• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydin

canim cok sikkin dun mahvettim

sabah 08.20 1 sucuklu yumurta (1 yumurta 3 sucuk)
2 kk peynir
10 zeytin

ogle 12:00 2 hasanpasa kofte, 1 kase yogurt, 1 kase sehriyeli corba
ogle 12.40 1 magnum

ikindi 15:00 1 yesil elma
ikindi 17:00 2 bardak sut ve 11 tane diyet(sekersiz elma lifli) biskuvi(bunu nasil basardim bilmiyorum, cok utaniyorum)

aksam 18:30 2 lahmacun, 1 ayran ve 2 kasik irmik helvasi

su: 3lt
spor: 10 km tempolu yuruyus
canım hadi saat 5 te 2 bardak sütü içip 11 büsküvi yedin bari 1 lahmacun yeseydin

canım hadi saat 5 te 2 bardak sütü içip 11 büsküvi yedin bari 1 lahmacun yeseydin

Ya iste neden oyle yaptim bilmiyorum, baya moralim bozuldu, bir de 23 nisanda tatile gidecegim; bu hafta sonu da sehir disina gezmeye; bu ara programim cok yogun. Ama insallah cumaya kadar elimden geleni yapacagim :)

günaydın kızlar . nasılsınız ? dün çok güze yürüdüm . kemiksiz 4 km. eve yürüyerek gittim üper oldu. ama bu sabah hava yıne serindi. akşam güneş açarsa yıne yürüyeceğim inşallah.
menümü yazayım hemen

sabah 8.00
yarım simit yeşil çay

öğle 12.30: 1,5 lahmacun
1 ayran
salata

akşam 18.00:
1 servis kaşığı karnıbahar yemeği
2 yemek kaşığı kadar pilav
1 kase yoğurt

su:2 lt
spor 4 km yürüyüş :))

günaydınlarr
kızlar naber nasılsınız papatyam hadi bakalım az kalmış tatlım 6 lı rakamlara
kelebeğim sen de fazla yazmamışsın her sabah dolu dolu mesajlarını görmek içimi açıyordu beni
burcucum deryacım sizlerden ses yok 2 gündür
kızlar yoklama alacağım ona göre haberiniz olsun
günaydın canım..inan misafirden başımı kaldıramıyorum..
okulda da açıyorum sayfayı ama öğrencilere sınav yapmaktan vakit bulamıyorum..
ama inan çok istikrarlıyım..çok güzel dikkat ediyorum..
dünkü menüm:
sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek ,çay(1 çay kaşığı şeker)5 zeytin domates salatalık biber azıcık peynir
öğle:3 dolma ekmeksiz:) 1 kase cacık..
arada bişey yemediğim için çok acıkıyorum..bundan sonra öğleden sonrası için 4 kaşık yoğurt koyacağım..
akşam:köfte 2 dilim ekmek..
geç saatte bir dilim kek çay..
45 dk yürüyüş..

İki gün kaldı Tartı ya ama bu hafta misafir de gelince düzenin bozuldu malesef...
iki günde etki gösterecek birseyler düşünüyorum kahvaltıyi normal yapıp diğer vakitler sıvı beslenmek gibi :)

günaydın canım..inan misafirden başımı kaldıramıyorum..
okulda da açıyorum sayfayı ama öğrencilere sınav yapmaktan vakit bulamıyorum..
ama inan çok istikrarlıyım..çok güzel dikkat ediyorum..
dünkü menüm:
sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek ,çay(1 çay kaşığı şeker)5 zeytin domates salatalık biber azıcık peynir
öğle:3 dolma ekmeksiz:) 1 kase cacık..
arada bişey yemediğim için çok acıkıyorum..bundan sonra öğleden sonrası için 4 kaşık yoğurt koyacağım..
akşam:köfte 2 dilim ekmek..
geç saatte bir dilim kek çay..
45 dk yürüyüş..

Hayırlı günler hepinize
dünkü menüm;
Kahvaltı
tam buğdaylı lavasi arası peynir ve yeşillik
Öğlen
6-7 kasik barbunya
saalta
ara
yarim cay bardagi patlamış misir
akşam
balık salata
kızlar bu hafta listeye gireceksiniz güzel kilo vermiş olursanız ona göre haberiniz olsun

Aa ben listeye girecegimi bilmiyordum çok şaşırdım....
insaallah güzel kilo veririm

inşaallah :KK42:

kızlar günaydın
dün akşam misafirliğe gittik
pastalardan hiçbirine dokunmadım diyebilirim.kakaolu kek vardı.ondan bir çatal aldım.
sabah 71,6 yı gördüm
6 lı rakamlara bi ınsem hayırlısıyla

:KK52::KK39:

günaydınlarr
kızlar naber nasılsınız papatyam hadi bakalım az kalmış tatlım 6 lı rakamlara
kelebeğim sen de fazla yazmamışsın her sabah dolu dolu mesajlarını görmek içimi açıyordu beni
burcucum deryacım sizlerden ses yok 2 gündür
kılzar yoklama alacağım ona göre haberiniz olsun

kızlar bu hafta listeye gireceksiniz güzel kilo vermiş olursanız ona göre haberiniz olsun

