• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aramıza hoşgeldin, benim de 16 aylık oldu kızım, emmeyi iki ay önce bıraktı, keşke devam etseydi sıpaaa...[/QUOTE]
Hosbuldum teşekkür ederim :) büyüdükçe daha çok bağlandı sanki hep emek istiyor

şuana kadar yedikleirm 667 kalori.
akşam yemeğinde kuru fasülye var. ben dün de kuru fasülye yedim kızlar. sanırım o yüzden de bu kadar çok çıktım. bu arada hala adet olmadım :(

akşam yemeğinde kuru fasülye var. ben dün de kuru fasülye yedim kızlar. sanırım o yüzden de bu kadar çok çıktım. bu arada hala adet olmadım :KK43:

kuru fasülyenin yanına pilav yemezsen, ekmeği de az tutarsan sorun olmaz gibi sanki.
regl olmaya yakın feci şişkinlik oluyor ondan olabilir.
bir de kabızlık sorunun varsa sorun olabilir.

o kadar salata ve meyveyi kattım hayatıma wc olayı yine de düzene giremedi. 2 gündür karnım davul gibi oldu yine:(

menüm:

sabah:1 bardak süt, 1 elma
ara:5 tane fındık, 1 tane form bisküvi, 1 sade kahve
öğlen:tavuk haşlama, 1 kase yoğurt, 4 kaşık bulgur pilavı
ara: yeşilçay, 1 kivi
akşam: beyaz lahana yemeği, 1 kase yoğurt
ara: belki süt ya da sütlü kahve

su: 2 litre
spor: 5o mekik, 2 mil leslie, 1oo ip atlama

menüm:

Gayettt güzell canm tebrkler hep böyle istikrarli qit ; )

Çok sevinirim rekabet olursa azim artar... diyet listesi olarak ne uyguluyorsunuz?diyetisyen e mi gittiniz?ne zamandır diyettesiniz. 16 aylık oğlum var emziriyorum bu arada imkan buldukça buraya yazacağım

Hosgeldin cnm. Bnm kizim da 13 aylik dogru diyosun buyudukce daha cok emmeye dustu o da. Emzirdigimiz icin cok daha kolay kili veriyoruz canim bu avantaji kullanmaliyiz!!

sürekli internette olamam ama elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim.

aramıza hoşgeldin, benim de 16 aylık oldu kızım, emmeyi iki ay önce bıraktı, keşke devam etseydi sıpaaa...

Aa burcucuk senin kizin oldugnu fark etmemisim :)

yok canım oruç değil,yediklerini 6 saat içinde 2 öğün yiyiyor,18 saat yemiyor..bir nevi oruca hazırlık diyor kendince

Anldm cnm yok ben oyle yapamam gercek oruc olmali niyet etmeliyim kazaya sayilmali degilse bozarim hahaha :)

çok kötü olmuş ben de çok artı çıktım çok düşürdüm ortalamayı :KK43:

kalori siteleri çok işe yarıyor ben de başlıyorum bugun itibariyle tekrar saymaya

bi ara takıyordum korse. yarın sabah unutmazsam takacağım kelebek

hoşgeldin cnm

katılıyorum. bir de öğün saatlerini vs yazalım . ayrıntılı listeyle kendimizle yüzleşiyoruz.

bir önceki durakta inip yürüme durumu her gün oluyor ben de. zaten bu kadar yürümesem ne olur halim bilmıyorum

Tmm cnm ikimiz korse kardes olalilim hehe :)

benim hedefim de 1000 gr. inşallah verebilirim diye düşünüyorum.
bu arada yarın günüm var, ne mamalar olacak ne mamalar. şimdiden kendime boooool salatalı az hamurlu ve şekerli bir tabak almak için motive olmaya çalışıyorum.

Hedef cok guzel, gun olmasi cok kotu ins kazasiz belasiz atlatirsin cnmmm :)

akşam yemeğinde kuru fasülye var. ben dün de kuru fasülye yedim kızlar. sanırım o yüzden de bu kadar çok çıktım. bu arada hala adet olmadım :KK43:

Olabilir cnm, adet olunca gider sisin, kaliri iyi gorunuyor simdilik. ;)

@beyazkelebek85
ben yediklerimin sadece kalorisini yazsam olur mu,çünkü kalori saymaya odaklandım bu ara sadece
bugun 1245 kcal (artık sabaha kadar bir şey yemeyeceğim)
t25 totAL body circuit yapıldı
su zaten 3lt geçiyorum rahat
yarın görüsürüz:)))

Olur tabi ki :)))

menüm:

Mukemmel :) yarin da boyle olsun ok??? :))

canim ikimiz ayni durumdayiz o yuzden sen de bizimle rakibe ol, esmerim sen ben ucumuz olalim ins. ben saniyordum ki emzirdigim icin cok yemeliyim, hic de oyle bi sey yokmus, sadece kendimi kandirmisim aylardir. hamilelikte de bebege gidecek sanip dunyanin kilosunu aldim. normal 3.5 kg dogdu bebegimiz, zaten daha ne kadar buyuk olabilir ki, cok buyuk saflik yaptim, simdi artik irademin bedenime hukmetme zamani geldi, degilse insanin cani neler neler istiyor ama bu iyi bi sey degil. iradeli olan kazanir! her gun menunu yaz canim, spor ve su miktarini da, goreceksin daha ilk haftadan pitir pitir gidecek kilolar. bi de ben de iki defa iki ayri diyetisyene gittim simdiye kadar, liste verip gonderdiler, bunun bi faydasini gormedim, duzenli takip lazim, o yuzden kk olmazsa olmaz, bu yarisma olmazsa olmaz, mutlaka her gun gel canim sayfaya..

Screenshot_2015-04-03-15-54-06-1.webp

Sen kaç kilodasin şimdi? Ne zamandır yapıyorsun diyet.
aynen canım süt azalacak diye korktum hep.bide hamileyken şekerim vardı diyet yaptım doğum yapınca da gelsin tatlılar...sonrada şeker tekrar etti :KK61:hergün uğrarim zaten telefon elimde hep.. Bugün çok birsey yapamadım tabi akşamüstü karar verince..sabah yediklerime saymazsak bugün iyi gidiyorum :))

Back
X