• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok kız iyi bence
Yok canım yarım dilim ekmek demek istedim.yani bir dilim bile değil. O da yulaf li ekmek.:KK76::KK53: dün sadece baklava var bozan.spor yok bir de su az di.:KK52:

evet bendim diyen. çok pahalıymış ama ben alamam o kadar paraya. Peki sıkı ya sütyen ezmiyor mu memelerini , yassıltir bence.

canim oyle desene yuregimize indi yarim beyaz ekmek sandik :):) yani baklava yemesen de olmezsin heralde :) biraz daha gayret canim, adi ustunde diyet yapiyoruz onumuze geleni canimizin her istedgini bi de ust uste bi kac gun yememeliyiz.

sutyen konusunda, biraz bi arastir bakalim, yani burda buranin parasina gore normal kaliteli bi sutyen icin. turkiyede de bulabilirsin eminim uygun fiyatli, bi de sadece spor yaparken giyiyorum o yuzden sknti olcagni sanmiyorum, bak sana resmini ekliyim o zmn anlarsin nasil oldugunu, ezmiyor canim aksine yukarida topluyor. ve de destek oluyor sallanmasinlar diye. acikcasi benim goguslerim zaten yeterince sarkik, spor yaparken hoplarken canim aciyordu, ona engel olsun ve rahatca hoplayabileyim diye aldim, ayni sekilde agirlik calisiyorum, jillian in icinde de var zaten, guclenme hareketleri, ins zayifladikca ve guclendikce goguslerim de toparlanicak diye umud ediyorum.

Merhaba arkadaşlar nasılsıniz?

geçmişi okudum bugünkü menüyü yazıp kaçıyorum İşim çok bu hafta misafirim var yatılı
Kahvaltı
1 yumurta
4-5 tane ceviz
biraz beyaz peynir
domates, salatalık, yeşillik
öğlen:
bir dilim kek ve kahve
akşam:
bir kepçe tarhana çorbası
4-5 kasik Yeşil mercimek yemegi
1 kase yoğurt
salata

3 litre su

100 ip atladım yatmadan 250 ye tamamlayacagim ve 30 mekik

Birde süt kaynatmistim kaymagindan yedim dayanamadim :oops:

Kızlar ya verirmiyim bu gidişat nasıl? Başka neler yapabilirim?

tatlim kek haric bi sknti yok menunde, ama genel olarak az oz iyi olmus, spor da iyi aynen boyle devam et :):)

Pazartesi menüm
Sabah
minik yerli muzlardan bir tane
öğle
pirinç pilavı
etli nohut
salata
akşam
yarım orta boy pizza. Ketçap mayonez.
Avm gezdim spor olarak.
su 1 lt

tatlim, bizim sozumuz pek tesir etmiyor sana galiba ama yine de yazayim, kaptanimdan ve callan dan da rica ediyorum onlar da fikirlerini belirtsinler, canim 1/2 orta boy pizza hic olmamis, ketcap mayonez yemeseydin bari :(:(

Kelebekcm valla bi an tutamadm kendmi 2 dilim fazla yedim :kk77: bu arada spor olark 1 saat yürüysde eklermsn tatlsm:cool:

tmm cnm ekledim. :)

Bu arada iki dilim dedgm kare yani 4 kare cikolata yedm :kk77:

biliyorum canim, kac kalori bi karesi??

