• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O kadar acim ki suan resmn basim agrio acliktan ya yazik banaaaaaaaaaa :KK43::KK42::KK34::cry:
Canım geçecek inan ki geçecek
Yakında miğden küçülecek ve az yesende acıkmayacaksın
Az kaldı azıcık dayan.
Eğer şimdi sabredersen dayanırsan yani bu dönemi atlatırsan sonrası çok kolay olacak.
Sigara bırakmak gibi. İlk başlarda vucüt delirmişcesine sigara ister içersen bir daha bırakamazsın ama içmezsen vucüt artık yokluğuna alışır ve aramaz
Aynı hesap işte.

Biraz daha su iciyorum gece kiza sut olsun diye ins, 1.5 lt oldu sanirim.

Ozaly cim ins canim midelerimizbi kuculse sonrasi kolaylasicak ins:) midelerine kelepce taktiriyo insnlar zayiflamak icin , biz de irademizle kelepceleyecgiz!

Bu arada cok alakasiz ama karadayi izleyen var mi, ne bolumdu yahu ! bitiyorartik dizi heralde..cok heyecanliydi..

günaydınlar..
kelebeğim tamam anlaştık.
ben menü bildirmeye devam ediyorum. benim için sorun yok:KK66:
sizler benim menülerime biraz sabır göstermeniz gerekiyor :KK70::KK70:
dün pizza yedim nohut pilav yedim. ama tartı bugün 200 gr eksideydi. tabiki bu yemem için bir sebeb değil biliyorum. ama ben yavaş ve kalıcı kilo vermek istiyorum. :KK66: sarkmadan vücudu birden boşaltmadan. yavaş yavaş sindire sindire :KK66:

hedef kilom ise şöyle anlatayım.
ben 2014 şubat ayında 79 kilo ile kalori saymaya başladım. şubattan yaza kadar 70 e indim. yine bu şekilde yiyip içerek:KK66:
ramazanda 69 bile olmuştum. neyse. yazın ve sonbaharda 3 kilo geri aldım. 72.5-73 kilo falan oldum. şimdi bu kış tekrar başladım şuan da 69.5 kiloyum. yaza kadar yine 60 olmak istiyorum. yaz döneminde bırakıp. diğer kış da tekrar başlayıp 2016 yazına 55 kilo olmak istiyorum canım.:KK66::KK66: cuma yarışmasına katıldığımda 72 falandım sanırım tam hatırlayamıyorum.:KK14:

Ozaly cim ins canim midelerimizbi kuculse sonrasi kolaylasicak ins:) midelerine kelepce taktiriyo insnlar zayiflamak icin , biz de irademizle kelepceleyecgiz!

Bu arada cok alakasiz ama karadayi izleyen var mi, ne bolumdu yahu ! bitiyorartik dizi heralde..cok heyecanliydi..

canım gün kurusu yiyebilirsin veya kuru incir fena kesiyor
incir vardı evde sağol kaptan
kızlar hadi ben hastayım başımı kaldıramıyorum işlerden siz nerelerdesiniz?
dünki menümü yazayım (05,04,2015 menüsü)
sabah
1/2 ev yapımı yufka arası yumurta salatası
öğle
ikea hot dog larından 1 adet
akşam
4 adet pirzola ve salata
günü kapattım
su
1,5 lt civarı
spor yok ama yaklaşık 2 saat ikea da alışveriş yaptık
bugünki menü(06,04,2015)
sabah
1 adet yumurta
1 dilim ekmek
ara
1 dilim ananas
öğle
3-4 adet ceviz
2 adet wasa arası labne peynir
akşam
1 kase çorba
3-4 kaşık zyağlı fasülye olacak belki de bir salata
su
şu ana kadar 1,5 lt 2 yi geçer
spor 4,5 km yürüyüş
menüler de 4,5 km yürüyüş de güzel kaptan. yıne mı rahatsızsın sen bu arada? geçmiş olsun bi toparlayamadı vucut kendini.
Canm kan sekerini dengelemk icin 1 bardk sut ve 2 parca bitter ye o senin kan sekerini dengeler tatli krizini ortadan kaldirir :KK66:
esmercim ben o çikolata paketine bi başlarsam sonunu görmeden bırakamam :/

Bi de hep unutuyorum yazmayi ip atlayamiyorun cunku goguslerim sarkar diye korkuyorum diyen biri vardi ayda sanirim

Canim bunun cozumu cok saglam ve cok destekli bir SPOR SUTYENI, egzersiz sutyeni diye geciyor burda, ben 60 kusur dolar verip aldim ENE... diye marka ama turkiyede olmayabilir.

