• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Toplightım çok teşekkür ederim cnm
Bu yarışmaya katılmak benim için büyük şans oldu.normalde hırslı biri değilim ama iş Kilo olunca, çok acısını çektiğim için senelerce uğraşmamak adına işi sıkı tutuyorum.
Bide ben kaçamak yaparsam takımdaki kızlara nasıl diyim siz yapmayın.laf aramızda birazda hava atıyom sıfır kaçamak deyip bu ünvanı kaptırmak istemiyom
Bir ara ben de menüleri eleştiriyordum, iyi örnek olabilmek için ben de sıfır kaçamak yapıyordum, aynen devam et, güzel gidiyorsun

slm arkadaşlar...
Ben de dün çok yedim
Eşim evdeyken tüm kontrolümü kaybediyorum, neden acaba ama bundan dolayı kendine çok kızgınım, artık böyle olmamak için büyük çaba sarfedeceğim
bende dün çok abarttım..bir de 900 gr gidince iyice şımardım..ama bugün toparlamaya çalışı-yorum..sabah 5 km yürüdüm..hızlı tempoda..
kızlar bişey sorcam..bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim..
yürüyüş yapan herkes hızlı tempo diyor..bu hızlı tempo nedir..mesela ben 40 dk da 5 km yürüdüm..arkadaşlarım çok hızlı olduğumu söyler..acaba hızlı mı gerçekten..

Merhaba bayanlar, haftasonu neden boyle oluyor bi seyler yapmam lazim benim de.. Ne guzel zayifliyorum diye hemen simariyorum, bi de diger gamzeden etkilendim sanirim haftasonu cozutup haftaici cok ski diyet yapiyormys diye nefsime cok cazip geldi ama belki bnm haftaicim zaten ski degil diye tam tersi etki olabilir. Bu diyet isi zaten baya sahsi herkes kendi yontemini tutturup gidiyor, bnm de kendime kendim icin calisan bi yontem bulmam lazim, aksam ustu elliptik im gelecek. Fazladan yediklerimi hesaplayip onlar kadar spor yapiyim en iyisi en azindan fazlaliklar gider..

Esim mutfaga girdi bakiyim ne yapiyor saglikli bi seyler yapiyim gidip..

slm arkadaşlar...

bende dün çok abarttım..bir de 900 gr gidince iyice şımardım..ama bugün toparlamaya çalışı-yorum..sabah 5 km yürüdüm..hızlı tempoda..
yürüyüş yapan herkes hızlı tempo diyor..bu hızlı tempo nedir..mesela ben 40 dk da 5 km yürüdüm..arkadaşlarım çok hızlı olduğumu söyler..acaba hızlı mı gerçekten..
nım 40 dk 5 km bence gayet iyi
haftasonu cozutmalarına bi çözüm bulmamız lazım ama ne

selam herkese :) ben gruba yeni katıldım callanı tanıyorum ama beni kitaptan silmiştir diye korkuyorum :KK43: iki haftalık komple kaçamaktan sonra buranın önemini anlayıp geldim ve hemen bu gruba girdim teşekkür ederim toplight toplight
öncelikle söyliyim ben diyetisyenin listesini uygulamaya çalışıyorum totalde yavaş da olsa ara ara bırakarak 7 kilo verdim şuan 70 kiloyum hedefim 55 boyun da 159 cm. umarım güzel bi dayanışma olur :KK19:

slm arkadaşlar...

Araştırıp geldim
Şimdi senin hızın 8 km/saat yaklaşık olarak
Saatte 3.2 km düşük tempolu
5,5km/saat tempolu yürüyüş kabul ediliyor
Yani senin yürüyüşün yüksek tempolu oluyor, kalori yakmak açısından gayet iyi
Ama sana daha iyi bir yöntem söyleyeyim 1 dakika koşu 1 dakika yürüyüş, bu daha etkili

selam herkese :) ben gruba yeni katıldım callanı tanıyorum ama beni kitaptan silmiştir diye korkuyorum :KK43: iki haftalık komple kaçamaktan sonra buranın önemini anlayıp geldim ve hemen bu gruba girdim teşekkür ederim toplight toplight
öncelikle söyliyim ben diyetisyenin listesini uygulamaya çalışıyorum totalde yavaş da olsa ara ara bırakarak 7 kilo verdim şuan 70 kiloyum hedefim 55 boyun da 159 cm. umarım güzel bi dayanışma olur :KK19:
Aaa naber canım
Bugun aklıma geldin biliyormusun
Nişanlın gitti diye saldın mı yoksa, cok iyi gidiyordun
Kalori kısıtlamasına devam edecek misin
Bizim takımda olmana cok sevindim:))