Selam arkadaşlar, sabah bir girişimde bulundum, Caps lock açıkmış şifre yanlış dedi durdu. ceza aldım :KK57::KK53:
Nihayet gelebildim.. Yarışmak kadar güzeli yok diyet aşamasında :21: insanı motivasyon manyağı yapıyor :KK47: bende şu an kilo vermek zorunda olduğumu biliyorum.. 40 beden birazcık bol gelince 38 beden bir tunik aldım :KK17: 3 mayısta onun içine girmeliyim.. Yanı 4 kilo vermem gerek acilen :KK64: Burada belki daha kolay verebilirim :KK33:

Nasılsınız? görüyorum ki 5. takımdaki herkes çok huzurlu ve sevecen.. böyle olması çok iyi :KK19: herkese bol bol - gelmesini dilerim :KK68::p

Motivasyonum yerle bir nazar mi degdi nedir bilmiyorm brazda tabi bu ara canimn skkin olmasindan ötürü heralde kendimi yemeye vurdm yarim kilo almsm :(

Kızlar tam diyorum burdayım artık bir şey çıkıyor. dün iş yeri fena karışıktı hiç yazamadım:63: Çok özledim sizi diyete devam cuma bende bildirimde bulunucam. İnşallah azalmış olarak tabi:KK49: Squatı beceremedim ben anlayamadım hareketi birtürlü beceremedim:mad: Vücudum o şekli almıyor benim dizlerim acıdı bide popiş uyuştu remen

Screenshot_2015-04-15-11-13-47-1.webp
tam olarak ben iste :(

Sabah yumurta salatalık
Öğlen patates kızartması
Köfte
Akşam 2 cupcake
Spora gelinceeeee
Yeni takvime. Başladım
2 haftalığına 6week6pack é ara veriyorum
Şimdi yaptığım sporun tam adını yazıyım bundan sonraki günler yazmayım
Neden derseniz buyrun aşağıya bakın :KK66:
1)450 rep Home cardio workout
2)5 minutes to à bigger rounder butt-glute and thigh workout for a bigger butt
3)5 minutes abs and obliques workout -abs exercises for a strong toned core

1 numaradaki bayağ hareketli cardio tüm vucut için 25 dk sürüyor fena terletiyor
2 numara 5 dakika yazması sizi yanıltmasın çok çok fena. Ölümüne kalça bacak
3 numara da 5 dakika oda bayağ yıpratıcı ama ben 3 haftadır karın Egzersizi yaptığıMdan herhalde diğerleri kadar öldürmedi :KK66:
Uzun Uzun yazdım belki yapacak farklı spor arayan vardır diye
Diğer günler 450 rep cardio+5butt+5abs yazıcam
Bu kadaaa
:KK66:
ozalycım aslında çok iyi bi menü olmamış ama o kadar iyi spor yapıyorsdun kı insan bişey diyemıyor :)
Sali gunu menum
1/4 ev yapimi bazlama
4 zeytin
1.5 kk peynir
Dom sal mayd
1 cvz

1 kare ulker bitter
1 elma
10 cig badem

1 tbk yayla corbasi
1/2 tbk semizotu ymgi

1 portakal
10 cig badem

1 tbk etli bamya corbasi
Salata

1 muz

Su az 1 lt belki
Spor 18 kat merdiven cikmak
güzel menü olmuş
kızlar günaydın
dün akşam misafirliğe gittik
pastalardan hiçbirine dokunmadım diyebilirim.kakaolu kek vardı.ondan bir çatal aldım.
sabah 71,6 yı gördüm
6 lı rakamlara bi ınsem hayırlısıyla

gunaydin

canim cok sikkin dun mahvettim

sabah 08.20 1 sucuklu yumurta (1 yumurta 3 sucuk)
2 kk peynir
10 zeytin

ogle 12:00 2 hasanpasa kofte, 1 kase yogurt, 1 kase sehriyeli corba
ogle 12.40 1 magnum

ikindi 15:00 1 yesil elma
ikindi 17:00 2 bardak sut ve 11 tane diyet(sekersiz elma lifli) biskuvi(bunu nasil basardim bilmiyorum, cok utaniyorum)

aksam 18:30 2 lahmacun, 1 ayran ve 2 kasik irmik helvasi

su: 3lt
spor: 10 km tempolu yuruyus
senin de farkında olduğun gibib fazla olmuş cnm

kızlar beden konusu açılmışken. ben yaklaşık 6 kılo verdim geçen seneden bu yana. diyetisyene başladığımda 65i geçmiştim. şuan 60 kıloyum ama 38 bedene düşemedim. hala 40 beden giyiyorum. 29 beden kot giyiyorum. 65ken de aynıydı bedenim. tabıkı göbek azaldı falan ama bariz bir incelme görmedim 6 kıloda. sıkılaşmıyorum. vucudum löplöp. :( spor yapmadığım için sanırım. yürüyüş de yeterli gelmiyor

