• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba aranıza bugün katıldım arkadaşlar... 26 yaşındayım 165 boyum 76 kilom :KK43: 56 kilo da hedefim....tek başıma başlayıp bitiremedigim çok listem oldu.sizlerle birlikte hedefime ulaşmak istiyorum
canm hosgeldn ilk sayfayi okuyup orda yazilanlari buraya kabul ettim diye yazman gerek kilomz yakin beyaz kelebekle rakibiz ama istersen üclü rakiplik olusturabilrz beyaz kelebek arkadasimzda bnde sana yakinz kilo olark burasi sana gayet iyi gelick eminm

hm22 arkadaşımız kaptan yardımcısı idi ban lı olduğu için kk ya giremiyor callan da şu aralar bebeği yüzünden takıma fazla katkıda bulunamıyor bana yardımcı olacak arkadaşımız var mı 2. kaptan yardımcısı olarak
kaptanm bn size yardmci olmak isterm fakat bnmde sorumlu oldugum topik var ama gün icinde arkadslari motive amacli elimden geleni yaparm istersenz ;)

sampc1737d6afa943378.jpg

5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

5.TAKIM KAPTANI : toplight
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : hm22 & CallanPinckney

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.

yaşasın adımı listede görmek çok güzel.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum, veremeyenler haftaya daha iyi motive olalım inşallah:KK6:
mesela ben kendime ip ve hulahop almayı düşünüyorum. tv seyrederken bile yapılabilecek şeyler sonuçta.
hergün otobüsten 2-3 durak erken insem 30 dakika yürüyüş yapmış olurum. bir de hergün ertesi gün ne yiyeceğime karar veriyor, ona göre alışverişimi yapıyorum, planlı olmazsam ipin ucu fena kaçıyor çünkü.

kaptanım bir önerim var, bu hafta hepimiz bir hedef koyalım kendimize. o hedefe ulaşabilmek için uğraşalım. en az 500 gr olsun hedefimiz olmaz mı?

canm hosgeldn ilk sayfayi okuyup orda yazilanlari buraya kabul ettim diye yazman gerek kilomz yakin beyaz kelebekle rakibiz ama istersen üclü rakiplik olusturabilrz beyaz kelebek arkadasimzda bnde sana yakinz kilo olark burasi sana gayet iyi gelick eminm

Çok sevinirim rekabet olursa azim artar... diyet listesi olarak ne uyguluyorsunuz?diyetisyen e mi gittiniz?ne zamandır diyettesiniz. 16 aylık oğlum var emziriyorum bu arada imkan buldukça buraya yazacağım

Çok sevinirim rekabet olursa azim artar... diyet listesi olarak ne uyguluyorsunuz?diyetisyen e mi gittiniz?ne zamandır diyettesiniz. 16 aylık oğlum var emziriyorum bu arada imkan buldukça buraya yazacağım
diyetisyene gtmedm canm cook önceden gtmistm ama uygulamadm bile smdi sadece yediklerime dkkat ediyorm 1 aydr burdaym 82 kiloyla geldm suan 77yim iste cok sükür evet firsat buldkca gel burasi iyi geliyor insana

Hedef koymak mantikli..hedefine ulasamayana ceza ulasanada minik bir ödül olmali bnce oda insani iyi motive eder hadi bakalm bn cumaya nasipse 76.5 görmek istiyorm 700 gr verme icin haftaya kadr hedef koyuyorm kendme ve yediklerme daha fazla dkkat edecegm insallah

hm22 arkadaşımız kaptan yardımcısı idi ban lı olduğu için kk ya giremiyor callan da şu aralar bebeği yüzünden takıma fazla katkıda bulunamıyor bana yardımcı olacak arkadaşımız var mı 2. kaptan yardımcısı olarak

sürekli internette olamam ama elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim.

aramıza hoşgeldin, benim de 16 aylık oldu kızım, emmeyi iki ay önce bıraktı, keşke devam etseydi sıpaaa...

Kek ne kadar canim? Bir dilim mi? 1 topkek kadar mi?

Iste bu :)

Anlamadim bu kizin naptigini bu bildigimiz oruc degil galiba cunku surekli bi seyler yemis.

