• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar şimdi paylaşacağım tabaklardaki yemeklerin hepsi 200 kalori
hangisini tercih ettiğiniz size kalmış
33 gram kuruyemiş
tumblr_inline_mnoamaNxaB1qz4rgp.jpg

41 gram çikolata
tumblr_inline_mnoaor9EUD1qz4rgp.jpg

41 gram doritos
tumblr_inline_mnoaswGj9p1qz4rgp.jpg

73 gram kızarmış patates
tumblr_inline_mnoatpAspT1qz4rgp.jpg

75 gram cheesburger
tumblr_inline_mnoauf3zWw1qz4rgp.jpg

83 gram kayısı
tumblr_inline_mnoav8QyZO1qz4rgp.jpg

145 gram makarna

tumblr_inline_mnoawsBVV01qz4rgp.jpg

553 gram kavun
tumblr_inline_mnob0i1hO91qz4rgp.jpg

570 gram bebek havucu

tumblr_inline_mnob17vzUh1qz4rgp.jpg

588 gram brokoli
tumblr_inline_mnob1ud5vb1qz4rgp.jpg

özetlee haşlanmış ve çiğ sebzeleri korkmadan yiyebiliriz

Bu arada benim rakibem nerelerde morpapatyam huuu? Yoksa bir anda cuma bizi şoka mı sokacaksın verdiğin kilolarla:KK49: Ya burda acayip güneş var. Artık üstümüzdeki fazlalıkları rahatça çıkartabilmemiz lazım, kat kat giyinme dönemi bitti... incecik olcazEn Büyük KK

Kizlar merhaba,

Biz bu aksamdan yola cikacagimiz icin ben bu sabahki tartimi soyluyorum size : 60.5.

Gecen cuma 61.1 idim yanilmiyorsam ki daha reglim bitmedi, yarin tartilsam daha iyi bir sonuc olurdu ama neyse artik :)

Cozuttugum oluyor tabı ama hemen dengeliyorum mesela haftasonu annemlerle piknige gıttık ama nasıl guzel köy ekmegı vardı dogal yedım hem de ıstedıgım kdr rtesı gun aksam yemek yemedım bıttı bu kdr işte bu dısıpline alıstım artık

gamze kız ben seni geçmişim ilk defa senden zayıfım :))9

ayyy şahnurum 3 kilo gitti nereedeysee :KK61:b ilk defa hiç çabalamadan bu kadar gittii.. o kadar hastayım ki 2 gündür hastanelerde, hapşurma mide bulantısı vb. durumlarr..İnan hasta olmanın tek iyi yanı buu :KK53: 2-3 gün iyileştikten sonra dikkat edersem geri de gelmezler sanırım :KK55:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Zaten benim kesin kurallarım var cola içmem mesela asitli şeyler ne zaman pilav yedım hatırlamıyorum makarna da bulgur pilavı yerım pakette ürün tüketmemeye gayret ederım eskiden sekerli içerdım kahvemi şimdi çay kahve sıfır sekerli içiyorum tatlıyı cok severım ama zararlı oldugundan artık gıdıp almam eskıden evde hep bıtter olurdu haftada 2-3 paket yenırdı şimdi almıyorum sutle ıncırle kayısıyla ksndırıyorum kendımı ama bır yerde ıkram edılırse az yıyorum snr dengeliyorum fırsat bıldukca yuruyorum suyu çok ıcıyorum aksam 8 den snr bısey yememeye gayret edıyorum ama ıstısna olursa ertesı gun yuruyus yada aksamı çıkarıyorum bende haberler bolee

Bu arada 72 cok geliyor bana ama kimse oyle gorunmuyorsun dıyor dıyetısyen arkadas var tas catlasın 65 sındır dıyor bunun tahatlıgıyla yasayıp gıdıyorummm guzellerrr

Haftada bır tartılıyorum buraya sık ıgramaya calıscam ama listeye gırmek ıstemıyorummm stres oluyorum cunku soyle yapabılırız cuma bıldıreyım ama listeye gırmeden elimden geldıgınce de gun içinde gelirim cok ısrar ettınız gel dıye ondan

Back
X