• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bilmem canim bi tane websitesine kilomu yasimi boyumu bayan oldugumu yazdim bu sekilde hesapladi.

1 saat egzersiz amacli hizli hizli yurumek 210 demis bi yerde. sanirim yurume hizina, kilona filan bagli.

kopekle yurumek de cok hizli olmayabilir, orda burda durur kopek, oyalanir. kendi kendine tempolu yurumek daha hizli olur o zaman 200 civarinda anlasalim mi?? hehe :):)

179018848-thinkstock-diyet-sebze-salata-beslenme-glr.webp
452018333-thinkstock-saglikli-beslenme-yemek-salata-mutlu-kadin-diyet-glr.webp

en_tehlikeli_anlar.webp

en tehlikeli saatler dikkat, aksam 18 den gece 22 ye kadar, ekstra dikkatli olalimmm!!! bi de biz bayanlar icin gezme zamanlari tehlikleli tabi gune filan gidilen zamanlar, surekli dikkatli olalimmm :):) oyle iste yine kendi kendime calip kendi kendime soylemeye basladim! en azindan kendime faydam olur ins :)

canım çok tatlı istiyor sürekli yemek yiyorMuşum ben onu fark ettim ağzım hiç boş durmuyorMuş :KK43: kilolar gidince bayram edeceğim ben....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tablo çok iyi olmus eline sağlık canım bizde hedefe çabuk ulasiriz inş:KK36:
canim tatli istegi icin tarcinli sut iyi gelir diyorlar, bi dene bakalim, olmadi kuru kayisi yiyebilirsin veya kuru incir. 1-2 tane.

işim gücüm var sürekli buraya bakasim geliyor ara veriyorum :))

fotoğraf lar çok motive edici...

En cok suyu ben içmişim galiba :))

yarın kuru meyve yiyeyim mademki arada.

akşam tv karşısında eşim lopur lopur cips cikolata fln yiyor bende tarçınlı sütü o zaman içeyim:kk77:

menu guzel, spor mukemmel :KK9:, su fecaat :/ canim o kadar cok su kaybettin bu sporlari yaparken nasil icmeden durabiliyosun, hemen simdi git biraz daha su ic. bobreklerini organlarini gocertme, :KK4:
Canım doğru diyorsun suyu pek ihmal.ettim bu aralar
Bir ara alıştıydım önümde pet.şişe duruyordu içip içip duruyordum hemde açlığı bastırıyor ama aç hissetmiyorum ya belki.de su o yüzden aramıyorum ;)

canim oyle desene yuregimize indi yarim beyaz ekmek sandik :):) yani baklava yemesen de olmezsin heralde :) biraz daha gayret canim, adi ustunde diyet yapiyoruz onumuze geleni canimizin her istedgini bi de ust uste bi kac gun yememeliyiz.

sutyen konusunda, biraz bi arastir bakalim, yani burda buranin parasina gore normal kaliteli bi sutyen icin. turkiyede de bulabilirsin eminim uygun fiyatli, bi de sadece spor yaparken giyiyorum o yuzden sknti olcagni sanmiyorum, bak sana resmini ekliyim o zmn anlarsin nasil oldugunu, ezmiyor canim aksine yukarida topluyor. ve de destek oluyor sallanmasinlar diye. acikcasi benim goguslerim zaten yeterince sarkik, spor yaparken hoplarken canim aciyordu, ona engel olsun ve rahatca hoplayabileyim diye aldim, ayni sekilde agirlik calisiyorum, jillian in icinde de var zaten, guclenme hareketleri, ins zayifladikca ve guclendikce goguslerim de toparlanicak diye umud ediyorum.

tatlim kek haric bi sknti yok menunde, ama genel olarak az oz iyi olmus, spor da iyi aynen boyle devam et :):)

tatlim, bizim sozumuz pek tesir etmiyor sana galiba ama yine de yazayim, kaptanimdan ve callan dan da rica ediyorum onlar da fikirlerini belirtsinler, canim 1/2 orta boy pizza hic olmamis, ketcap mayonez yemeseydin bari :KK43::KK43:

tmm cnm ekledim. :)

biliyorum canim, kac kalori bi karesi??
sen benim menülerime daha alışık değilsin.ilk başlarda callan da delirmişti. Hatta ondan sonra ben en iyisi menü yazmayayım dedim kabul etmişlerdi. Şimdi tekrar herkes yazacak dendi ondan yazıyorum. sen baklava yeme desen de ben yemeye devam edeceğim kendimi biliyorum. kendimi diyette gibi hissetmek istemiyorum. Her şeyden yiyorum. Eğer yemez sem biliyorum ki hedef kilo ma gelince tekrar yemeye başladığımda kiloları geri alacağım. Ondan ben zevklerimden , yemeyi sevdiğim şeyleri bırakmaktan yana değilim. Az az ama herşey den yiyorum. Canım.spor sütyen i araştırim bari.güzele benziyor
hedefe ne kadar yaklastgmzn tablosu:

Eki Görüntüle 1483438
. Ooo bende hedef kilo ma bayağı yaklaşmısım. :KK53::KK53:kız ben yokum ya listede.:KK70:

sen benim menülerime daha alışık değilsin.ilk başlarda callan da delirmişti. Hatta ondan sonra ben en iyisi menü yazmayayım dedim kabul etmişlerdi. Şimdi tekrar herkes yazacak dendi ondan yazıyorum. sen baklava yeme desen de ben yemeye devam edeceğim kendimi biliyorum. kendimi diyette gibi hissetmek istemiyorum. Her şeyden yiyorum. Eğer yemez sem biliyorum ki hedef kilo ma gelince tekrar yemeye başladığımda kiloları geri alacağım. Ondan ben zevklerimden , yemeyi sevdiğim şeyleri bırakmaktan yana değilim. Az az ama herşey den yiyorum. Canım.spor sütyen i araştırim bari.güzele benziyor
. Ooo bende hedef kilo ma bayağı yaklaşmısım. :KK53::KK53:kız ben yokum ya listede.:KK70:

canim sen bilirsin, ben seni saglikli olana vucudun icin iyi olana davet ediyorum, tmm sen menulerini yazmaya devam et bu soylediklerim seni vazgecirmesin, tmm madem baklava yiyorsun bari 1 dilim ye, gunde 3-4 dilim cok fazla. ayni sekilde esmerim in bitter ine de 2 parcaya bi sey demiyoruz.

listede kilolarini soyleyenler var canim, herkesin baslangic hedef ve simdiki kilolarini sormustum, o ara yazmis miydin gozumden kacmis olabilir, tekrar yazabilir misin?

O kadar acim ki suan resmn basim agrio acliktan ya yazik banaaaaaaaaaa :KK43::KK42::KK34::cry:

canim benim meyve ye sut ic...

isim, baslangic kilo hedef kilo, simdiki kilo yazarsaniz bu grafikte siz de cikarsiniz :):):):)

Pzts menum

Sahur
1 bolillo ekmek (2.5 dlm)
2 kk beyaz peynir yarim yagli
1 muz

Iftar
1 dlm pita ekmek
1/2 levrek (biberli soganli)
Salata

1 portakal
10 findik

Su henuz 1 litre