Bu sekilde cok rahat istegnz sporu yapabilirsiniz.

Bir diger noktada asil spor yapmazsak her yerimiz sarkar... Sinav cekerek veya baska hareketlerle kol kaslari gogusleri ceken kaslari guclendirelim ki goguslerimiz diklessin! Ok????
katılıyrum spor olmayınca sarkıyor heryer :(
Bugün ne kadrda sessiz burasi bugünki menüm sabah
1 haslanms yumurta
2 dilim kasar peyniri
2 dilim ekmk
3 zeytin
salatalk
Ara ögün cilek yedim bi 10 tane yada 12 tane fln
Öglen aclik hssetmedgmden ikindi saati yedm
3 yemek kasigi taze fasülye
8 yemk kasigida kisir bol yesillikli
ara 4 dilim bitter
aksama sadece meyve yerm
su 2 litre
spor 300 ip atlama 15 dakika egzersz harektleri 20de mekik
kısır yağsızsa bence tehlikeli değil . bitterin de kalorisini hesaplayıp düşmüşsündür kesin. geçen sefer bitterlere kızıdk ama güzel kılo verdin o yuzden bu sefer bişey demiyorum :)
ne güzel listeler yapıyon sen kelebek :) suyu hesaplamadım bu gün hesaplar bildiririm suan önümde koca bardak var. eve gidene kadar 330 luk bardakla 5 tane içsem gerisini evde tamamlarım
Merhaba arkadaşlar nasılsıniz?

geçmişi okudum bugünkü menüyü yazıp kaçıyorum İşim çok bu hafta misafirim var yatılı
Kahvaltı
1 yumurta
4-5 tane ceviz
biraz beyaz peynir
domates, salatalık, yeşillik
öğlen:
bir dilim kek ve kahve
akşam:
bir kepçe tarhana çorbası
4-5 kasik Yeşil mercimek yemegi
1 kase yoğurt
salata

3 litre su

100 ip atladım yatmadan 250 ye tamamlayacagim ve 30 mekik

Birde süt kaynatmistim kaymagindan yedim dayanamadim :oops:

Kızlar ya verirmiyim bu gidişat nasıl? Başka neler yapabilirim?
canım tanışmadık biz senınle galıba. ben burcu. kaç kıloyla başladın bilmıyorum ama ilk etaptan kekleri falan çıkarsan iyi olur. çünkü bi yerden sonra sıkılıyor insan illa ki ve kaçamak yapmak istıyor. bu kek gibi kaçamak haklarını sonralara bırak derim ben
Pazartesi menüm
Sabah
minik yerli muzlardan bir tane
öğle
pirinç pilavı
etli nohut
salata
akşam
yarım orta boy pizza. Ketçap mayonez.
Avm gezdim spor olarak.
su 1 lt
evlere şenlk bi menü olmuş aydacım ama açıklamanı yapmışsın zaten söyleyecek bişey yok :)
ok yani 4 kare 96 kalori, cok da kotu degilmis, 2 tane biskrem gibi bi sey.
iste harcamaya gelince zor biz mesela nasil terliyoruz merdiven cikarken 36 kat cikinca 120 kalori gidiyormus.
neeeee 2 biskrem 96 kalori mi :(
Evvvet hanımlar
Bugün kahvaltı çeyrek. Dilim ekmek. Ve salatalık
Öğle çeyrek tabak makarna
1 kepçe bezelye yemeği
Akşam 2 tahta kaşık bulgur pilavı
1 kepçe kabak yemeği

Dün malum sporu yapamadığım için bugün cezalıyım
1.5 6week6pack (nasıl oluyor diceksiniz.şöyleki jillian 20 yaptıysa ben 30 yaptım)
60 Side 60 double crunch
60 Leg raises
40 squat
Kızı yıkıcam şimdi sonrasında 2 kere 10 minutes abs Workout yapıcam
Su yarım litre bu aradÂ.
Kızlar bence spor yağmadığınız günler. KendiNiz cezalandırın.ertesi gün daha çok yapın
Ayrıca sporda istikrar sağlayamıyorsanız bir spor takvimi yapın bugün bunlar bugün şunlar tel tel yazın. Yaptığınız hergün işaretleyin. Ben faydasını gördüm tavsiye ederim
spora baaakkkk beee
hedefe ne kadar yaklastgmzn tablosu:

Eki Görüntüle 1483438
kelebekcim harikasın :) benim hedefim de 55 . şuan 60,6 yım bu sabah itibariyle
Eki Görüntüle 1483493
en tehlikeli saatler dikkat, aksam 18 den gece 22 ye kadar, ekstra dikkatli olalimmm!!! bi de biz bayanlar icin gezme zamanlari tehlikleli tabi gune filan gidilen zamanlar, surekli dikkatli olalimmm :):) oyle iste yine kendi kendime calip kendi kendime soylemeye basladim! en azindan kendime faydam olur ins :)
yok canım olur mu bize de çok faydann dokunuyor. ben ilk zamanlar hep 6dan sonra bişey yemeden ve akşam öğünlerini asz yıyerek kılo verdm. bu hafta feci takıldım ama ya moralimi çok bozuyor :( motivasyonumu öldürüyor
Pzts menum

Sahur
1 bolillo ekmek (2.5 dlm)
2 kk beyaz peynir yarim yagli
1 muz

Iftar
1 dlm pita ekmek
1/2 levrek (biberli soganli)
Salata

1 portakal
10 findik

Su henuz 1 litre
Spor olarak da ip atliyim ins 100 tane
güzel menü olmuş cnm. balık candır :)

ben izlemedim de merak ediyorum mahkeme sahnesi ne oldu nazif baba uyandı mı?

günaydın kızlar. dünkü menüm hafta sonu menüsünden bi tık daha iyiydi. bakalım bugun düzeltebilecek miyim

sabah:8.00: 2 dilim kızarmış ekmek
4 zeytin
yarım dilim peynir
1 bardak ıhlamur

öğle 12.30
1 kase ezogelin çorba
2 dilim ekmek
1 kase salata

ara 15.00
1 probis bisküvi. tekli yuvarlak pk.

akşam 20.00
1 kepçe mercimek çorbası yarım dilim ekmek

aralarda bolca çay içtim.

spor: 14.30 da dışarı çıktım tempolu 15 dk yürüyüş
17.30 da oğlanı almaya giderken 5 dk tempolu yürüyüş. normalde 10dk da gittiğimiz yolu tam 5dk da yürüdüm dk tuttum.
18.00 de evi süpürdüm , banyo tuvalet yıkadım.az da olsa kalori yakmışımdır.
suyu hesaplayarak içmedim bu gün hesaplayacağım.
şimdi de menümün kalorisini hesaplıyorum.

Pzts menum

Sahur
1 muz

Iftar
1 dlm pita ekmek
Salata

1 portakal
10 findik

Su henuz 1 litre
Tatlm gayet güzel olms menu tüm qün ac olmana ragmen az yemissn tebrkler
Canım geçecek inan ki geçecek
Yakında miğden küçülecek ve az yesende acıkmayacaksın
Az kaldı azıcık dayan.
Eğer şimdi sabredersen dayanırsan yani bu dönemi atlatırsan sonrası çok kolay olacak.
Sigara bırakmak gibi. İlk başlarda vucüt delirmişcesine sigara ister içersen bir daha bırakamazsın ama içmezsen vucüt artık yokluğuna alışır ve aramaz
Aynı hesap işte.
dayanmaktan baska carem yok zatn :( ya en son 5 gibi yedm yemegi ondn cok aciktm heralde neyse alisacak insallah alisacak

günaydın kızlar. dünkü menüm hafta sonu menüsünden bi tık daha iyiydi. bakalım bugun düzeltebilecek miyim

sabah:8.00: 2 dilim kızarmış ekmek
4 zeytin
yarım dilim peynir
1 bardak ıhlamur

öğle 12.30
1 kase ezogelin çorba
2 dilim ekmek
1 kase salata

ara 15.00
1 probis bisküvi. tekli yuvarlak pk.

akşam 20.00
1 kepçe mercimek çorbası yarım dilim ekmek

aralarda bolca çay içtim.

