Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kimseler yok, hayret :)

Bugün yalnızca öğlen 12'de küçücük bir tabak fırında sebze yedim.

2-2.5 litre su içtim ve 5 km tempolu yürüyüş, 65 squat, 20 mekik, 8 bacak indirip kaldırma ve 15 saniye plank yaptım.

Çok mutluyum :) Yarın 50li rakamları görme dileklerimle :)

çoook sağol inan çok iyi geldi dediklerin kendime inancım arttı yineee :) dediğin gibi yağsız mağsız on numara oluyo bi fırtta bitiriyorum yumurtayı :KK70:ama yavaş da yemek lazımmış ya bak şimdi konuyu değiştirdim gibi oldu ama öyle yani 30 kere mi ne çiğnemek lazımmış ben bir o tarafa bir bu tarafa sonra hoop yutuyorum :kk77: neyse yine çenem düştü ben gidiyim iki rekat ders çalışayım bari aksatmadan öpüyorum hepinizii özellikle seni hedef çok teşekkür ederim :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Artacak tabi şekerim. Savur saçlarını şöyle bir geriye ohh.
Ben de çok severim yumurtayı, yağsızsa da içim rahat yiyorum mis.
Aynen, hızlı yemek çok sıkıntı. En büyük dertlerimden bir tanesiydi ama son 1 haftadır iyi gibiyim. Kendimi mıy mıy yapmaya çalışıyorum :D
Hadi bakalım, başarılar dilerim.
Bu arada ben bu sıralarda çoğu zaman telefondan girdiğim ya da bilgisayardaysam ani kalkmam gerektiğinden bir buradayım bir yokum. Cevap yazmadan çıkmış gibi oluyorum, söyleyeyim dedim.

2-2.5 litre su içtim ve 5 km tempolu yürüyüş, 65 squat, 20 mekik, 8 bacak indirip kaldırma ve 15 saniye plank yaptım.

Blanche, şahsi fikrim doğru yapmadığın yönünde. Bu şekilde bu haftada 5 kilo da verirsin ama haftaya 2-3 kg geri döner ve kilo vermen yavaşlar.

canım menünde süper, sporunda maşallah
50 li rakamları görürsün bence :KK73:

bugün ki menüm
tek öğün
bir kase çorba
yarım dilim ekmeğe kaşarlı tost.

toplam 400 kalori

su 2 lt
spor
leslie 3 mil
jillian level 1
50 squat

buna rağmen tartı fazla gösteriyor. regl oldum bugün umarım onun şişliğidir :KK43:

Son düzenleme:
kızlar bugün çok mutluyum erkek arkadaşımla ayrılmıştık 20 gün önce bugün aradı özür diledi geri barıştık. sonunda bişeyler iyi gidiyor sanırım :)

Ahh ne güzel, hayırlı olsun. :)
Aşk gibisi yok.

bugün ki menüm
tek öğün
bir kase çorba
yarım dilim ekmeğe kaşarlı tost.

toplam 300 kalori

su 2 lt
spor
leslie 3 mil
jillian level 1
50 squat

buna rağmen tartı fazla gösteriyor. regl oldum bugün umarım onun şişliğidir :KK43:

Heyecandan yiyemedin mi bana mı öyle geliyor Kollontaicim?

canım 1500 kalori biraz fazla bence en azından 1200 falan çekmeye çalışmalısın
Aslında sporumla beraber 1100 küsüre düşmüştü ama neden gözükmemiş bilemedim hiç. Yoksa çok fazla cidden haklısın. Hatta şimdi bile olmasa iyiydi de.

Ahh ne güzel, hayırlı olsun. :)
Aşk gibisi yok.

Heyecandan yiyemedin mi bana mı öyle geliyor Kollontaicim?

Aslında sporumla beraber 1100 küsüre düşmüştü ama neden gözükmemiş bilemedim hiç. Yoksa çok fazla cidden haklısın. Hatta şimdi bile olmasa iyiydi de.
aynen canım heyecandan yemek yemeyi unuttum eve gelirken 1 çorba içebildim. bu antidepresanlar falan hep onun yüzündendi. çoook mutluyum kelebek gibi :)
canım böyle kaloriyi kaçırdığın durumlarda spor yapabilirsen sporla yoksa ertesi gün az yiyerek dengeleyebilirsin :)

aynen canım heyecandan yemek yemeyi unuttum eve gelirken 1 çorba içebildim. bu antidepresanlar falan hep onun yüzündendi. çoook mutluyum kelebek gibi :)
canım böyle kaloriyi kaçırdığın durumlarda spor yapabilirsen sporla yoksa ertesi gün az yiyerek dengeleyebilirsin :)

Uzun süreden beri mi berabersiniz?
Cidden aşk çok güzel bir duygu. Bundan sonra doruklarında yaşamanız dileğiyle. :)

Aynen öyle yaptım. 2 saat kadar yürüdüm ama nasıl o kadar kalori oldu onu da anlayamadım.

merhaba herkeseeee....

lucida cim seni cok iyi anliyorum, ben de sunum yapmam gerektiginde sapitiyorum, ama sen gayet iradeli davranmissin canim...

ahh kizlar sizin 400 kalorilik menulerini gorunce 1 tabak sebze yemegi yedgnizi gorunce kendi menumu yazmaya cok cok utaniyorum :( neyse olsun yazayim ceza olsun bana... dun cok guzel karar almistim ama bugun oglen sunumum var diye stresten her seyi yedim :(:(

kollontai icin erkek arkadasinla barismana sevindim canim.. ins cok cok mutlu olursunuzzzz.. :)
hedef cim senin menunu o resimden anlayamiyorum ben cok kucuk, tek tek kopyalayip yazabilir misin sana zahmet?? iyidir muhakkak :)

blanche cim viyana sokaklarinda bayilip dusmenden korkuyorum canim, vitamin hapi filan al bari..

