici gördüm. kalabalıkdı da. canım istedi bayadır kaç yıldır yemiyordum. ekmek arası istedim. paket yaptırdım hava güzeldi bahçede yiyecektim. paketi bir açtım öğrenci işi ya adamlar bütün ekmek arasını tantuniyle doldurmuşlar. benim bildiğim yarım ekmeğe koyarlar. ve ben ne yaptım o bütün ekmeğin hepiciğini yedim.
iş te bu yüzden ben menülerimi yazmak istemiyorum :KK70::KK70::KK70:
şimdi sizin yazdıklarınızı okudum da. beyaz kelebekdi sanırım tencerenin kenarını sıyırdım çay kaşığı kadar falan yazmış. ooo ben onları filan yazsam yediklerimi görseniz siz benim yerime oturur ağlarsınız:KK70:
öyle işte.
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.:KK15::KK15:

ay inşallah canllanım ya
Umutluyum jillian bacı beni baştan yarattı :KK66:
Bu 6w6p daha ilk hafta bitti
Beklentilerim büyük 3 haftaya etkisini göreceğimi tahmin ediyorum

ay lav yu jilliannn ay lav yu jilliiiaaaannn :KK68::KK68::KK68::KK68::KK49::KK49::KK76::KK76:
jillianı cok severim ben dee
ama t25 e geç shaunun bağımlısı olacaksın,o da inanılmaz zevk veriyor :))

sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1/2 fincan kadar kırık leblebi
öğle
1/2 avuç içi kadar ızgara tavuk
4-5 dilim fırın patates
domates salatalık
ara
5 cm büyüklüğünde kıymalı kol böreği
akşam
1/2 tabak ton balıklı salata
1 içli köfte haşlama
1 kaşık taze fasülye
1 küçük kase fırın sütlaç
cevizden küçük 2 tane lorlu kurabiye
1 portakal
su maalesef 1,5 lt civarı
spor 3,5 km yürüyüş
akşam gözüm döndü sanırım reglim yaklaştığı için böyle sürekli bi yeme hissi vardı ama gece yatarken kendimi çok kötü hissettim yaaa

akşam çokkk olmuş kaptanım :O
Bende oyle oluyorum valla diorumki tuh ya yedim de ne oldu simdi bosyere kalori aldim :KK43: hele bu zayiflama olaylarina girmeden once gece kalkip cokomel kasiklardim:rolleyes:o his geliyor arada hemen başka bir şey düşünüyorum:KK42:
ayy arada bana da oluyor
her şeyş sınırsız yiyesim geliyor
bu düşüceleri kışkışlamamız lazım
bugünki menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1/2 kk peynir
ara
100 gr yoğurt
1 dilim ananas
öğle
1 kase mantar çorbası
salata
2 parça tavuk şiş
ara
2 adet wasa
20 gr labne
akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık kurufasülye
ara
belki 1 elma ya da portakal

su
2 lt
spor 4,5 km yürüyüş
işyerinde sorun yoktu jenaratörler var ama sabah 10,30 dan beri elektrikler kesik evde ne yapacağız bilmiyorum maalesef yarın sabaha kadar gelmeyecek diyorlar
çokkk güzel
elektrikler yeni geldi ve girdim sonunda..
öğle yemeğim:6 adet köfte 2 dilim ekmek..ayran..
akşama daha da dikkatli olayım..
gayet güzel

birazdan yürüyüşe gidicem..
yürüyüş en güzel sporlardan kesinliklee

merhaba arkadaslar,

Ozaly yi ekledim, cok pardon, yani gorsem hatirlardim heralde, 4 gundur yazmadigi icin olabilir. :):)

harika iste bu!! :) cok az kalorili olmus, sadece sebze ekleyebilirsin biraz.

