• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5.TAKIM 409.ETAP***

toplight (66,1/66,0/0,1/%0,15)
ozaly (60,2/59,8/0,4/%0,66)
ayda2kilogo(69,0/68,5/0,5/%0,72)
yuppe (60,1///%) kendi isteği ile ayrıldı
morpapatyam(72/71,5/0,5/%0,69)
seyyah2806(59,9/59,3/0,6/%1,00)
esmerm91(75,7///%) izne ayrıldı
beyazkelebek85(73.0/72.6/0.4/%0.54)
BuRCucuKkK(59/58,1/0,9/%1,53)
Sphinxlike(69,8///%) 1. kez bildirimde bulunmadı
kb196(73,9/73,6/0,3/%0,41) yeni uye 3nisan başlangıç 75,1 hedef: 56
deryalimm07(83/82,1/0,9/%1,08) yeni uye 30 mart başlangıç 85 hedef:65

5. TAKIM ORTALAMASI : % 0,59

kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum tek tek, toplight cim, ozaly cim harika 0.4, morpapatyam 0.5 cok guzel, seyyahcim senin 0.6 da harika, burcucuk sen de 1 kilo vermissin ama yanyana yazinca 58.1 gibi olmus he he, muthis canim, kb cim son anda toparladim haftayi cok guzel canim, deryalimm canim muthis misafirler sana yaramis canim hehe :)

bi de takim ici alt takimlar olusturdum kilolara gore :) hadi bakalim herkes bi ust sinifa gecmeye calismali, ve de sinfinin 1. si olmaya calismali :):)

alt_takimlar.webp

Kelebekcm bn zatn hep buralardaym sadece bildirim yapmiorm sunu yedm feln die az kafami bi toplym bn buraya gekmesemde zatn hep kadnlar kulübün deyimEn Büyük KK bu hafta kilo aldm biliosn haftaya fln anca o aldigm kiloyu verirm snrasnda ancak geleblrm

tmm canim ins iznin bitince super bi donus yaparsin listeye...
aslinda ben senin sahsi rakiben olarak menulerini gormek isterim, yazmak istersen bana ozel mesajla yazabilirsin, veya bu ara menu filan takib etmiycem dersen o da kabul canim.. guzellce kafani toparla cok motive geri don, sen ortalamayi baya yukseltiyordun :(

esimi almaya havaalanina gidecegim birazdan, sonra onu ya eve birakicam ya da tamirciye gidip benim arabami alicaz, bi muddet yokum yani ortalikta, hadi sizler de gelin geri... belki bu hafta yine 3. oluruz :)

Süper ya, 3. Olumsuz. Rakibem Blanche Nerelerdesin bak ben yine yarım saat tempolu yürüyüşümu yaptım.
Bugünkü menu
Sabah 1 bardak süt 5 fındık
Ara sade kahve
Öğlen yok
Ara 2 servis kaşığı kısır bol yeşillik 1 bardak ayran
Aksam 1 kase yoğurt 1 kase etli taze fasulye
Ara belki sütlü kahve

Spor 30 dak. Yürüyüş
Su 2 litre

Bu arada eşimi haftasonu izinli çıkardık. Bugün ekt başlamışlar. Halı perisan:KK43: en az 2 hafta daha hastanede kalacakmis..

hahahahahhahaha çoookkkk beeklersinnnnn tabiki bennnnnnnnnnn :KK55:

ooooo demekki benim 2 kilom çok abartı değilll :KK53: olacak olacakkkk

Bu arada ben sizlere diyet maceramdan bahsetmedim değil mii :rolleyes: 96 kilodan 65 e düştümbennnnn :KK47: yine hedefim 65 ben bu kiloda gayet normal ve zarif duruyorum, sporla verdiğim için sarkma, kötü olma gibi bir talihsizlik hiç yaşamadım şükürler olsun..

