- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #137.661
Bgn moralmen kendimi cok iyi hssetmiyorm benden bu kadr bugnlük menumu yazarsn kelebekcim hepinize iyi aksmlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman dur zatn cok duygusalm sefkat gösterme bana bak aglattn bniins uzultulerin kederlerin de ucar gider.. biz seni mutlu gormeye alismistik tatlim.. Rabbim guzel gunler gostersin, uzuntu keder vermesin hicbirimize aminn...
kahvalti yaptin mi canim? peki spor? su miktari ne kadar?bayanlar öğlen salatalık,domates,peynir,zeytin ve bir dilim ekmek.akşama ise yarım muz yedim,yemek yemedim...
bayanlar ...
evet canim ben de bunu gorup motive olmak istemistim, demek ki neysmis isteyince oluyormus :)Kelebekcm göruyormsn nasilda kilolar verilms ayyy darisi bize olsn inşallah inşallah
spor fln gayet iyi cnm ama snde bn gibi protein almamssn hc sabah kahvaltini cok iyi yapmaya bakmerhaba kızlar, dün hiç giremedim nete, önce elektrik sonra kızım perişan etti beni, özür dilerim.
dünkü menüm hiç iyi değildi, kahvaltı yapmadan okula gidersem saçma sapan yiyorum tüm gün.
bugün biraz toparladım bakalım.
sabah:5 ceviz, 1 açık çay
ara:1 salatalık
öğlen:2 kase domates çorbası, 2 dilim ekmek
ara:1 elma, 1 yeşilçay
akşam:1 porsiyon patates yemeği, 1 kase cacık
ara:1 sade kahve
spor:45 dakika yürüyüş(eve dönerken otobüsten 3-5 durak önce inip yürüyorum), 50 mekik
su:2 litre
spor fln gayet iyi cnm ama snde bn gibi protein almamssn hc sabah kahvaltini cok iyi yapmaya bak![]()