Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sıkıntım aslında evde spor yapamamam bir süreliğine. Yürüyüş de dışarıda oluyor. Düzensiz bir dönem geçiriyorum da, o yüzden dışarıdan yarım saat- 1 saat artık neye fırsat bulursam.
anladım canımi hiç sıkma kendini olur hepsi zamanla düzene de girer. hergün yürüyorsan o bile o kadar önemli bir başarı yani:KK73::KK73:

Selam. Haftasonu giremedim oğlum biraz rahatsızdı. Valla haftasonu yediklerimi unuttum ama bugünü söyleyebilirim.
Sabah bir dilim tahıllı ekmek, 1 dilim hellim peyniri ve biraz zeytin.
Saat 10 da Ebru Şallı ile pilates yaptım (tvem de programı var ya)
Arada bir portakal.
Öğlen bir kase mercimek çorbası, bir dilim tahıllı ekmek ve biraz zeytin.
Akşam da bir kase sebze çorbası ve bir tabak pesto soslu kepekli makarna.
Evet makarnayı akşam yemem kötü oldu. Hem fazla kalori oldu hem de çabuk sindirildiği için şu an açlıktan başım çok ağrıyor :(

Ha bu arada kalorisini az diye düşündüğüm tam buğdaylı lavaş ekmeği aldım marketten. denemek için. Pakette 10 tane vardı ve toplam 300 gr idi. Evde Kalori cetveline bir baktım 100 gr mı 570 küsür kcal filan. Yani bir tanesi 100kcal dan fazla. Ayrıca küçücük el kadar birşey. Yani kocaman lavaşlardan değil. Çok şaşırdım. Caaanım mis gibi tahıllı ekmeğin bir dilimi 20 kcal gibi birşey. Ekmekten vazgeçmicem.

Son düzenleme:
Pzts menum

Sahur
Ekmek arasi peynir
Bi kac tane kinder mini
Hurma 1 tane snrm
Belki 1 milfoy ucgen borek olabilir?

Tam hatirlamiyorum gece ne yedgmi :(

Gunduz burda konustuktan sonra seker ve ekmeksiz oruc karari almistim, iftardan itibaren uygulayabildim.

Iftar
1/2 tbk kiymali ispanak
1 tbk eriste (yani bulgur pilavi olsa daha iyi olurdu ama bu seferlik boyke oldu) :/
1 tbk mantarli tavuk sote
Salata ve yogurt

Cay sofrasina oturmadim
Yatarken 1 kupa sut ictim

Su 0.5 lt
Spor 24 kat merdiven cikmak

Iftardan once tartildim 73.3 tu sanirim, tarti yanlis degil yani.. Ins cumaya kadar geri iner 71 lere :/

Kızlar gece daha doğrusu sabaha karşı çok kötü bi hata yapıp saat 4 gibi etimekle peynir yedim çok üzgünüm :KK43: allahtan düne göre 100 gr eksik çıktım ama bi daha gece yemicem şuan midem ağrıyo :/

Selam. Haftasonu giremedim oğlum biraz rahatsızdı. Valla haftasonu yediklerimi unuttum ama bugünü söyleyebilirim.
Sabah bir dilim tahıllı ekmek, 1 dilim hellim peyniri ve biraz zeytin.
Saat 10 da Ebru Şallı ile pilates yaptım (tvem de programı var ya)
Arada bir portakal.
Öğlen bir kase mercimek çorbası, bir dilim tahıllı ekmek ve biraz zeytin.
Akşam da bir kase sebze çorbası ve bir tabak pesto soslu kepekli makarna.
Evet makarnayı akşam yemem kötü oldu. Hem fazla kalori oldu hem de çabuk sindirildiği için şu an açlıktan başım çok ağrıyor :KK43:
Makarnayı sade yeseydin çok sıkıntı olmazdı canım az kalori almış olurdun sos asıl kaloriyi veriyor

Pzts menum

Sahur
Ekmek arasi peynir
Bi kac tane kinder mini
Hurma 1 tane snrm

Tam hatirlamiyorum gece ne yedgmi :KK43:

Gunduz burda konustuktan sonra seker ve ekmeksiz oruc karari almistim, iftardan itibaren uygulayabildim.

Iftar
1/2 tbk kiymali ispanak
1 tbk eriste (yani bulgur pilavi olsa daha iyi olurdu ama bu seferlik boyke oldu) :/
Salata ve yogurt

Cay sofrasina oturmadim

Su 0.5 lt

Iftardan once tartildim 73.3 tu sanirim, tarti yanlis degil yani.. Ins cumaya kadar geri iner 71 lere :/
Iftarın gayet güzel erişte yerine dediğin gibi bulgur olsa daha iyi olurdu

Pzts menum

Sahur
Ekmek arasi peynir
Bi kac tane kinder mini
Hurma 1 tane snrm

Tam hatirlamiyorum gece ne yedgmi :KK43:

Iftar
1/2 tbk kiymali ispanak
Salata ve yogurt

Cay sofrasina oturmadim

Su 0.5 lt

Bence super :) Eriste sadeyse no problem :)

Gunaydin herkese,

Sebze gunum basladi, kendimi gayet iyi hissediyorum; daha bir sey yemedim. Oglen yemeyi dusunuyorum yalnizca :)

Dunden bugune -800 gram :) Ama daha yazarim size :)
Vaaay 800 çok iyi canım inşallah hep böyle böyle gider çok sevindim bugün bol bol sebze ye ki bağırsakların tembelleşmesin :)

Vaaay 800 çok iyi canım inşallah hep böyle böyle gider çok sevindim bugün bol bol sebze ye ki bağırsakların tembelleşmesin :)

Evet iyi de sanirim hurma biraz su tuttu cunku 7 gunde 7 kilo zor olacak boyle giderse :) Ilk gun en cok gider derler ya :)

Gerci ben baya ideale yakinim, o yuzden bana 5 olsa da olur :)

Kızlar gece daha doğrusu sabaha karşı çok kötü bi hata yapıp saat 4 gibi etimekle peynir yedim çok üzgünüm :KK43: allahtan düne göre 100 gr eksik çıktım ama bi daha gece yemicem şuan midem ağrıyo :/

Hımm :KK12:. Ağzına biber sürücem. neyse çok birşey değilmiş affettik. :))

Günaydın herkese, blanche bu yaptığın nedir? Sebze günü derken?

7 gunde 7 kilo diyeti :) Yazmistim daha once menumu :

Pazartesi:
Muz hariç, tüm meyveler ve sadece meyve yenilmelidir.
Salı:
Dilediğiniz kadar sebze tüketebilirsiniz. (Sadece sebze)
Çarşamba:
Sadece meyve ve sebze. (doyana kadar)
Perşembe:
5 su bardağı süt ve 5 adet muz yenilmelidir.
Cuma:
4-5 parça kırmızı et, tavuk yada balık beraberinde sebze
Cumartesi:
4-5 parça kırmızı et beraberinde sebze
Pazar:
4-5 parça kırmızı et beraberinde sebze

Dun basladim, dun totalde 3 yesil elma, 12 hurma yedim :)

Back
X