öğle molasında tam 65 dk. yürüdüm geldim :KK53::KK53::KK53:
96 mı dedin vovvvvvv maşallah sana
İradeli hatunnn

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 408. ETAP SONUÇ LİSTELERİEn Büyük TÜRKİYE
10 Nisan-17 Nisan 2015

En Büyük TÜRKİYETAKIM DERECELERİ En Büyük TÜRKİYE
YARIŞMA BİRİNCİSİ ----------------- 9. TAKIM 1,41 :nazar::nazar::nazar:
YARIŞMA İKİNCİSİ------------------ 2. TAKIM 0,81 :nazar::nazar:
YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------------ 5. TAKIM 0,59:nazar:

tmm canim ins iznin bitince super bi donus yaparsin listeye...
aslinda ben senin sahsi rakiben olarak menulerini gormek isterim, yazmak istersen bana ozel mesajla yazabilirsin, veya bu ara menu filan takib etmiycem dersen o da kabul canim.. guzellce kafani toparla cok motive geri don, sen ortalamayi baya yukseltiyordun :KK43:
tsk ettim tatlisim bunu duymak bile iyi geldi bana p.tesidn snra daha dikkatli olcm insallah menülerimde belki o zaman yazarm ;)

Süper ya, 3. Olumsuz. Rakibem Blanche Nerelerdesin bak ben yine yarım saat tempolu yürüyüşümu yaptım.
Bugünkü menu
Ara sade kahve
Öğlen yok
Ara belki sütlü kahve

Spor 30 dak. Yürüyüş
Su 2 litre

Bu arada eşimi haftasonu izinli çıkardık. Bugün ekt başlamışlar. Halı perisan:KK43: en az 2 hafta daha hastanede kalacakmis..
canım zor bır surec gecırıyordun allah yardımcın olsun ekt ne demek bilmiyorum ama bu donem eşinin en büyük destekçisi sensin

Benim menulerim cok guzel degil ama yazmaya devam ediyorum cunku yazmasam daha fena yerim diye korkuyorum. 5 mayisa az kaldi artik 71.5 olmam lazim

Cuma
3 hurma

1/2 bolillo
5 zeytin
1.5 kk peynir
Dom sal brokoli

1 kinder delice 200 kcal
9 findik
8 kucuk erik

1 buyuk kirmizi erik
1 kucuk armut

1 tbk karnibahar haslama
1 tbk yogurt

1 haslanmis misir
3 hurma
7 findik

1 tbk sulu kofte
Salata

Of dün ben nettim yaaa
Kahvaltı salatalık
Öğle kıymalı
Akşam yemek yok ama meze yedim ki ne yeme
Arada 450 rep cardio mu yaptım tabe
Akşam damacanayla büyük bir aşk içindeydik baya bayağ su iiçtim
Bu kadaaa ;)

Bugünkü menu
Ara sade kahve
Öğlen yok
Ara belki sütlü kahve

Spor 30 dak. Yürüyüş
Su 2 litre

Selam rakibem :)

Supersin valla.

Ben dun erkenden kalktim, bavul hazirladim.

Bu haftasonu Istanbul'dayim, gezmeye geldim.

Dun sabah kahvalti yapmadim.

Ogle: 3 yemek kasigi kisir, 1 ceri domates, 1 salatalik
Kozlenmis patlicanli, kabakli bir baslangic aldim menude bir retoranda.
1 porsiyon biftek(baya kucuktu) yedim.

Aksam : cop sis yedim lavasla daha hala acikmadim :)

Cok yuruduk dun istanbul'da 12000 adim olmustu en son :)
Cok da dans ettim :)

Kendimi iyi hissediyorum ama tatilde pek diyet gibi olmuyor tabii :)

Bu sabah da kalktim otelin fitness salonunda 250 kalori yaktim bile :) Aksama daha detayli paylasirim :))

gunaydınlar haftasonunuz güel az kalorili bol sporlu geçsin kızlar
sabah kahvaltımı abartmadan yaptım inş bu hafta hedefim 500 gr vermek 65 li rakamlarda olmak inş ulaşırım gedefime

Back
X