• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler
İyiki gelmişler ne iyi etmişler
Ben kendimi tanıtayım
1 kızım var memurum 28 yaşındayım
70 ile başladım bu serüvene
5.takım sağolsun geldim 59a :KK66:
İlk zamanlar patır patır verdimde kaldı 2 Kilo haftalardır veremedim
Takıma girerek zaten zayıflama serüveninizde büyük adım attınız
Buradaki arkadaşlardan ben çok şey öğrendim inanıyorum size de yakın zamanda etkisi olacak

Tesekkürler.
Ben de kendimi tanıtayım. 38 yasındayım 2 cocugum var. Doğumlardan sonra alıverdim ve işi bırakıp evde durmamla daha da arttı. En zayıf halimde üniv.de 57 kilo idim. O kadar inemem herhalde ama 60lara insem harika olur. Ama 64 e de razıyım. En azından o kiloda mutlu oluyorum.

Siz cok iyi vermişsiniz. Ne kadar sürede verdiniz.

Bu grup bana iyi gelecek çünkü şu anda buzdolabında duran yarım litre kolayı doktum lavaboya yoksa mideye dökerdim :KK39:
ne güzel bak iyi ki takımlara girmişsin o zaman kola çok faydalı bişey değil tamamen hayatından çıkarmak en doğru çözüm bence
bu arada arkadaşlar işe yeni gelebildim sabah oğlumun şeker yüklemelerinden sonra öğleyinde kendim geçmeyen rahatsızlığım için kbb ye gittim sinüs tomoğrafisi çekildi sonuçlar yarın çıkacak bakalım nasıl olacak nedense bugün hastaneler mi nedir ben çok yorgun hissediyorum kendimi halsizlik de cabası sabah 8 den beri hastanelerde olmak yaramadı bana

ne güzel bak iyi ki takımlara girmişsin o zaman kola çok faydalı bişey değil tamamen hayatından çıkarmak en doğru çözüm bence
bu arada arkadaşlar işe yeni gelebildim sabah oğlumun şeker yüklemelerinden sonra öğleyinde kendim geçmeyen rahatsızlığım için kbb ye gittim sinüs tomoğrafisi çekildi sonuçlar yarın çıkacak bakalım nasıl olacak nedense bugün hastaneler mi nedir ben çok yorgun hissediyorum kendimi halsizlik de cabası sabah 8 den beri hastanelerde olmak yaramadı bana
Oğlunun kan şekeri kaç çıktı kaptanım
Büyük oğlun mu

KıZlar menü denetimine karışmam, o iş kelebeğimde ama menülerini katı bir şekilde eleştirmemi isteyen arkadaşlar bana söylesinler, onları eleştireyim, ilk başta kendim 55e düşene kadar kendimi disipline edeceğim, yoksa böyle gevşek gevşek olmayacak
Kabul eden arkadaşlar bana yazsınlar
Çünkü sonradan yazdıklarıma alınmaca darılmaca olsun istemem, maksat hedefe en kısa sürede ulaşmak

Oğlunun kan şekeri kaç çıktı kaptanım
Büyük oğlun mu
canım glükoz değeri 30. dk 112 120. dk 124 Normal değerleri(60-110 arası)
insülin 0. dk 23 Normal değerleri (2-23 arası )
30.dk 145
60. dk 48
90. dk 40
120. dk 111
doktorum bu sonuçlar pek parlak değil dimi ilaç mı başlayacak dr
bu öğleden sonra sonuç gösterememiyoruz ama yarın göstereceğiz
bu arada evet büyük oğlan

KıZlar menü denetimine karışmam, o iş kelebeğimde ama menülerini katı bir şekilde eleştirmemi isteyen arkadaşlar bana söylesinler, onları eleştireyim, ilk başta kendim 55e düşene kadar kendimi disipline edeceğim, yoksa böyle gevşek gevşek olmayacak
Kabul eden arkadaşlar bana yazsınlar
Çünkü sonradan yazdıklarıma alınmaca darılmaca olsun istemem, maksat hedefe en kısa sürede ulaşmak
tatlisim suan izindeym ama beni cok agir dille elestirebilirsn döndüğümde; )