renia cim nutella ben de cok severim oyle ekmegin ustune surer surer yerim valla.. senle ben benziyoruz baya, hadi beraber zayiflayalim canimm :):) birbirimiz spora ozendirelim olur mu :)

toplight cim tekrar basiniz saolsun, senin miden kuculdu bence baya artik istesen de yiyemiyorsun.. ben de hala 75 kilo midesi var, 65 kilo midesi cok farkli...

kubracim seni goremedim? esmerim zaten kayiplarda :(:(

arada bazi mesajlari atladim mi acaba?

sali menum (sunum var diye oruc tutamadim)

kahvalti
2 kasik ton baligi
domates salatalik
1.5 kk peynir
8 zeytin
2.5 dlm tam bugday ekmek
3 ceviz

ara (okula giderken yolda arbada ve sunum oncesi)
1 avuc ceviz
1 avuc damla cikolata
3 hurma
1/2 paket eti burcak

oglen
1 tbk kiymali ispanak
1 tbk bulgur pilavi
1 elma

aksam (misafir var ama insaAllah...)
su icicem sadece.

spor: 42 kat merdiven cikmak
su toplami: 1.5 lt yapayim ins

Uzun süreden beri mi berabersiniz?
Cidden aşk çok güzel bir duygu. Bundan sonra doruklarında yaşamanız dileğiyle. :)

Aynen öyle yaptım. 2 saat kadar yürüdüm ama nasıl o kadar kalori oldu onu da anlayamadım.
umarım ayrılık olmaz bir daha :))) spor onu tolare etmiştir canım o zman iyi yürümüşsün sıkma canını hiç :)

kahvalti
2 kasik ton baligi
domates salatalik
1.5 kk peynir
8 zeytin
2.5 dlm tam bugday ekmek
3 ceviz

1 avuc ceviz
1 avuc damla cikolata
3 hurma
1/2 paket eti burcak

oglen
1 tbk kiymali ispanak
1 tbk bulgur pilavi
1 elma

su icicem sadece.

kelebeğim seninde kalorili kaçırmadığın menüleri bekliyorum dört gözle :) o çikolataları görmemiş olayım :( sanırım senide sunum stresi sardı. bende regl oldum ama her spor yapışımda çikolataya tövbe ediyorum :)

merhaba herkeseeee....

lucida cim seni cok iyi anliyorum, ben de sunum yapmam gerektiginde sapitiyorum, ama sen gayet iradeli davranmissin canim...

ahh kizlar sizin 400 kalorilik menulerini gorunce 1 tabak sebze yemegi yedgnizi gorunce kendi menumu yazmaya cok cok utaniyorum :KK43: neyse olsun yazayim ceza olsun bana... dun cok guzel karar almistim ama bugun oglen sunumum var diye stresten her seyi yedim :KK43::KK43:

kollontai icin erkek arkadasinla barismana sevindim canim.. ins cok cok mutlu olursunuzzzz.. :)
hedef cim senin menunu o resimden anlayamiyorum ben cok kucuk, tek tek kopyalayip yazabilir misin sana zahmet?? iyidir muhakkak :)

blanche cim viyana sokaklarinda bayilip dusmenden korkuyorum canim, vitamin hapi filan al bari..

renia cim nutella ben de cok severim oyle ekmegin ustune surer surer yerim valla.. senle ben benziyoruz baya, hadi beraber zayiflayalim canimm :):) birbirimiz spora ozendirelim olur mu :)

toplight cim tekrar basiniz saolsun, senin miden kuculdu bence baya artik istesen de yiyemiyorsun.. ben de hala 75 kilo midesi var, 65 kilo midesi cok farkli...

kubracim seni goremedim? esmerim zaten kayiplarda :KK43::KK43:

arada bazi mesajlari atladim mi acaba?

Lunch
Eker - Ayran, 300 ml 104 9 5 6 0 0
Diyetkolik - Ciğer Şiş, 1.5 piece 287 10 14 31 368 0
Roka - Roka, 50 gr 8 1 0 1 0 0
Add Food
Quick Tools
399 20 19 38 368 0
Dinner
Burger King - Bkool Elma Tarçın, 1 cup 283 101 7 5 0 0
Tavuk Sinitzel - Tavuk Sinitzel, 100 gr 227 0 0 0 0 0
Generic - Yeşil Salata, 1 kase 50 0 0 0 0 0
Generic - Kesme Erişte, 100 gr. 108 22 2 3 0 0
Generic - Kesme Erişte, 100 gr. 108 22 2 3 0 0
Add Food
Quick Tools
776 145 11 11 0 0
Snacks
Tadım - Sarı Leblebi, 30 g 126 21 2 6 3 0
Generic - Badem Şekeri, 1 container (10 adets ea.) 200 32 14 5 0 0

Çok düzgün olmadı ama şöyle göndereyim kelebekcim.

kahvalti
2 kasik ton baligi
domates salatalik
1.5 kk peynir
8 zeytin
2.5 dlm tam bugday ekmek
3 ceviz

1 avuc ceviz
1 avuc damla cikolata
3 hurma
1/2 paket eti burcak

oglen
1 tbk kiymali ispanak
1 tbk bulgur pilavi
1 elma

su icicem sadece.

42 kat nedir yahu maşallah. :)
Bir sunum öncesi biraz şaşmış o kadarcık.

rakibem squat ne alemde mesaj mı kaçırdım acaba arada?

reinacım sende bizimle squat yapacaktın uyabiliyor musun takvime ?

Back
X