• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım sabah tartıldım ama resmi paylaşamadan işe geldim :oops: bu gününü resmini yarın paylaşsam olur mu :KK16:
Fakat gerçekten pis gaza geldim, bu arada sen benden çok çok zayıfsın :KK9: benim boyum da kısa (1.65) olsun yinede varım veeeeee pisss gazlıyım şu annnnn, du bakayımburadaki pc ye yükleyebilirsem resmi yüklerimm :KK66:

Herkese günaydınlarrr, hayırlı cumalar olsun :KK36: Yeni gelen arkadaşlarımız olmuş bol eksiler diliyorum.. Ben takımda değilim amaa burada olmayıı seviyorummmmm
:KK55:
Kaç kilosun
Bakalım haftaya hangimiz daha çok kilo verecekkk
Tabiki bennn :))))

Offff kızlar 9. Takım listesinde biri 3.8 kg vermiş hem de 60lı kilolalardayken
Nasıl bermiş acaba cok merak ettim şimdi

9.takimdakilern iradelerine bayildm harikaaa kilo vermsler ya yanlz listede beril yok nie ki
3.8 kg veren arkadaşın memülerine baktım
Sabah mesela 1 ekmek 1 yumurta
Öğlen yoğurt
Akşam yoğurt yemiş
Bunun gibi yapmış
Yoğurt kürü sanırım
Bir de yoğun iş temposu varmış
İşte boğazdan kesmedikçe kilo verilmiyor

3.8 kg veren arkadaşın memülerine baktım
Sabah mesela 1 ekmek 1 yumurta
Öğlen yoğurt
Akşam yoğurt yemiş
Bunun gibi yapmış
Yoğurt kürü sanırım
Bir de yoğun iş temposu varmış
İşte boğazdan kesmedikçe kilo verilmiyor
hmm öyle saglikli kilo veriliyomu ki:110:

9.takimdakilern iradelerine bayildm harikaaa kilo vermsler ya yanlz listede beril yok nie ki
Selammmm 5. Takımın güzelleri
Ben 9.takımdan Zühal, kulaklarımız çınladı ben de damladım hemen

Beril kaç hafta önce mezun oldu güzelim. Kadın üstelik 1.76 boy var 65 kilo üstüne üstelik 34 beden, bizde kıskançlıktan çatlıyoz ama uğraştı başardı bize çalışın sizinde olur diyor.

Bide gerçekten takım olarak çok azimliyiz ben kendi adıma 3.5 aydır sıfır kaçamakla 25 Kilo verdim. Takım sorumluluğu insanın beyninide ağzınıda kilitliyor

Hepinize başarılar arada bizede bekleriz bayyy

Beril kaç hafta önce mezun oldu güzelim. Kadın üstelik 1.76 boy var 65 kilo üstüne üstelik 34 beden, bizde kıskançlıktan çatlıyoz ama uğraştı başardı bize çalışın sizinde olur diyor.

Bide gerçekten takım olarak çok azimliyiz ben kendi adıma 3.5 aydır sıfır kaçamakla 25 Kilo verdim. Takım sorumluluğu insanın beyninide ağzınıda kilitliyor

:KK57::KK57::KK57: 25 kilo haaa ayakta alkisliyorm seni :KK9::KK9::KK9: beril kactan düstü peki o kiloya? Bizde takim olark iyiz cok şükür arkadslarn kizmalaryla felan bende yaklask 1 ayda 6 kilo fln verdm takim ruhunun iyi olmasi insani daha cok motive ediyo..basarilarinizin devamini diliyorm

:KK57::KK57::KK57: 25 kilo haaa ayakta alkisliyorm seni :KK9::KK9::KK9: beril kactan düstü peki o kiloya? Bizde takim olark iyiz cok şükür arkadslarn kizmalaryla felan bende yaklask 1 ayda 6 kilo fln verdm takim ruhunun iyi olmasi insani daha cok motive ediyo..basarilarinizin devamini diliyorm
Çok tşk.ederi tatlım
Haklısın bu takım ruhu olmasa bu kadar iradeli olamazdık
Beril 118 le başlamış, 3 turda vermiş. Onu tanımak benim içinde umut oldu, bende yapabilirim dedim kendime güvendim inş.bu sefer sonuna kadar gidip başaracam