Merhaba arkadaşlar bende sizler gbi diyetteyim. Bugün 11. Günüm 79.5 dan 75 kiloya düştüm 5 te 5 diyetine baslayacgm yarin cumaya kadar bi 72 olmak istiyorum
canım iklk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor
bu arada ben takım kaptanıyım
43 yaşındayım inş. müh. kamuda çalışıyorum 2 oğlum var doğum dan kalan kiloları vermek için uğraşıyorum

canım glükoz değeri 30. dk 112 120. dk 124 Normal değerleri(60-110 arası)
insülin 0. dk 23 Normal değerleri (2-23 arası )
30.dk 145
60. dk 48
90. dk 40
120. dk 111
doktorum bu sonuçlar pek parlak değil dimi ilaç mı başlayacak dr
bu öğleden sonra sonuç gösterememiyoruz ama yarın göstereceğiz
bu arada evet büyük oğlan
yüklemeden sonra 2. saatte 124 normal kaptanım
ne şikayetleri var,susama sık idrara cıkma yorgunluk kilo kaybı bunlar var mı
başka bir test yapıldı mı hba1c bakıldı mı,açlık ya da tokluk kan şekerleri nasıldı
yarın endokrinolog sizi daha iyi aydınlatacaktır

43 yaşındayım inş. müh. kamuda çalışıyorum 2 oğlum var doğum dan kalan kiloları vermek için uğraşıyorum
O kurallari okudum ama nasıl kabul edecegim

yüklemeden sonra 2. saatte 124 normal kaptanım
ne şikayetleri var,susama sık idrara cıkma yorgunluk kilo kaybı bunlar var mı
başka bir test yapıldı mı hba1c bakıldı mı,açlık ya da tokluk kan şekerleri nasıldı
yarın endokrinolog sizi daha iyi aydınlatacaktır
canım hba1c değerine de bakılmış yalnız ben işyerinden göremiyorum eşime söylemiştim o söyledi yarın endokrinci bakalım ne diyecek
O kurallari okudum ama nasıl kabul edecegim
tatlım buraya kabul ettim demen yeterli

Kizlar sizlere danismak istiyorum.

Persembe-pazar her sey dahil otele gidiyoruz, acik bufe illa ki yiyecegim ama mumkun oldugunca kilo almasam diyorum.

Ne onerirsiniz? Yogurt yiyeyim diyorum bolca :)

Kizlar sizlere danismak istiyorum.

Persembe-pazar her sey dahil otele gidiyoruz, acik bufe illa ki yiyecegim ama mumkun oldugunca kilo almasam diyorum.

Ne onerirsiniz? Yogurt yiyeyim diyorum bolca :)
canım tabağını bol miktarda salata ile doldurabilirsin protein olarakda haşlama ızgara et balık yiyebilirsin tatlılardan uzak durmaya çalışırsan başka bişeye gerek yok bence bi de hamur işlerinden
haa perşembe gideceksen perşembe sabahtan kg bildirimi yap tatlım istersen listeye alayım sanırım sen haftaya takım listesine gireceksin çok emin değilim ama bu haftaki değerin elimizde olsun

Tesekkürler.
Ben de kendimi tanıtayım. 38 yasındayım 2 cocugum var. Doğumlardan sonra alıverdim ve işi bırakıp evde durmamla daha da arttı. En zayıf halimde üniv.de 57 kilo idim. O kadar inemem herhalde ama 60lara insem harika olur. Ama 64 e de razıyım. En azından o kiloda mutlu oluyorum.

Siz cok iyi vermişsiniz. Ne kadar sürede verdiniz.
3 ay oldu herhalde canım
İlk başlarda hızlı kilo verdim son haftalar gram gram bir ileri bir geri :KK12:
Bugün yeni bir spor haftasına başlıyorum bakalım ne olacak cuma :KK49::KK49::KK49:

e güzel bak iyi ki takımlara girmişsin o zaman kola çok faydalı bişey değil tamamen hayatından çıkarmak en doğru çözüm bence
geçmiş olsun kaptanım ya
bu son zamanlarda hep üst üste geldi :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X