• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese iyi hafta sonları. Bugünkü menu
Sabah 1 yumurta 2dilim ekmek salatalık domates 5 zeytin 1 kk peynir
Ara 5 fındık 1 sade kahve
Öğlen 1 kase taze fasulye yemeği 2 lokma lahmacun
Ara yok
Aksam 1 kase çorba 1 minik kabak dolması 3 yaprak sarma
Ara belki sütlü şekersiz kahve

Su 2 litre
Spor misafir ağırlamaca:)

Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler
geçmişi okumadan yazıyorum sonrada yatacagim :)
iki gündür spor yapamıyorum belim tutuldu biraz rahatsızlandım pazartesi Dr gideceğim o zamana kadar da yapamam :(
Bugünkü menüm şöyleydi:
Kahvalti;
1haşlanmış yumurta
3-4 tane tam buğday unundan krep
1 pişmiş sosis
Biraz peynir
akşam;
1,5 lahmacun
su 2 lt
bu ara biraz saçma beslenmeye başladım :(

Kaptanım sen beni en iyisi izne ayir. Eşim fenalasti hastaneye kaldırdık hemen. Bundan sonra refakatçi gerekiyor, ben kalıcam yaninda, zor günler bizi bekliyor. Arada bir girmeye çalışırım ama diyet spor falan yapamam muhtemelen.

Ayy canim burcucum Allah yardimciniz olsun canim ins hemen toparlanir esin en kisa surede...
Canim oncelikle saglik gerisi gelir sen zaten cok iradelisin her halukarda verirsin.. Esine destek ol sabirli olmaya calis bu imtihanlarin karsiliginda cok cok fazla sevap alacaginizi dusun.. Bir de hastalarin her bi saati bi cok ibadet yerine gecer bu sekilde de daha kolay gecer ins canim bu surec..kolay gelsin tekrardan canim.

Kb cim menun iyi bence bi sknti yok :) iki ogun olmasi iyi olmus canim :)
Yani sebze yemegi sulu yemek salata tarzi eksik ama genel olarak az kalori bence.. Krepin tanesi kac bilmiyorum ama toplami az gibi, bi de meyve ekle menune.

Kizlar bugun korkunc bi menum oldu :((((

Kalorisini hesapladim onu yazayimbari diye o da toparlamadi durumu.. 6 kat merdiven ciktim, evi supurdum, 30 dakika disarda bisiklete bindim, yarin eve elliptik bisiklet gelmesi icin arkadasimla anlastim ve ayarladim ve kayinvalidemle pzt sali cars pers 4 gun oruc tutmaya karar verdik... Yarin hayvanat bahcesine gidecegiz biraz da orda yururuz. Oyle iste haftaya cuma icin hedefim hala 72.0 bu kurtarma plani ile basarabilirim ins.

Esmerim nerdesinn cok kotu durumdayimmm..

Carsamba yine is gorusmem var bi gecse rahatliycam ins..

Dün ne yemişim
Kahvaltı
Sahanda yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
Öğle Hamburger menü
Akşam 4-5kaşık makarna
1 küçük kase popcorn

Spor ise
450rep cardio+2 kere abs Workout +1 kere butt workout
Ayrıca 3 saat mağaza gezmek
Kucakta çocukla hemide ;)
Haa bide ev topladımki 30 dk cardioya bedel ;)

Kaptanım sen beni en iyisi izne ayir. Eşim fenalasti hastaneye kaldırdık hemen. Bundan sonra refakatçi gerekiyor, ben kalıcam yaninda, zor günler bizi bekliyor. Arada bir girmeye çalışırım ama diyet spor falan yapamam muhtemelen.
canım kolay gelsin bu dönemde diyet falan düşünülmez sen kendine eşine ve çocuklara iyi bak yalnız srn refakatci kalınca cıcuklar be yapacaklar ailelere haber verdiniz mi fırsat buldukça haber ver tatlım bizi merakta bırakma

gunaydınlar dünki menümü yazayım
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek bi parça peynir
öğle 1 kepce çorba
akşam
1 dilim lazanya (4x4 cm boyutunda)
2 tane fırında sigara böreği
1 bardak şarap
su 2 lt civarı
spor yok maalesef

mefkure ciğim senin gizli takipçilerinden biri de benim maşallah çok güzel kilo verdin sende
kızlar spinlike gelmedi paylaşacağım eğer gelirse sonradan ekleriz
Toplightım çok teşekkür ederim cnm
Bu yarışmaya katılmak benim için büyük şans oldu.normalde hırslı biri değilim ama iş Kilo olunca, çok acısını çektiğim için senelerce uğraşmamak adına işi sıkı tutuyorum.
Bide ben kaçamak yaparsam takımdaki kızlara nasıl diyim siz yapmayın.laf aramızda birazda hava atıyom sıfır kaçamak deyip bu ünvanı kaptırmak istemiyom

Bu arada ben sizlere diyet maceramdan bahsetmedim değil mii :rolleyes: 96 kilodan 65 e düştümbennnnn :KK47: yine hedefim 65 ben bu kiloda gayet normal ve zarif duruyorum, sporla verdiğim için sarkma, kötü olma gibi bir talihsizlik hiç yaşamadım şükürler olsun..
Çok tebrik ederim cnm sen benim hedef kilomdasın bana biraz tüyolar verirsen sevinirim. Ben 110 lardan başladığım için yolum uzun daha, ama 65 in hayali bile güzel,
Heralde o kiloda olmak dahada güzeldir
Şu zaman geçiverse artık