Bugünkü menum şuydu;
Kahvaltı
2-3 tane pişi
Biraz beyaz peynir
3 tane zeytin
Ara:
2 dilim ananas
öğlen :
2 küçük biber dolması
7 kasik bezelye
biraz yoğurt
akşam 1 kase çorba
1 dilim ekmek
Gece:
1 bardak süt
su 2,5 litre
spor:bel ağrısından dolayı yapamıyorum

Bugünkü menum şuydu;
Kahvaltı
2-3 tane pişi
Biraz beyaz peynir
3 tane zeytin
Ara:
2 dilim ananas
öğlen :
2 küçük biber dolması
7 kasik bezelye
biraz yoğurt
akşam 1 kase çorba
1 dilim ekmek
Gece:
1 bardak süt
su 2,5 litre
spor:bel ağrısından dolayı yapamıyorum
7 kaşık bezelye cok olmuş canım
Bunun dışında haftasonuna göre güzel bir menü

Aaa naber canım
Bugun aklıma geldin biliyormusun
Nişanlın gitti diye saldın mı yoksa, cok iyi gidiyordun
Kalori kısıtlamasına devam edecek misin
Bizim takımda olmana cok sevindim:))
yaa düşünmen çok hoş benim hep aklımdaydınız ama girmedim işte aptal kafam:oops: ben asıl nişanlım geldi diye saldım yaptı yemekleri zorla yedirdi kendisi de zapzayıf gıcık şeyin :KK14: ben de çok sevindim canım böyle daha iyi hissettim kendimi :) kalori kısıtlamasına devam edicem diyetisyene artık gitmicem her gidişimde benzer listeyi veriyor aklınca beni kandıracak ama ben yemem bu numaraları gitmicem artık kendim beslenme mantığını öğrendim zaten o yolda devam edicem inşallah sizlerle :KK55: çok gevezelik ettim galiba:KK48:

Kızlar bugünü kendime ayırdım sayılır
Kuaför alışveriş falan
İyi geldi
Sabah kahvaltı da 4 tane falan patates kızartması peynir Zeytin çeyrek omlet
Akşam
1 kepçe mercimek
1 çorba kasesi bulgur
Bol salata
Kurupasta ve çayda yaptık
Birde 2 dikim baklava
Soğukta yağmurda gezindim ya
Eve gelince bir fenalık çöktü
Sporu yapamadım 2 kere abs Workout yaptım anca
Yarın hiit kardio yapıcam bakalım bu hafta nasıl bir sonuç elde edicem
Bu arada uzun süredir görüşemediğim arkadaşları gördüm
Vay canına tam evrim geçirmişsin dedikçe onlar ay bir sevinç bende uşak gibiy ;)

Herkese merhaba,

Cumartesi menumu yazamadım:

oglen 13.00 : 1 sucuklu yumurta, peynir, zeytin, 2 dilim ev yapımı ekmek
aksam 19:00 : 2 dilim ev yapımı ekmek, peynir, 1 porsiyon biftek ve salata

spor: 250 kalori moonwalker
su : 2ltden fazla

pazar menüm : sabah yolculuk vardı sadece biraz közlenmiş patlıcan yiyebildim, ayran içtim yanında (tansiyonum düşmüştü)
kfc'den menu yedim şımardım :) bir de azcık mozaik pasta :) bugun ben regl oldum ya baya şımardım o yüzden :)
spor: 7.5 km tempolu yürüyüş
su : 2 lt :)

kızlar ben 22 mayıs'a kadar her hafta sonu şehir dışında olacağım ama elimden geldiğince dikkat edeceğim söz sizlere :)