spor: 14.30 da dışarı çıktım tempolu 15 dk yürüyüş
17.30 da oğlanı almaya giderken 5 dk tempolu yürüyüş. normalde 10dk da gittiğimiz yolu tam 5dk da yürüdüm dk tuttum.
18.00 de evi süpürdüm , banyo tuvalet yıkadım.az da olsa kalori yakmışımdır.
suyu hesaplayarak içmedim bu gün hesaplayacağım.
şimdi de menümün kalorisini hesaplıyorum.
tatlm bir probis derkn onun paketi var mini boyunun yani ondn bir paket mi yedn

günaydınlarr
kelebeğim ellerine sağlık çok güzel olmuş hem resimler hem grafikler sen çok emek harcıyorsun hakkını helal et tatlım
bu arada hala düzelemedim bu öğleden sonra dr dan randevu aldım bu sefer enfeksiyon hastalıklarından bakalım ne olacak yeter artık bu sene bu hastalığım yaa kendimi artık kötü hissetmeye başladım sürekli hasta hasta halim yok canımı sıkıyor bu durum küçük oğlum da benim gibi bi türlü düzelemedi bu arada büyük oğlumun bugün doğum günü akşam onu yemeğe götüreceğiz bakalım içim yanıyor hararet var sanırım hastalığın etkisi ile şimdiye kadar 1,5 lt su içtim bakalım akşama kadar ne olacak

günaydın arkadaşlar
dünkü menüm
sabah her zamanki gibi 2 dilim ekmek domates salatalık biber
arada elma
öğle yemeği 8 kaşık makarna çacık
arada 1 bardak süt ama şekerli:((off yaaa şu şekeri bırakamıyorum..
akşam 2 adet fırında tavuk yanına patates..
galiba karbonhidratı biraz abartıyorum..
dün de spor ypamadım..izmir çok felaketti dün.bugün de zor..hava yağmurlu..eve geliş saatim 6 yarından sonra normale dönüyorum ama:)
Pzts menum

Sahur
1 muz

Iftar
1 dlm pita ekmek
Salata

1 portakal
10 findik

Su henuz 1 litre
kelebek canım bu bahswettiğin balilo ekmek ne oluyo..

günaydın arkadaşlar
dünkü menüm
sabah her zamanki gibi 2 dilim ekmek domates salatalık biber
arada elma
öğle yemeği 8 kaşık makarna çacık
arada 1 bardak süt ama şekerli:KK43:(off yaaa şu şekeri bırakamıyorum..
akşam 2 adet fırında tavuk yanına patates..
galiba karbonhidratı biraz abartıyorum..
dün de spor ypamadım..izmir çok felaketti dün.bugün de zor..hava yağmurlu..eve geliş saatim 6 yarından sonra normale dönüyorum ama:)

kelebek canım bu bahswettiğin balilo ekmek ne oluyo..
cnm sabah peynir yemedn mi peynir yiyemedgn zaman yumurta yemeye calis ama haslanms olanindan ;) bizm isteyipte yapamayacagmz ne var bana bi de bakim ha sen bu kadr iradesz insan olamazsn inanmak istemem süt yav süt sekersz mis gibi gider hedefini düsün birakamam yapamicm deme lütfen aksam icin patats ne kadr yedn mesela ?

cnm sabah peynir yemedn mi peynir yiyemedgn zaman yumurta yemeye calis ama haslanms olanindan :KK66: bizm isteyipte yapamayacagmz ne var bana bi de bakim ha sen bu kadr iradesz insan olamazsn inanmak istemem süt yav süt sekersz mis gibi gider hedefini düsün birakamam yapamicm deme lütfen aksam icin patats ne kadr yedn mesela ?
derya cım esmerim e katılıyorum sabahları peynir yersen daha iyi olur tatlım

Küçülcek canım ya
kendimden biliyorum
Hiçbişi kesmiodu
Sanki yarım saat sonra hiç yememiş gibi acıkıyordum
Ama geçti gitti
Şimdi azla doyuyorum

spora baaakkkk beee
seyyahcım yahu bende ne oldu anlamadım bu jillianla başlayan serüvenim tam bir bağımlılık oldu
Sporun bu kadar muhteşem hissettireceğini hiç düşünmezdim
Dermanım kalsa daha da yapacağım ;)

Bu arada kızlar inatla söylüyorum kimsenin dikkatini çekmiyor üşenmeden uzun uzun adını yazıyorum videoyu bulun zileyin diye ;) ama hiç ilginizi çekmemiş
"10 minutes abs workout"
Mekik yok
Çok güzel hareketler var
ve sadece 10 dakika!!!!!!!
SADECE 10!
10!
10!
10 DAKİKA!