Toplightım çok teşekkür ederim cnm
Bu yarışmaya katılmak benim için büyük şans oldu.normalde hırslı biri değilim ama iş Kilo olunca, çok acısını çektiğim için senelerce uğraşmamak adına işi sıkı tutuyorum.
Bide ben kaçamak yaparsam takımdaki kızlara nasıl diyim siz yapmayın.laf aramızda birazda hava atıyom sıfır kaçamak deyip bu ünvanı kaptırmak istemiyom
iyi ki yarışmaya katılmışsın o zaman maşallah sana tatlım azim kraliçesi bizim serveyimiz vardı send öylesin

gunaydınlar dünki menümü yazayım
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek bi parça peynir
öğle 1 kepce çorba
akşam
1 dilim lazanya (4x4 cm boyutunda)
2 tane fırında sigara böreği
1 bardak şarap
su 2 lt civarı
spor yok maalesef
Tatlım hazır buradayken gözüm menüne takıldı. Bizim takımda olsan benden ceza yağmıştı sana, o görevi burdaki arkadaşlara bırakıyorum :KK62:

Bende öyle düşünüyorum cnm iyiki burdayım alınmayın ama iyiki 9.takımdayım. Herkesin takımı kendisi için özeldir tabi bizde iyi bi hava yakaladık takımda
Sizede başarılar güzeller:KK36:

Tatlım hazır buradayken gözüm menüne takıldı. Bizim takımda olsan benden ceza yağmıştı sana, o görevi burdaki arkadaşlara bırakıyorum :KK62:

Bende öyle düşünüyorum cnm iyiki burdayım alınmayın ama iyiki 9.takımdayım. Herkesin takımı kendisi için özeldir tabi bizde iyi bi hava yakaladık takımda
Sizede başarılar güzeller:KK36:
canım benim haftasonu menüm maalesef çok kötü bende farkındayım amauzun bir hastalık dönemi geçirdiğim için ki hala toparlanamadım haftasonları biraz abartmaya başladım çünkü bağışıklık sistemim pek parlak değil şu aralat

canım benim haftasonu menüm maalesef çok kötü bende farkındayım amauzun bir hastalık dönemi geçirdiğim için ki hala toparlanamadım haftasonları biraz abartmaya başladım çünkü bağışıklık sistemim pek parlak değil şu aralat
Geçmiş olsun tatlım inş.şimdi daha iyisindir.

Toplight ben çok kötüyüm yaa, aslında bundan bende rahatsızım hiç taviz veremiyom
Bence vücut zayıf düştüyse sebze, meyve takviyesi daha iyi olur tatlişkom :KK53:

Geçmiş olsun tatlım inş.şimdi daha iyisindir.

Toplight ben çok kötüyüm yaa, aslında bundan bende rahatsızım hiç taviz veremiyom
Bence vücut zayıf düştüyse sebze, meyve takviyesi daha iyi olur tatlişkom :KK53:
canım sen haklısın sebze meyve daha iyi olurda eşim dün isyan bayrağı çekti yeter artık 3 aydır hastasın evde hiç tadın yok biraz iyileştin keyfini çıkaralım deyince onu kıramadım ilk diyetisyenle diyet yaptığım dönemde 1 adet yerfıstığı 3 ay rüyalarıma girmişti ben yememiştim şimdi herşeyden azar azar yiyerek yavas yavaş kilo veriyorum diyetisyenim 3 kg sonra koruma aşamasına gecelim ddi bakalım tatlım yaa
haa bu arada 10 yaşındaki oğlum bile dün akşam lazanyadsn 3 dilim yedi ben 1 dilimle kalkmayı kendi adıma başarı sayfım :)

Selam rakibem :)

Supersin valla.

Ben dun erkenden kalktim, bavul hazirladim.

Bu haftasonu Istanbul'dayim, gezmeye geldim.

Dun sabah kahvalti yapmadim.

Ogle: 3 yemek kasigi kisir, 1 ceri domates, 1 salatalik
Kozlenmis patlicanli, kabakli bir baslangic aldim menude bir retoranda.
1 porsiyon biftek(baya kucuktu) yedim.

Aksam : cop sis yedim lavasla daha hala acikmadim :)

Cok yuruduk dun istanbul'da 12000 adim olmustu en son :)
Cok da dans ettim :)

Kendimi iyi hissediyorum ama tatilde pek diyet gibi olmuyor tabii :)

Bu sabah da kalktim otelin fitness salonunda 250 kalori yaktim bile :) Aksama daha detayli paylasirim :))
Maşallah sana, enerjin harika

Allah şifa versin
Eşinin nesi vardı
Aslında izne çıkma, kilo vermek kafanı meşgul tutar; bende genelde öyle oluyor

Kizlar bugun korkunc bi menum oldu :KK43:(((

Kalorisini hesapladim onu yazayimbari diye o da toparlamadi durumu.. 6 kat merdiven ciktim, evi supurdum, 30 dakika disarda bisiklete bindim, yarin eve elliptik bisiklet gelmesi icin arkadasimla anlastim ve ayarladim ve kayinvalidemle pzt sali cars pers 4 gun oruc tutmaya karar verdik... Yarin hayvanat bahcesine gidecegiz biraz da orda yururuz. Oyle iste haftaya cuma icin hedefim hala 72.0 bu kurtarma plani ile basarabilirim ins.

Esmerim nerdesinn cok kotu durumdayimmm..

Carsamba yine is gorusmem var bi gecse rahatliycam ins..
Ben de dün çok yedim
Eşim evdeyken tüm kontrolümü kaybediyorum, neden acaba ama bundan dolayı kendine çok kızgınım, artık böyle olmamak için büyük çaba sarfedeceğim

Back
X