canim menulerinin eksik kisimlarini da yazarsan evet yazicam menu bildirimine, pazts ve salir aksam yemegi yok bi de spor ve su. bi kac kere arkadaslar da rica etti, aksama kadar kagit kalemle bi yere yaz, aksam menuyu topluca yaz, ya da aksam yemegini yazmaya geldiginde eski mesajlarindan kahvalti ve ogleyi de bul oraya kopyala hepsi bir yerde olsun ok?? iyi gidiyosun tatlim sadece bize kolaylik olsun diye ok :)

evet canim korse bence ise yariyor, bunu nasil bildim? bugun kahvaltiya otururken giymemistim, bi turlu doyamadim kahvaltida bakiyorum acaba daha ne yiyebilirim diye. dene bakalim :)

takimdakilere menu hesabi sormak icin once benim kendi menumu yazmam lazim, o yuzden de kacamak yapamiyorum, bunu kendim istedim, frenlemek adina, simdilik ise yariyor bakalim :)

jillian i ben de cok seviyorum, baska seyler yapsam o tadi alamiyorum nedense...
evet oyleymis 45 ilde elektrikler kesikmis, kpederim diyor ki sabotajmis, valla ben bilmem ama bi cok isi aksattigi kesin..

ahaha cok tatlisin kaptanim ya, e tabi yaptin bi guzel icli kofteleri kurabiyeleri, o gun yemesen ertesi gun yiyceksin, kacinilmaz son :) en iyisi hic abur cubur almamak, sadece misafire yetecek kadar yapmak. degilse elimizin altinda durmasi cok tehlikeli.. kendimden biliyorum :):)
olsun sabah ve oglen cok iyi, bugun de iyi, tek sknti aksam yemis olman, yani enrjileri harcayacak vakit kalmamis, mesela kurabiyeleri kahvaltida yemis olsaydin coktan erimis gitmis olacaklardi.
bi tane resim bulmustum, ustune ingilizce yaziyor ama diyetlerin en cok bozuldugu saat aksam saatleriymis, onu ekliyim birazdan, tehlikeli zaman demis, aslinda tehlikeli zamanin basina ve sonunca topige girme zorunlulugu koysak o arayi atlastak sabah iyi oluyor genelde zaten.
kelebeğim ben de bir ara menü denetimi yapıyordum,o ara cok güzel kilo verdim,insan denetlerken asıl kendini disipline ediyor
kahvalti icin en uygun vakit sabah 7:11
ogle yemegi icin 12:38
aksam yemegi icin 18:10

diyetlerin cogunun bozuldugu saatler: aksam 18 ile 22 arasi.
en tehlikeli zaman da aksam 20-21 arasi.
evet benim için kesinle bu zamanlar cok tehlikeli
yemekten sonra eşim eline fıstığı çayı vs alıyor,canım öyle bir çekiyor kii,nefis savası veriyorum resmennn

Bana artk normal yemek yemekten gına geldi yaaa üfff aksam icin bana hafif yiyecegm bisylr olaraktan önerisi olan var miii
salataaa kocamannn

himm yaz bakalim simdiye kadar neler yedin, ona gore aksama karar verelim :)

bunlar basarili bi sekilde kilo veren 1000 kisi arasinda anket yapmislar, ordan cikan sayilarin ortalamasi, ne guzel bak fark etmeden en uygunu yapiyomussun zaten :)

anladim cnm, evde ne var, aksam ne kadar hafif olsa o kadar iyi olur.

harikasin kaptanim :KK9:, yani burda henuz oglen yazayim ama sadece kahvalti ve ogle yemegi olmus olucak.
bu resmi masaüstüne koydum
18-22 arası çok dikkatli olmamı bana hatırlatsın diye..

