• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir de negative calorie food diye gecen yiyecekler var(eksi kalorili yiyecekler)

greyfurt, marul, elma ve portakal, kahve, kuskonmaz, bulgur, derisiz hindi ve tavuk, domates, salatalik, yogurt ve karpuz bu yiyeceklerdenmis.

Bunlar sizin aldiginiz kaloriden ziyade size daha cok kalori harcatiyormus, bence besinlerimizi bunlardan secmekte fayda var kisacasi :)

Ara ogununu meyve ve sut yapsan daha iyi olur. Ne kadar cok islenmemis gida yersen o kadar iyi olur :)
Ben kisira karsi degilim ama bence patatesi diyet suresince hayatindan cikar derim.
Kahvalti 10 numara olmus, 8'den sonra yememek de cok isabetli olmus.
patatesi bir kaç yer de daha okudum..bu konuya daha çok dikkat edicem

Kızlar merhaba

bugunku menu.

ogle 12 : 1 mercimek çorbası.3 adat tavuk şiş
aksam 18.30 : küçük bir parça fırında tavuk, fırında brokoli ve meyve suyu.
Sonra da tam 15 tane hurma yedim. ya ben reglim ya yemeği az yiyip tatlı ihtiyacımı kestim biraz, ama çikolatadan iyidir dedim.

Su: 3l
spor: Bilardo, bowling oynadım 2 saat kadar :)
güzell hepsi de
hurma 2 tane olsa daha iyi olurmuş
tatlı ihtiyacın gelince su iç blanchecım :)))

tesekkur ederim, bende herkese:)
bugun 6 aylik yigenime baktigim icin menum iyi degil cunku kücuk hanımefendi sırtı yere geldiği an krize giriyo elimi kolumu bağladi, ama tavsiyelerinizle gun gectikce daha iyi olcak, cok aciktigim icin bi öğunde cook yemis olabilirim:KK43:
11.50 yarım simit
4 zeytin
2 küp peynir
1 kibrit kutusu helva :KK43:
2 çatalcık reçel
kahvaltılık ezme bunu biraz abarttım ama bidaha olmıycak
maydonaz, marul, salatalık, havuç
17.50 5 yemek kaşigı bulgur pilavı
3 yemek kaşıgı mantı:KK43:
1 kase yoğurt
5 salatalik turşusu
1 dilim tam buğday ekmegiyle yine ezme:KK43:
ilk gun icin kotu baslangic yaptim ama daha iyi olcak ins, bunun icin burdayim
2 ,5 litreye yakin su ictim, arada sekersiz turk kahvesi ictim.
isim verilirmi bilmedigim icin su yarim saatte fit olabiliyosunuz ya hani iste oraya gidiyorum ben 1 aydir, aksam 4 km yürüyus bide parkta spor aletlerine bindim.
herkese iyi geceler, fit kalın, fit yaşayın:))
bugun daha iyi bir menü bekliyoruz canım :))

Pzts menum

Sahur
1 yum ile omlet
3/4 tam bugday pita ekmegi
2 kk peynir
4 zeytin
Domates salatalik

Iftar
3 hurma
1 tbk sehriye corbasi
1 (az patatesli) tavuk but firinda
3 kasik yesil mercimekli bulgur plv
Salata
1/4 pita ekmek

1 kinder sut dilimi 200 kcal

1 elma
1 kupa sut

Su 1 lt
Spor elliptik 200 kcal

Not: 1 pita ekmegi 120 kcal, evdekiler tatli olarak dondurmali irmik helvasi yediler. Ben de yedgm tatli kadar spor yaptim, ins bu sekilde uygun olmustur.
kelebeğim güzel ama iftarı biraz daha azaltabilirsin
bir de kinderi yememeyi tercih etmelisin,boşuna kalori alımı bence

