Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Rakibem ben galiba arayıştayım biraz ondan öyle oldu tartıya çıkıp duruyorum bu da beni kötü etkiliyo kendime yasak koydum sadece cumaları tartılcam şu hamlamam yarına geçince de jilliana devam edicem :/ yani böyle bikaç kilo hızlıca versem motive olsam yeticek ama bu da çok zor çünkü geçen hafta 3.4 kilo verdim bu hafta vermicekmişim gibi geliyo o yüzden şoklara yöneldim bilmiyorum ne yapsam sence :/
rakibem hiç gerek yok şoklara falan. bende bi hafta 2 veriyorum bi hafta yarım. böyle yani. ben o kadar kiloyu 2 haftada almadım ki iki haftada vereyim böyle düşünmemiz lazım. şok yapıp verdiklerini geri alırsan moralin çok bozulur. kaptanım falan bilir ben bi ara dukan yapmıştım. yönüm şaştı 1 haftada :KK12: o yüzden birlikte jillian ve squata devam:KK73::KK15:

ay bende mutlu mutlu menumu yaziyim bu saate kadarda yemiym diye bekledim ve yemedim yaziyorum:€
sabahki menumu zaten yazmistim
15.00 1 koca tabak brokoli ( zeytinyagli, az tuzlu, bol karabiberli)
1 koca kase salatliklk boo naneli cacik
19.00 5 cilek, 5 yesil erik, 3 ceri domates
1.5 litre su, 4 km yuruyus ve b fit yapildi :)
Vay vay bu da çok güzel bol bol sebzeli :)

Gunaydinlar, ben de bugun meyve gunume basladim :)

Hafta sonu biraz kilo almisim, bu sabah 61.3'tum, tatile gittigimde 60.6 gitmistim :KK43:

Ama olur o kadar, bakalim 7 gunluk diyetin sonunda 61.3 kac olacak, keske soyle bir 55 olsa :)
Ben de isterim 55 :))) hayalini kurduğum kilo

rakibem hiç gerek yok şoklara falan. bende bi hafta 2 veriyorum bi hafta yarım. böyle yani. ben o kadar kiloyu 2 haftada almadım ki iki haftada vereyim böyle düşünmemiz lazım. şok yapıp verdiklerini geri alırsan moralin çok bozulur. kaptanım falan bilir ben bi ara dukan yapmıştım. yönüm şaştı 1 haftada :KK12: o yüzden birlikte jillian ve squata devam:KK73::KK15:
tamam o zaman rakibem hiç girmiyorum o işlere aynen kalori sayımında devam aaceleye gerek yok :) Sağol rahatladım biraz şimdi :) hani ders yetiştirmeye çalışırsın da yetişmicek diye korkarsın öyle bi moda gitmiştim resmen :) bu arada sinema mezunu bir rakibem varmışşş çok etkilendimmm :KK68:

bu diyet benim kafama yattı perşembe günü komitem var ondan sonraki gün inşallah başlamayı düşünüyorum keşke seninle aynı zamanda yapabilseydik yaa daha verimli olurdu ama böyle de uçarız gibime geliyor :KK55::KK76:
Sizin komiteler kaç haftalık
Daha yeni bitmemişmiydi canım

tamam o zaman rakibem hiç girmiyorum o işlere aynen kalori sayımında devam aaceleye gerek yok :) Sağol rahatladım biraz şimdi :) hani ders yetiştirmeye çalışırsın da yetişmicek diye korkarsın öyle bi moda gitmiştim resmen :) bu arada sinema mezunu bir rakibem varmışşş çok etkilendimmm :KK68:
arada film önerisi de yaparız birbirimize rakibem :) dediğim gibi acelenin bir faydası yok. önce vücudumuz diyete alışsın ikimizde yeniyiz. şimdi yavaş yavaş midemiz küçülüyor ödemi atıyor vücut şoklara 60a falan gelince gireriz bizde asıl oradan sonra zor olacak kilo vermek e şok diyeti de öyle sürekli yapamazsın. en az 3 ay ara diyorlar. biz haziran gibi yaparız. bak spor yapıyoruz ya 3 verdik mi 5 vermiş gibi duracak vücut sıkılaşıyor :KK60::KK60:

Merhabalar,

Bugunku total menumu bildiriyorum :

3 küçük yeşil elma, 12 tane hurma.

Su : Yatana kadar en az 2.5 olur.
Spor : 4.7 km tempolu yürüyüş, 60 squat, 15 mekik, 6 bacak kaldırıp indirme ve 10 saniye plank.

