- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #138.221
bugun 1200kcal,su 3 lt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm gayett güzelKahvaltı :
1 yumurtadan peynirli omlet
2 dilim ekmek ten peynirli tost
Ara:
yarım elma
öğlen:
2 kepçe yoğurt çorbası
1 grisini
aksam:
1 kepçe çorba
8 yk kapışma
1 kase yoğurt
3 lt şu
spor:
ev temizliği :))
Kahvaltı :
1 yumurtadan peynirli omlet
2 dilim ekmek ten peynirli tost
Ara:
yarım elma
öğlen:
2 kepçe yoğurt çorbası
1 grisini
aksam:
1 kepçe çorba
8 yk kapışma
1 kase yoğurt
3 lt şu
spor:
ev temizliği :))
Bugünkü menüm
sabah doktora gidecektm iki dilim ekmk arasi tulum peynir koydm hemn yolda yemk icin bi 5 de zeytin yedm
ara yok
öglen 1 tabak patlican yemegi 1 tavuk but
3 dilim tam bugday ekmk(ekmek cok oldu ama asiri actm hatta halada doymadm da braktm artk yemeyi) 1 kase cacik
Ara 2 tatli kasigi nutella
aksam yok
su 2 litre
spor 40 dk pilates
tatlm sabah ac karnina üstnde kiyafet olmadan tartilsaydn yinede sonuc harika canm tebrklerilk kilo bildirimini ben yapayım.
geçen hafta 60 idim.
bu hafta 59.
1 kilo gitmiş çok şükür...
tatlm sabah ac karnina üstnde kiyafet olmadan tartilsaydn yinede sonuc harika canm tebrkler
haaa anladm bu sabahki kilo sonucun harika canm tebrkler hedef 1 kiloydu bu hafta icin deql micanım cuma yoğun oluyorum, ya internete giremezsem korkusuyla perşembe sabahtan tartılıyorum...
haaa anladm bu sabahki kilo sonucun harika canm tebrkler hedef 1 kiloydu bu hafta icin deql mi
esmerm91 @beyazkelebek85 kızlar teşekkür ederim yorum gelince motive oluyorum....
Yarın için herkese başarılar dilerim ilk haftam..ilk defa bu kadar azimliyim inşallah sonu gelir..
Telefondan yazdigim icin düzeltme yapıyor yanlış yazıyor.arada böyle yaparsa şaşırmayın :)
Kelebekcm sende onu yeme bunu yeme napak yani ölek mii![]()
ilk kilo bildirimini ben yapayım.
geçen hafta 60 idim.
bu hafta 59.
1 kilo gitmiş çok şükür...
canım cuma yoğun oluyorum, ya internete giremezsem korkusuyla perşembe sabahtan tartılıyorum...
harikasin canim, boyle bi sayi gorucegini tahmin ediyorduk zaten!!! bu senin 3. cuman de mi? listeye giriyorsun yani???