Oh cok guzel bi hava var bugün itibariyle 5 te 5 diyetine başladım normalde 1. Gün patates ama ben yerleri değiştirecegm mesela canım bugün meyveyi daha çok istiyor meyve günü yapicam. Normalde her gün yargılıyorum ama pazar gününe kadar tartilmayip büyük bir sevincle karşılaşmak istiyorum insss
canım cumaları tartılmak zorunlu
en geç öğlen 12ye kadar bildirim de zorunlu

ayyy ağzından bal damlıyor canım..inşallah ramazan ayı girmeden 79 ları görsem yien şükür..ben motive olayı için eşimin iş yemeklerini seçtim..eşim terfi aldı ve neredeyse ayda bir yemekleri olacak..2 ay sonra ilk yemek geliyor..o güne hazırlanmalıyım:KK49::KK49:

azim edersen ve gerçekten istersen ramazana 75 ile bile girersin,yeterki kendine inan,gerisi geliyor! acıktığında hep su iç
ben diyecektim callan cım benden önce söylemiş sen azmedersen 2 ay sonra kesin 75 leri görürsün tatlım

günaydın kızlar..her türlü yoruma açığım..fazla yediğim ne varsa yazın..
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 2 domates salatalık..peynir 6 adet zeytin..
arada bişey yiyemedim öğrencilerle işlerimiz vardı..
öğle:6 kaşık bol sebzeli kısır..ben kısırı yaparken sebzesini bulgurdan fazla koyuyorum resmen:KK56::KK56:1 bardak ayran..
saat 16:00 gibi :1 dilim çikolatalı kek ve süt HEM DE ŞEKERSİZ:KK76::KK76: başarıyorum sanırım yavaş yavaş..şekere veda etmeyi başarıcam gibi..
gelelim akşama..acaba gelmesek mi..neyse geliyim ben:oops::oops:
Akşam:fırında yapılmış 3 adet tavuk pirzola yanına 4 parça patates bir kase cacık..
saat 8 den sonra da hiçbir şey yemedim..yemeğimin bitmesi 8 i buldu..
evet kızlar yorumları bekliyorum..fazlalık var mı..
bir eksiğim var sanırım..o da spor..dün yapamadım ama bugün telafi edilecektir..
sabah gayet güzel
saat 16 öğününü yapmamalısın bence,sadece akşam yemeği ye
akşama tavuk ve cacıkla kapatsaymışsın daha da iyi olabilirmiş
bu arada tavuk cok hormonlu bir gıda,inşallah köy tavuğudur

Bir de negative calorie food diye gecen yiyecekler var(eksi kalorili yiyecekler)

greyfurt, marul, elma ve portakal, kahve, kuskonmaz, bulgur, derisiz hindi ve tavuk, domates, salatalik, yogurt ve karpuz bu yiyeceklerdenmis.

Bunlar sizin aldiginiz kaloriden ziyade size daha cok kalori harcatiyormus, bence besinlerimizi bunlardan secmekte fayda var kisacasi :)
şalgam da var:)) tadına alışınca gayet güzel gidiyor:))

Evet evet öyle olucak inşallah:) bide bise sorcam hani 3 beyazdan uzak duruyoruz ya ben salatada falanda atmiyorum ama katiyen yemegi tuzsuz yiyemiyorum, ne kadar baharatta atsam hiç olmuyo siz nasıl çözüm buldunuz?
az tuzlu ye canım
insan zamanla alışıyor
ben kahvaltıda yumurta,domates salatalık vs ye tuz atmam
kendime salata yapıyorsam yine atmam ama eşimle yiyeceksek atarım
yemeklere de 1 çay kaşığı atıyorum
bir de kendine birden yüklenme,yavaş yavaş azaltırsın merak etme
bu diyet işi bira sabır istiyor
mide pat diye küçülmüyor
yiyecekler de yavaş yavaş azalacak,mide yavaş yavaş küçülecek ve artık canın bir şey istemeyecek

Back
X