Sabah 7:20, namaza kalktim daha dogrusu pek uyuyamadim zaten kiz surekli ama surekli emdi, emmese de yaninda yaticakmisim emzik gibi istiyor. Ustum basim acik her yerim agrimis.
Ok menu bildirimi icin ya tek tek ne yediklerini yazsinlar ya da toplam kalori bu fikir nasil?
yok canım oruç değil,yediklerini 6 saat içinde 2 öğün yiyiyor,18 saat yemiyor..bir nevi oruca hazırlık diyor kendince

sphinxlike 12 yi geçti kilo bildiriminde bulunmadı
morpapatyam 12 yi geçti kilo bildiriminde bulunmadı
arkadaşlar bu felaket sonuçtan sonra sizler ne diyeceksiniz bu kötü gidişata dur demek için sizlerin önerileri nedir lütfen herkes ten önerilerini duymak istiyorum
çok kötü olmuş ben de çok artı çıktım çok düşürdüm ortalamayı :(
çok ağır kurallar koyalım desem o da insanı diyetten soğutuyor. ne yapabiliriz ki. şöyle bi şey olabilir. kalori sayma siteleri varya herkes onlara üye olup her yediğini tek tek yazıp paylaşabilir. o zaman ne kadar kalori alınmış ortaya çıkıyor. ben yazdığım zamanlarda çok daha dikkatli oluyordum. kalorimi aştığımda spor yapıp dengeliyordum. bayadır yazmıyorum kalori saymıyorum.
ip atlayınca gögüslerim sarkar diye korkuyorum. zaten zayıflıyoruz içleri boşalıyor bi taraftan da sarkmasınlar. squat da dizlerim acıdı. dizlere çok yük bindiriyor. menisküs filan oluveririm diye korktum yapmadım. şu bisikleti bi alabilsem.
msj:4
kalori siteleri çok işe yarıyor ben de başlıyorum bugun itibariyle tekrar saymaya
Bir diger onerim de korse arkadaslar cok ciddiyim bu hafta surekli korse taktim ve cok acikmadim. Ne zmn korsemi cikardim buzdolabinin kilerin onunde buldum kendimi...
bi ara takıyordum korse. yarın sabah unutmazsam takacağım kelebek
Merhaba aranıza bugün katıldım arkadaşlar... 26 yaşındayım 165 boyum 76 kilom :KK43: 56 kilo da hedefim....tek başıma başlayıp bitiremedigim çok listem oldu.sizlerle birlikte hedefime ulaşmak istiyorum
hoşgeldin cnm
Kaptanm bi kere herks cok az paylasimda bulunuyo daha aktif olmali ki herks daha cok motive olalm..bir ikincisi yeni gelen arkadslar lütfen menülerini tam yazsnlar tek tek yaziyolar sabah sunu yedm öglen bunu yedm die biz tam anlayamiyoruz ki cok mu yemisler az mi yemisler..bir ücüncüsü herkes spor yapmak mecburiyetinde olsn hc spor yapamadm diyen 300 ip atlama cezasi verilsn.. herks menüsünü tam yazsn yaptigi kacamaklari veya aman bir kasik nasilsa diyp önemsemediqi ne warsa bile yazsn
katılıyorum. bir de öğün saatlerini vs yazalım . ayrıntılı listeyle kendimizle yüzleşiyoruz.
yaşasın adımı listede görmek çok güzel.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum, veremeyenler haftaya daha iyi motive olalım inşallah:KK6:
mesela ben kendime ip ve hulahop almayı düşünüyorum. tv seyrederken bile yapılabilecek şeyler sonuçta.
hergün otobüsten 2-3 durak erken insem 30 dakika yürüyüş yapmış olurum. bir de hergün ertesi gün ne yiyeceğime karar veriyor, ona göre alışverişimi yapıyorum, planlı olmazsam ipin ucu fena kaçıyor çünkü.

kaptanım bir önerim var, bu hafta hepimiz bir hedef koyalım kendimize. o hedefe ulaşabilmek için uğraşalım. en az 500 gr olsun hedefimiz olmaz mı?
bir önceki durakta inip yürüme durumu her gün oluyor ben de. zaten bu kadar yürümesem ne olur halim bilmıyorum

Back
X