ENELLPINKPOP.webp

bi de tabi deneyerek almak gerek vucudunun olculerine uygun olani, her sutyen icin bu dogru. benim gundelik giydiklerim de gevsekler, o da iyi degil bence.

ok yani 4 kare 96 kalori, cok da kotu degilmis, 2 tane biskrem gibi bi sey.
iste harcamaya gelince zor biz mesela nasil terliyoruz merdiven cikarken 36 kat cikinca 120 kalori gidiyormus.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 saat zevkine yavas yavas yurumek, avm gezmek mesela = 64 kal
1 saat tempolu ama yavas yurumek = 96 kal
1 saat biraz daha hizli (kopekle) yurumek mesela = 160kal
1 saat merdiven cikmak = 448 kal

Teşekkür ederim cevap için canım :) Komşu ya gitmiştim yemezsem ayıp olurdu mecbur yedim... arada kaçıyor böyle :( eskiye nazaran çok iyiyim bundan iki hafta önce bu menü nun iki katını yiyordum özellikle hazır gıda abur cubur :KK43: inşallah dikkatimi devam ettiririm

Teşekkür ederim cevap için canım :) Komşu ya gitmiştim yemezsem ayıp olurdu mecbur yedim... arada kaçıyor böyle :KK43: eskiye nazaran çok iyiyim bundan iki hafta önce bu menü nun iki katını yiyordum özellikle hazır gıda abur cubur :KK43: inşallah dikkatimi devam ettiririm

tmm canim sen de benim gibisin, ama simdi cok saglam bi irade ile basladik kimse bizi yikamaz gecemez, bu kilolar gidecek o kadar!!! cumaya cok iyi bi kilo bildirimi bekliyorum senden, 1 kg vermeyi hedefleyebilirsin canim!!! onun icin gayret et!!

Evvvet hanımlar
Bugün kahvaltı çeyrek. Dilim ekmek. Ve salatalık
Öğle çeyrek tabak makarna
1 kepçe bezelye yemeği
Akşam 2 tahta kaşık bulgur pilavı
1 kepçe kabak yemeği

Dün malum sporu yapamadığım için bugün cezalıyım
1.5 6week6pack (nasıl oluyor diceksiniz.şöyleki jillian 20 yaptıysa ben 30 yaptım)
60 Side 60 double crunch
60 Leg raises
40 squat
Kızı yıkıcam şimdi sonrasında 2 kere 10 minutes abs Workout yapıcam
Su yarım litre bu aradÂ.
Kızlar bence spor yağmadığınız günler. KendiNiz cezalandırın.ertesi gün daha çok yapın
Ayrıca sporda istikrar sağlayamıyorsanız bir spor takvimi yapın bugün bunlar bugün şunlar tel tel yazın. Yaptığınız hergün işaretleyin. Ben faydasını gördüm tavsiye ederim

Ayyy süper olur felaket gaza gelirim yaaa... veririm gibi geliyor 1 kg ilk başlarda hızlı veriliyor ya.

muhakkak verirsin canim!!! ben sana guveniyorum! yediklerine cok dikkat et, biraz da spor, bol bol su ic, olucak emin ol!!

Evvvet hanımlar
Bugün kahvaltı çeyrek. Dilim ekmek. Ve salatalık
Öğle çeyrek tabak makarna
1 kepçe bezelye yemeği
Akşam 2 tahta kaşık bulgur pilavı
1 kepçe kabak yemeği

Dün malum sporu yapamadığım için bugün cezalıyım
1.5 6week6pack (nasıl oluyor diceksiniz.şöyleki jillian 20 yaptıysa ben 30 yaptım)
60 Side 60 double crunch
60 Leg raises
40 squat
Kızı yıkıcam şimdi sonrasında 2 kere 10 minutes abs Workout yapıcam
Su yarım litre bu aradÂ.
Kızlar bence spor yağmadığınız günler. KendiNiz cezalandırın.ertesi gün daha çok yapın
Ayrıca sporda istikrar sağlayamıyorsanız bir spor takvimi yapın bugün bunlar bugün şunlar tel tel yazın. Yaptığınız hergün işaretleyin. Ben faydasını gördüm tavsiye ederim

menu guzel, spor mukemmel :KK9:, su fecaat :/ canim o kadar cok su kaybettin bu sporlari yaparken nasil icmeden durabiliyosun, hemen simdi git biraz daha su ic. bobreklerini organlarini gocertme, :KK4:

Back
X