Selam arkadaşlar, sabah bir girişimde bulundum, Caps lock açıkmış şifre yanlış dedi durdu. ceza aldım :KK57::KK53:
Nihayet gelebildim.. Yarışmak kadar güzeli yok diyet aşamasında :21: insanı motivasyon manyağı yapıyor :KK47: bende şu an kilo vermek zorunda olduğumu biliyorum.. 40 beden birazcık bol gelince 38 beden bir tunik aldım :KK17: 3 mayısta onun içine girmeliyim.. Yanı 4 kilo vermem gerek acilen :KK64: Burada belki daha kolay verebilirim :KK33:

Nasılsınız? görüyorum ki 5. takımdaki herkes çok huzurlu ve sevecen.. böyle olması çok iyi :KK19: herkese bol bol - gelmesini dilerim :KK68::p
canım sen gel takıl bize o 4 kiloyu burda rahat rahat verirsin
Motivasyonum yerle bir nazar mi degdi nedir bilmiyorm brazda tabi bu ara canimn skkin olmasindan ötürü heralde kendimi yemeye vurdm yarim kilo almsm :KK43:
aman esmerim kendine gel ne oldu sana yahuu
kızlar beden konusu açılmışken. ben yaklaşık 6 kılo verdim geçen seneden bu yana. diyetisyene başladığımda 65i geçmiştim. şuan 60 kıloyum ama 38 bedene düşemedim. hala 40 beden giyiyorum. 29 beden kot giyiyorum. 65ken de aynıydı bedenim. tabıkı göbek azaldı falan ama bariz bir incelme görmedim 6 kıloda. sıkılaşmıyorum. vucudum löplöp. :KK43: spor yapmadığım için sanırım. yürüyüş de yeterli gelmiyor
canım acaba kastan ya da sudan mı veriyorsun kiloyu ben bu öğleyin diyetisyen randevum vardı ona başladığımdan beri yani ekim sonundan beri 12 kg vermişim işin güzel tarafı bunun11 kg su yağdan gitmiş şu an vücutta yağ oranı 31,3 imiş 31 normal yağ oranının üst sınırı imiş 300 gr daha yağdan verirsen gayet iyi olur korumaya geçeriz o yüzden eskiden bana 56-60 kg arası olman gerekir diyen diyetisyen yağdan çok fazla gidince 63 senin için iyi dedi açıkcası iyice beni motive etti bundan sonra sağlığımı tamamen toparlayıp spora asılmak
bu arada hacettepe de bi immunoloji dr u buldum adamın randevusu 450 tl ya ona 450 tl de veremem ne yapcam bilmiyorum

Canım seninle yarışalımmı
Benim kişisel bir rakibe ihtiyacım var
Birbirinize hesap sorduğumuz, yediklerimize soorumuza suyumuza
Ben 58 ile izne ayrıldım ama kaç kilo oldum bilmiyorum
Cuma tartıya cıkacağım
Kilo aldığım cok kesin
Benim de listeye girmem 55i görmem kazım ama ne yazıkki motivasyonumu kaybettim bundan ziyade karnım büyüdü
Ben kalori sayıyorum
Asıl hedefim ömür boyu bin kcal civarı beslenebilmek,çünkü ömrü uzatığına inanıyorum
Telden yazıyorum, kelimeler yanlış olmuş
Umarım kabul edersin ve senle diyet arkadaşı oluruz
Buarada boyum 163 yaş 28 evli ve bir ccuğum var

Cuma tartıya cıkacağım
Kilo aldığım cok kesin
Benim de listeye girmem 55i görmem kazım ama ne yazıkki motivasyonumu kaybettim bundan ziyade karnım büyüdü
Ben kalori sayıyorum
Asıl hedefim ömür boyu bin kcal civarı beslenebilmek,çünkü ömrü uzatığına inanıyorum
callan cım gamze eski mezunlarımızdan hafta içi deli gibi diyet yapar haftasonu cozutmasının haddi hesabı yoktur
eskiden böyleydi şimdi nasıl bilmiyorum değişti mi ama
o da senin yaşlarında çocuk gelişimci evli bir hatun :)

kızlar beden konusu açılmışken. ben yaklaşık 6 kılo verdim geçen seneden bu yana. diyetisyene başladığımda 65i geçmiştim. şuan 60 kıloyum ama 38 bedene düşemedim. hala 40 beden giyiyorum. 29 beden kot giyiyorum. 65ken de aynıydı bedenim. tabıkı göbek azaldı falan ama bariz bir incelme görmedim 6 kıloda. sıkılaşmıyorum. vucudum löplöp. :KK43: spor yapmadığım için sanırım. yürüyüş de yeterli gelmiyor

evet canım spor çok önemli :eek:

Kesinlikle devam canım

Cuma tartıya cıkacağım
Kilo aldığım cok kesin
Ben kalori sayıyorum

oyyy bak bu harika bir haberrr, yarışalım valaaaaaaaa.. en kısa sürede bu yarış başlamalıııı :KK55::KK11::KK49:

Back
X