Şimdi ilginizi çekecek biliyorum
10 dakika da kaç kalori?!
70-80 KALORİİİİİİ YAKIYORRRRRRRRRR
:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Tatlm gayet güzel olms menu tüm qün ac olmana ragmen az yemissn tebrkler

dayanmaktan baska carem yok zatn :KK43: ya en son 5 gibi yedm yemegi ondn cok aciktm heralde neyse alisacak insallah alisacak

tatlm bir probis derkn onun paketi var mini boyunun yani ondn bir paket mi yedn
canım hadi halley gibi tekli pk oluyor ya yuvarlak tek bir bisküvi oluyor. ondan yedim.
günaydınlarr
kelebeğim ellerine sağlık çok güzel olmuş hem resimler hem grafikler sen çok emek harcıyorsun hakkını helal et tatlım
bu arada hala düzelemedim bu öğleden sonra dr dan randevu aldım bu sefer enfeksiyon hastalıklarından bakalım ne olacak yeter artık bu sene bu hastalığım yaa kendimi artık kötü hissetmeye başladım sürekli hasta hasta halim yok canımı sıkıyor bu durum küçük oğlum da benim gibi bi türlü düzelemedi bu arada büyük oğlumun bugün doğum günü akşam onu yemeğe götüreceğiz bakalım içim yanıyor hararet var sanırım hastalığın etkisi ile şimdiye kadar 1,5 lt su içtim bakalım akşama kadar ne olacak
geçmiş olsun kaptan. oğlunu da iyi ki doğurmuşsun. nice güzel yaşları olsun :)
ben de diyet arkadaşıma üye oldum..
senin bu yazdığın site daha mı güvenilir acaba kalori hesaplamada??
hiç bilmıyorum canım uzun zamandır buna üyeyim elim alışmış
Kizlar site adi vermeyn yasak bildgm kadaryla sonra sizde banlanirsnz fln amaaaan diyim
ayyy ben onu tamamen unuttum
Küçülcek canım ya
kendimden biliyorum
Hiçbişi kesmiodu
Sanki yarım saat sonra hiç yememiş gibi acıkıyordum
Ama geçti gitti
Şimdi azla doyuyorum

seyyahcım yahu bende ne oldu anlamadım bu jillianla başlayan serüvenim tam bir bağımlılık oldu
Sporun bu kadar muhteşem hissettireceğini hiç düşünmezdim
Dermanım kalsa daha da yapacağım :KK66:

Bu arada kızlar inatla söylüyorum kimsenin dikkatini çekmiyor üşenmeden uzun uzun adını yazıyorum videoyu bulun zileyin diye :KK66: ama hiç ilginizi çekmemiş
"10 minutes abs workout"
Mekik yok
Çok güzel hareketler var
ve sadece 10 dakika!!!!!!!
SADECE 10!
10!
10!
10 DAKİKA!

Şimdi ilginizi çekecek biliyorum
10 dakika da kaç kalori?!
70-80 KALORİİİİİİ YAKIYORRRRRRRRRR
:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
şimdi çekti valla hahah :)

Pazartesi menum
SaBah h yarim yumrta aki bi okadar eknek ( oglum durmadi yiyemedim kahvalti )
Oglen yogurt icine yarım dilim ekmek
Ara elma ve kuru incir
Aksam tarhana çorbası turlu yemegi 1 dilimekmekk
2 litre su 2 nescafe 1 kola
Bende ozaly sailsun
10 minutes absworkout yapmaya basladim
70 mekik

Pazartesi menum
Ara elma ve kuru incir
Bende ozaly sailsun
70 mekik
tatlm menü güzel ama kola icmemeye gayret et biliyosn ki kola şekerli su yani asitli sekrli su :KK62:

Pazartesi menum
Ara elma ve kuru incir
Bende ozaly sailsun
70 mekik
zero koa içebilirmişiz arada ben sevmediğimden içmiyorum ama diyetisyenler nadiren veriyorlar

Back
X