Bugün kaç defa bozasım geldi, çünkü iş çok yoğundu ve kafam kalkmadı; hurma toparladı.
Akşam bozacaktım ama spor ve duş çok iyi geldi.
Yarın sebzeyi bolca yemeyi planlıyorum :)
ay canım nasıl dayandın bu şok diyetler korkutuyor beni. umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsın :KK73:7 gün sürecek değil mi ? birde yağdan gidiyor demişsin o nasıl oluyor ki yedi günde çok şaşırdım okuyunca :KK58:

Beyaz kelebeğim bugunkü menün
Sabah yufka ekmek, 1 kk peynir,5 filan zeytin, tereyağı, bal 1 yemek kaşığı, 5-6 ceviz
Sonradan hep atıştırma 2 tabak sütlaç , 1 paket kakaolu bisküvi, 1 avuç fıstık, yarım muz
Toplam 2200 kcal civarı
Kızlar üzerimde acayip baskı bar, herkes özellikle kaynanam sürekli bir şey yemiyorsun diyor.. Akşam onlarla yemedim; 2 tabak filan kelle paça çorbası içtiler 3-4 ekmek bitti, salatalar yendi, üZerine koyun tereyağı ve bal yendi, üstüne 4 baklava ve çay
Benhiçbirini yemedim
Bu arada bugun gelen misafirlerden biri yüzün çökmüş gibi gereksiz konustu
Çok yedim ama insanşarın söyledikleri umurumda değil
Adanaya döndüğümde 59.0 kiloyu korumus olarak görsem yeter

Çok haklısın bugün bunları yerken resmen aklımdan dediklerin geçti pişman oldum ama napıyım yemek yapmaya üşendim malum sınav yakın ama dediğini dikkate alıcam çorbadan dün bıkmış olsam da sulu yemek yapmayı denicem çok sağol yorumun için :)

Ben çok severim atıştırıp geçmeyi, o yüzden öğrenciyken sürekli öyle geçiştiriyordum. Tabi, yoğunluk vs derken 55-60 arasında geziniyordum o zamanlar.

Bu saatte yiceksen dediğin gibi hafif olmalı canım sık dişini cumaya iyi sayılar görelim tartıda :)

Böyle diye diye geziniyorum.
Bugün bir hırka gördüm. Rengarenk, uç kısmı püsküllü. İçerisinde de beyaz gömlek. Çok şıktı ama harika bir fizik olacak, altına da dar jean mis ama ben denedim ve bıraktım.

nasil olucam ki bugun sabah 74.7 geldim :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
i,Hızlı alınan kilo aynı hızla gidiyor. Dukanın atak kısmı var, yumurta, süt ve ürünleri, tavuk gibi proteinleri sınırsız tüketiyorsun. 5 günde 3-4 kilo gidiyor.

slm kızlar az önce eve geldim abuk bir menüm oldu yazıp yatacağım başım çok ağrıyor
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
ara
1 adet ülker hanımeller bisküvi
akşam
1 adet peynirli kol böreği
1/4 dilim baklava
3 tane yeşil erik
bugün çok saçma oldu ama surf ilaçlar dokunmasın diye zorla yedim
spor 3-4 km yürüyüş orta tempoda
su 2 lt civarı

Kaptanım afiyet olsun. Aile ne durumda? Sevdiklerinle sınanmak çok zor.

canım sen hiç merak etme gidecek o kilolar :) ben istanbul üniversitesi sinema mezunuyum şimdi boğaziçi edebiyata hazırlanıyorum :)

Waww. Boğaziçili olmanın ayrıcalığını tadacağım diyorsun. Hangi bölüm olacağı önemli değil bana göre Boğaziçi oluınca, hayran olduğum yerlerden. Zamanında okuduğum bölüme boğaziçinde de girebiliyordum ama ne mantıksa gitmemiştim. :) Hoş mantığı belliydi, eşimle 1 seneyi aynı şehirde geçirmek çok cazip gelmişti. Hala da pişman değilim de neyse.

arada film önerisi de yaparız birbirimize rakibem :) dediğim gibi acelenin bir faydası yok. önce vücudumuz diyete alışsın ikimizde yeniyiz. şimdi yavaş yavaş midemiz küçülüyor ödemi atıyor vücut şoklara 60a falan gelince gireriz bizde asıl oradan sonra zor olacak kilo vermek e şok diyeti de öyle sürekli yapamazsın. en az 3 ay ara diyorlar. biz haziran gibi yaparız. bak spor yapıyoruz ya 3 verdik mi 5 vermiş gibi duracak vücut sıkılaşıyor :KK60::KK60:

Senin kilon ne kadar şu an kollontai?

Öncelikle bugünkü menümü yazayım.

2 litre kadar suyum var. Dışarıda su içemiyorum fazla, anında tuvalete taşınıyorum.
Üstüme 40 beden ya da medium oluyor ama altım 44. Çok feci durumdayım. Bugün onu giydim bunu giydim. Sonra salaş bir şeyler aldım çıktım. Çok sinir bozucuydu.

Içim ferahladı rakibem sabır sabır sabır diyorum 60lara gelince bi oyun yaparız artık bünyeye :) bak işte sözelci mantığı nasıl da çalışıyorrr bayıldımmm :KK19:

Ben çok severim atıştırıp geçmeyi, o yüzden öğrenciyken sürekli öyle geçiştiriyordum. Tabi, yoğunluk vs derken 55-60 arasında geziniyordum o zamanlar.