Sali

kahvalti
1/2 bolillo ekmek
7 zeytin
2 kk peynir
domates salatalik brokoli

ara
3 hurma
6 findik

oglen
1 kase tavuklu havuclu sehriyeli corba
1 tabak taze fasulye yemegi
1/2 bolillo ekmek

ara
1 elma

.........
su: 0.6 litre
2 kupa ihlamur

bu sekilde gidiyor simdilik.
gittikçe daha da güzel oluyor menülerin:KK9:

Bgnki menüm cok sagliksz oldu :KK43: disardaydm çünkü malesf
sabah 1 dilim beyaz ekmek 2 dilim kasar peynir 3 zeytin
ara 3 parca bitter
öglen 2 dilim tam buğday ekmk arasi kasar ve domates
ara 1 elma
aksamda salata 2 kasik pirinc pilavi
su 1.5 anca olmuştr
sporda 100 ip atlama 6000 adim ve cekeblrsem bide mekik cekicm
kalorisi düşük olması güzel
bunun dışında cok karbonhidrat az protein olmuş,bu kötü

Ay canim aksam 18.30 da geldi 19.30 da gene gitti yarim saat sonra geldi bakalim insallah bidaa gitmez :)

Ay kiz bende esim erken gelir diye aradim benimkini jeneratör dayanmaz erken gelicen dime dedim yoook jeneratör mazotla calisiyo aynen calisiyoz dedi sende cok sevinme :KK70:

Ayy canim butun gun o yazin geldi aklma hicbisry yiyemedim kendimi cok kotu hissettim peygamber Efendimiz tas basarmis ya karnina hala gozlerim doluyor yazarken o peygamber haliyle Allahtan istememis sükür etmis biz 2 saat acliga dayanamiyoruz ne kadar simarigiz ya :KK42:
değil mi bence de
zevk için ye ye şişko olduk böylece..
canım ben dün kaçırdım ipin ucunu
dün kızım uyumadı diye anksiyete doruk noktadaydı ama bugun daha rahatım

buunku menum
Sabah 1 kucuk pastanre acmasi
Oglen 1 muz 1 bardak sut
Ara yok
Aksam eksili kofte 2 kasik hadi bilemedin 4 kasik makarna salata
2 litre su 2 bardak nescafe 3 bardak cay
10 squat 15 dakka eliptik
zumba hareketleri muziksiz cereyan yoktu aorebik tarzinda maksat hareket :)
güzell
kalori düşük
protein alımı da gayet iyi

canim benim :) cok dogru demissin, iste her sey insanin elinde, irademizi guzel sekilde kullanirsak, kendimiz icin iyi olani yapmis olucaz. insanoglu cok unutkan bir de o problem var, unutmak bazen iyi bazen kotu ama surekli hatirlamaya calismak lazim, ne icin yiyorsun, herkes yiyebiliyor mu, yeterince sukrediyor musun, bu tarz sorular, dusunmek lazim tekrar tekrar..

menun cok guzel canim, azicik yemissin, hareketler de gayet iyi :)
aynen bizim iradeli olmaya ihtiyacımız var,istersek her şeyi başarırız inşallah
:))))))))

esmerim sen ne diyorsun
biz o 1 cm incelme için kalkıp sevinçten oynuyoruzzz
ölçüler çok zor değişir
10 günde 1er cm cok iyi
bundan diyoruz ölçüleri ayda 1 alalım diye
shaun tnin egzersizleri normalde cok etkili ama ben de 2 haftadır neredeyse doğru dürüst değişiklik olmadı ama bu işler böylee...
bir de incelmek için kilo kaybı+egzersiz şart
aynen devam hatunum
bak bu da harvard in web sitesinden (ben demiyomr Harvard diyor he he)

http://www.health.harvard.edu/staying-healthy/want-a-stronger-core-skip-the-sit-ups

bu da ayni sekilde normal mekik in sirt icin zararli oldugundan bahsediyor canim,
vovvv çok bilimsel bir takım olduk biz yaa:)) kelebeğim sağolsun makaleler harvardtan :)))

benim yaptigim da cok faydali mi bilmiyorum o da tam olarak crunch degil aslinda, crunch da ayaklarini yerde tutuyor insanlar, ben havaya kaldiriyorum, biraz callanetics in karin egzersizine benziyor, bunu da 130 defa yapsan bu da baya yorar. dun ben 75 tane yapicam diye baya bi karnim isinmisti.

