- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #139.461
Rakipler zaman zaman düzenleniyor mu? Bana rakip bulabilir miyiz bekleyeyim mi tek başıma? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
71 le başladım canım. 20 gün önce. ama diyete gireli ve spora başlayalı 4 gün oluyor. antidepresan kullanıyorum o kesti iştahımı benim birde ağır antibiyotikler vs çok fazla ilaç kullanıyorum bir süredir. yemek yiyince midem bulanıyor bir süredir. o yüzden zorla yemeye çalışıyorum tansiyonum falan düşüyor.Umarım gönlüne göre olur. İnsanın yaşamda içinde birşey kalmamalı bence.
Kaç kiloyla başlamıştın? Aynen ben deTuvale girmeden, çıkınca, su içince, adım atınca :)
Bizim tıp fakültesinde sınavlara komite deniyor bütün dersler bir sınavda soruluyor böyle acayip bi sistem işte iki senede 10 yaş yaşlandımcanım ne komitesi bunlar?
rakibem zorlama o zman o ağrı 2 gün durur bacaktaBenim bacaklar pert yani tutmuyo esneme hareketleri yaptım ancak rakibem ama yarına bomba gibi gelicem inşallah :) sen yap tabi neyin eksik :)
oo tıp hangi üni canım?Bizim tıp fakültesinde sınavlara komite deniyor bütün dersler bir sınavda soruluyor böyle acayip bi sistem işte iki senede 10 yaş yaşlandım![]()
ne güzel en azından 38 olmanın zevkini yaşamışsın ya bennn bedenim bile belli değilBir sürü öyle kıyafetim var, utandım resmen :) Aaa zayıflayınca zayıflayınca diye diye dolap 38 dolu ama ben..
kelebekcim ayarlıyordu rakibeleri genelde kilosu yakın olanlar rakibe canım. ama kendimizde tercih edebiliyoruz :)Rakipler zaman zaman düzenleniyor mu? Bana rakip bulabilir miyiz bekleyeyim mi tek başıma?![]()
Sivas cumhuriyet üniversitesi tıp fakültesi rakibeem :)oo tıp hangi üni canım?
Maşallah ne güzel gitmiş kilolar. Darısı başıma :)71 le başladım canım. 20 gün önce. ama diyete gireli ve spora başlayalı 4 gün oluyor. antidepresan kullanıyorum o kesti iştahımı benim birde ağır antibiyotikler vs çok fazla ilaç kullanıyorum bir süredir. yemek yiyince midem bulanıyor bir süredir. o yüzden zorla yemeye çalışıyorum tansiyonum falan düşüyor.
Kilosu yakın olanlar rakip oluyodu heralde ama ben de yeniyim yaa bilemedim şimdi :)Rakipler zaman zaman düzenleniyor mu? Bana rakip bulabilir miyiz bekleyeyim mi tek başıma?![]()
ay memleketim orası benim :) hiç gitmedim gerçi deSivas cumhuriyet üniversitesi tıp fakültesi rakibeem :)
ne güzel en azından 38 olmanın zevkini yaşamışsın ya bennn bedenim bile belli değil![]()
kelebekcim ayarlıyordu rakibeleri genelde kilosu yakın olanlar rakibe canım. ama kendimizde tercih edebiliyoruz :)
Ben de mi yemeğe verdiğim parayla böyle şeyler yapsam :) bişe sorcam 50 kg olsam 36 giyebilir miyim ya :)benim yakın bir arkadaşım son parasıyla öyle 36 beden bi pantolon almıştı. aldığında bacağından geçmiyordu. ben buna girerim diye öyle bi taktı ki kafasına 40 dan 36 bedene düştü 1.5 ayda![]()
canım senin boy kaç?Ben de mi yemeğe verdiğim parayla böyle şeyler yapsam :) bişe sorcam 50 kg olsam 36 giyebilir miyim ya :)
kelebek foruma girince konuşursun onunla ayarlar canım meraklanmaŞimdi çok uzaklarda amaa..
Yine de olacak eminim artık, çok uzun zamandan beri sözde diyetteyim ama ne adam akıllı yemek yiyebiliyorum ne de diyet yapabiliyorum.
Bir dahaki ayarlamalarda bana da ayarlar heralde. :)
benim yakın bir arkadaşım son parasıyla öyle 36 beden bi pantolon almıştı. aldığında bacağından geçmiyordu. ben buna girerim diye öyle bi taktı ki kafasına 40 dan 36 bedene düştü 1.5 ayda![]()
Memleket miii vay canına :) gel gel bekleriz sivas iyidir hoştur :) zar zor da olsa alıştım burayaay memleketim orası benim :) hiç gitmedim gerçi de![]()
159 boyunda toparlak bi insanımcanım senin boy kaç?
Valla iyi geldi böyle sohbet muhabbet azcık açıldım ya sabahtan beri ilk defaHelal olsun hatuna. İmrendim valla.
Neyimiz eksik yahuu? Çok pis gaza geldim.
Biz evde sürekli bunu canlandırıyoruz.
![]()