Yurumek sanirim en faydali sey :) Harika kilo vermissin, boyle bir rakibem oldugu icin cok sansliyim :)

Evindeki sikintilar umarim en yakin zamanda cozulur ve sen yine de kilo vermeye devam edersin :)

Boyun kac bu arada? Bir de final hedefin nedir?
Boyut 1.65. Hedefim 55. Hedefim ulaşabilirsin aşağı çekebiliriz 2-3 kilo daha

mefkure ciğim senin gizli takipçilerinden biri de benim maşallah çok güzel kilo verdin sende
kızlar spinlike gelmedi paylaşacağım eğer gelirse sonradan ekleriz

Çok tşk.ederi tatlım
Beril 118 le başlamış, 3 turda vermiş. Onu tanımak benim içinde umut oldu, bende yapabilirim dedim kendime güvendim inş.bu sefer sonuna kadar gidip başaracam
vovvvvvvv ne diyosun harika ya 118den 64 ha müthiss seninde 25 kilo vermn cok cok iradeli ve basarili oldugunu gösteriyor gercktn basarilarnin devamini diliyorm

Kaç kilosun
Bakalım haftaya hangimiz daha çok kilo verecekkk
Tabiki bennn :))))

hahahahahhahaha çoookkkk beeklersinnnnn tabiki bennnnnnnnnnn :KK55:

Offff kızlar 9. Takım listesinde biri 3.8 kg vermiş hem de 60lı kilolalardayken
Nasıl bermiş acaba cok merak ettim şimdi

ooooo demekki benim 2 kilom çok abartı değilll :KK53: olacak olacakkkk

Haftada 4 kg mümkün mü ya
Cok merak ettim bak
Bir haftada 4 kg versem 55 tamam hedefe ulaşmış olurum
Çok tşk.ederi tatlım

Bu arada ben sizlere diyet maceramdan bahsetmedim değil mii :rolleyes: 96 kilodan 65 e düştümbennnnn :KK47: yine hedefim 65 ben bu kiloda gayet normal ve zarif duruyorum, sporla verdiğim için sarkma, kötü olma gibi bir talihsizlik hiç yaşamadım şükürler olsun..

öğle molasında tam 65 dk. yürüdüm geldim :KK53::KK53::KK53:

aa bi suru bi suru alintilar yapmistim nereye gittiler, kaybolmuslar :(

hmm öyle saglikli kilo veriliyomu ki:110:

bence cok mantikli degil canim...tek tarafli beslenme hic saglikli degil..hem de bir hafta boyunca :/

Bu arada ben sizlere diyet maceramdan bahsetmedim değil mii :rolleyes: 96 kilodan 65 e düştümbennnnn :KK47: yine hedefim 65 ben bu kiloda gayet normal ve zarif duruyorum, sporla verdiğim için sarkma, kötü olma gibi bir talihsizlik hiç yaşamadım şükürler olsun..

öğle molasında tam 65 dk. yürüdüm geldim :KK53::KK53::KK53:

vay masallah... callan sana iyi rakibe olur gamze masallah cok iyi kilo vermis bak :)
Pp
sizin su rakibelik isi cok tatli oldu ya iki azimli birbirni buldu :) heycanla sonuclarinizi beklicm bakalm kim daha iyi kilo verick

tatlim ne yapayim sen yoktun, rakibesiz kalani kurtlar kapar demisler, ben de yedim iste bi seyler :) sen aslinda keske izne ayrilmasaydin, bak hemen geri geldin, izin en az 2 hafta olmasi gerekiyor, bu hafta bildirimde bulunmamis olabilirdin haftaya toparlayinca ikiye bolunurdu. neysem :)

Back
X