callan doktoruma soralim en iyisi gelince.
kızlar nasıl egzersiz yaptığınızın fotosunu gösterin,bu alanda uzman arkadaşlarıma danışayım
Canım 1 cm azmı ya
Bence çok iyi
4cm bir beden incelmek demek 1 ayda 1 beden incelmiş olucan yani.
Bu süper bence
aynenn
kızlar günaydın cumadan beri ortalıklarda yoktum.
yazılanları okudum.
beni menü bildirmece spor su bildirmece listesinden kaldırabilirsin canım çünkü ben yazamıyorum o şekilde.
pazar günü kızım elini yaktı ütü nün altını elledi. avuç içi yandı. pazar akşam ne yapacağımı şaşırdım. yalnızdık kızımla bir de. soğuk suda durdu eli çıkarınca yanıyor diyordu. neyse eli suyun içinde uyudu kaldı. biraz daha beklettim elini. sonra hametan sürüp nemli bezle örttüm elinede soğuk maden suyu şişesi koydum uyurken. pazartesi işe gitmedim dr a gittk. dün işe geldim iş yerinde 3 haftadır başımı kaşıyacak vaktim olmuyor zaten. öyle. bu hafta spor yapamadım öğlen aralarında bile çalıştım. öğlenleri yürüyordum 45 dk o bile yetiyordu. geçen eşimle üniversiteye gittik pazartesi günü . yüksek lisans yapıyor eşim. neyse ben de kızımla üniversitenin içindeki çarşıda geziyordum. tantunici gördüm. kalabalıkdı da. canım istedi bayadır kaç yıldır yemiyordum. ekmek arası istedim. paket yaptırdım hava güzeldi bahçede yiyecektim. paketi bir açtım öğrenci işi ya adamlar bütün ekmek arasını tantuniyle doldurmuşlar. benim bildiğim yarım ekmeğe koyarlar. ve ben ne yaptım o bütün ekmeğin hepiciğini yedim.
iş te bu yüzden ben menülerimi yazmak istemiyorum :KK70::KK70::KK70:
şimdi sizin yazdıklarınızı okudum da. beyaz kelebekdi sanırım tencerenin kenarını sıyırdım çay kaşığı kadar falan yazmış. ooo ben onları filan yazsam yediklerimi görseniz siz benim yerime oturur ağlarsınız:KK70:
öyle işte.
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.:KK15::KK15:
aydacım sen menüleri yazma ama kalori hesabına devam et
her şey yiyerek 1000 kcal gayet iyi gidiyordun senn,böyle deavm etmeni destekliyorum

günaydın kızlar
düşük kalorili bol sporlu bir gün diliyorum
öpüldünüz
+kelebeğim bugun menü ve spor bildirmimi yapacağım,dün için üzgünüm gerçekten :(((

günaydın arkadaşlar..
sabah yine istikrarlı başladım:)
2 dilim ekmek,domates salatalık biber ve çay..
ara öğünümü birazdan yiyeceğim..1 adet elma yemeye karar verdim..

sabah muzlu smootie yaptim icinede 2 adet damla cikolata attim bitter hm den aklimda oyle kalmış ama o normal bitter atiyorum diodu herhalde ben damla attim oh miss :)
Dun muz yaninda sut ictim elektrik yoktu makineden cekemedim bugun bari smottie yapim didim :KK66:

Son düzenleme:
Kizlar ptt takip bakiyodum bi reklam cikti hic dokunmadim saydayi yenilerken o reklam on kamerayi acti şok oldum bant yqpistircam simdi kameralara :@ dikkat edin kk ya girmek icin cerezleri actik diger sitelere dikkat edin.

Back
X