Bugün bir hırka gördüm. Rengarenk, uç kısmı püsküllü. İçerisinde de beyaz gömlek. Çok şıktı ama harika bir fizik olacak, altına da dar jean mis ama ben denedim ve bıraktım.

i,Hızlı alınan kilo aynı hızla gidiyor. Dukanın atak kısmı var, yumurta, süt ve ürünleri, tavuk gibi proteinleri sınırsız tüketiyorsun. 5 günde 3-4 kilo gidiyor.

Kaptanım afiyet olsun. Aile ne durumda? Sevdiklerinle sınanmak çok zor.

Waww. Boğaziçili olmanın ayrıcalığını tadacağım diyorsun. Hangi bölüm olacağı önemli değil bana göre Boğaziçi oluınca, hayran olduğum yerlerden. Zamanında okuduğum bölüme boğaziçinde de girebiliyordum ama ne mantıksa gitmemiştim. :) Hoş mantığı belliydi, eşimle 1 seneyi aynı şehirde geçirmek çok cazip gelmişti. Hala da pişman değilim de neyse.

Senin kilon ne kadar şu an kollontai?
cnım aynen boğaziçi içimde kaldı. çalışmalar iyi gidiyor umarım bi aksilik çıkmaz da olur :) zaten boğaziçi olmasa bi dört yıl daha okumayı göze alamazdım. yükseğe falan başlıycam zaten orası olmazsa. benim son bildirimim 67.3 tü canı. şu anda 66 67 arası idip geliyorum sabah 66.1 i gördüm akşam 66.5 öyle tartının kafasına göre benimde pis huyum o sürekli evdeyim gidiyorum geliyorum tartıya çıkıyorum :)

Içim ferahladı rakibem sabır sabır sabır diyorum 60lara gelince bi oyun yaparız artık bünyeye :) bak işte sözelci mantığı nasıl da çalışıyorrr bayıldımmm :KK19:
aynen rakibem jillianı yapmasanda bugün eğilebildiğin kadar en azından squatı yap ben yatmadan yapıcam. onu bozmayalım bari :KK14:

Beyaz kelebeğim bugunkü menün
Sabah yufka ekmek, 1 kk peynir,5 filan zeytin, tereyağı, bal 1 yemek kaşığı, 5-6 ceviz
Sonradan hep atıştırma 2 tabak sütlaç , 1 paket kakaolu bisküvi, 1 avuç fıstık, yarım muz
Toplam 2200 kcal civarı
Kızlar üzerimde acayip baskı bar, herkes özellikle kaynanam sürekli bir şey yemiyorsun diyor.. Akşam onlarla yemedim; 2 tabak filan kelle paça çorbası içtiler 3-4 ekmek bitti, salatalar yendi, üZerine koyun tereyağı ve bal yendi, üstüne 4 baklava ve çay
Benhiçbirini yemedim
Bu arada bugun gelen misafirlerden biri yüzün çökmüş gibi gereksiz konustu
Çok yedim ama insanşarın söyledikleri umurumda değil
Adanaya döndüğümde 59.0 kiloyu korumus olarak görsem yeter
Kilo verenleri kıskandığını belli etme cümlesi : yüzün çökmüş. Sanane çökmüşse çökmüş ben böyle seviyorum neyse callancım sinirlendim kusura bakma ben de çok yaşadım da ondan flashback oldu şuan :KK70:
Keşke alıp totem yapsaydın ben düşünüyorum öyle bişe yapmayı ama param olunca :KK48:

cnım aynen boğaziçi içimde kaldı. çalışmalar iyi gidiyor umarım bi aksilik çıkmaz da olur :) zaten boğaziçi olmasa bi dört yıl daha okumayı göze alamazdım. yükseğe falan başlıycam zaten orası olmazsa. benim son bildirimim 67.3 tü canı. şu anda 66 67 arası idip geliyorum sabah 66.1 i gördüm akşam 66.5 öyle tartının kafasına göre benimde pis huyum o sürekli evdeyim gidiyorum geliyorum tartıya çıkıyorum :)

Umarım gönlüne göre olur. İnsanın yaşamda içinde birşey kalmamalı bence.
Kaç kiloyla başlamıştın? Aynen ben de :D Tuvale girmeden, çıkınca, su içince, adım atınca :)

Kilo verenleri kıskandığını belli etme cümlesi : yüzün çökmüş. Sanane çökmüşse çökmüş ben böyle seviyorum neyse callancım sinirlendim kusura bakma ben de çok yaşadım da ondan flashback oldu şuan :KK70:

Keşke alıp totem yapsaydın ben düşünüyorum öyle bişe yapmayı ama param olunca :KK48:

Bir sürü öyle kıyafetim var, utandım resmen :) Aaa zayıflayınca zayıflayınca diye diye dolap 38 dolu ama ben..

Back
X