Merhaba bayanlar, haftasonu neden boyle oluyor bi seyler yapmam lazim benim de.. Ne guzel zayifliyorum diye hemen simariyorum, bi de diger gamzeden etkilendim sanirim haftasonu cozutup haftaici cok ski diyet yapiyormys diye nefsime cok cazip geldi ama belki bnm haftaicim zaten ski degil diye tam tersi etki olabilir. Bu diyet isi zaten baya sahsi herkes kendi yontemini tutturup gidiyor, bnm de kendime kendim icin calisan bi yontem bulmam lazim, aksam ustu elliptik im gelecek. Fazladan yediklerimi hesaplayip onlar kadar spor yapiyim en iyisi en azindan fazlaliklar gider..

Esim mutfaga girdi bakiyim ne yapiyor saglikli bi seyler yapiyim gidip..

Ya bence hafta sonu kendimize 2 menü sınırı koyalım :) en azından az kalori olur.

Benim sosyal hayatım oldukça yoğun ve insanlar karşısında yemeyen birisi olursa sanırım pek hoslanmıyorlar, e senin de pek tadın olmuyor. Ben de kendime kalori sınırlaması getirdim haftasonu haftaiçi verdiğimi korusam yeter dedim :)

canım sen haklısın sebze meyve daha iyi olurda eşim dün isyan bayrağı çekti yeter artık 3 aydır hastasın evde hiç tadın yok biraz iyileştin keyfini çıkaralım deyince onu kıramadım ilk diyetisyenle diyet yaptığım dönemde 1 adet yerfıstığı 3 ay rüyalarıma girmişti ben yememiştim şimdi herşeyden azar azar yiyerek yavas yavaş kilo veriyorum diyetisyenim 3 kg sonra koruma aşamasına gecelim ddi bakalım tatlım yaa
haa bu arada 10 yaşındaki oğlum bile dün akşam lazanyadsn 3 dilim yedi ben 1 dilimle kalkmayı kendi adıma başarı sayfım :)
Toplightım Ne güzel tatlım senin hedefine bişey kalmamış o zaman haklısın yavaş yavaş arada normal yemeklere dönebilirsin
Ben eleştrimi kendi kilomu düşünerek yaptım heralde. Yakında senin mezuniyetinide kutlarız o zaman

Gelmişken bu haftaki derecenizide kutlayım
İnş.takımlarımız hep dereceye girer yani bizler kilolar vermeye devam ederiz
Öpüldünüz güzeller

Bir ara ben de menüleri eleştiriyordum, iyi örnek olabilmek için ben de sıfır kaçamak yapıyordum, aynen devam et, güzel gidiyorsun
Sağolasın cnm.
Aslında ben kaçamakların kalorisinden çok psikolojik etkisini düşünüyorum.eğer kaçamak yaparsam kendime olan güvenimi ve yapabilirim duygumu kaybedecem. O yüzden hiç bulaşmıyorum. Hem diyolarya bi şeyi bi süre yemezseniz vücut o tadı unutuyor diye ben canlı örneğim. Önceden hertürlü tatlıyı çok seven ben 3.5 aydır meyve dışında tatlı yemedim ve hiç cnm istemiyor buda beni mutlu ediyor. Bi yerde okuduğum bi sözü sizede yazıyım
Ya istediğini ye, Ya istediğini giy
İkisi birarada olmuyor
İrade sende seçimini yap

Korkunc iradesiz ve yemeklere saldirmakla gecen bir gun 2322 kalori yemisim 436 kalorilik spor yaptim ama tabi ki de kurtarmiyor, bi 300 kal daha yakicam elliptikal da, bugun geldi cok sukur.. Korkunc bi haftasonu diyet acisindan diyet yaptgm gunlerin acisini cikardi sanki istahim tok olmama ragmen hadi buni da ye bunu da ye diye saldirdim, madem menu yazmiyorum haftasonu her seyi yiyebilirim sandim cok cok yanlis.. Menu yazmayan diger arkadaslar aslinda dikkat etmeye devam ediyorlar :/ onumdeki 4 gun toparlicam ins cuma gunu 72.0 gormek gerek!

Back
X