Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amann ne güzel paylaşımlar görüyorum burda :) rakibem bana kızma bi günlük izin vermiş ol sınav dolayısıyla kapalıydım resmen :) yarın pratik sınavlarım var ertesi gün de komite var ama inşallah yarın doğru düzgün beslenicem söz rakibem :) perşembe de spora dönüş yapıyorum :) bu arada erkek arkadaşınla barışmana çooook sevindim allah ayırmasın heppp birlikte mutlu mesut olun inşallah :) benimki dee 1 ay sonra gelicek bakalım o gelene kadar baya kilo vermeliyim 1 ay sonra da birlikte burdan istanbula geçicez yanii 2 aylık bi maratonum var inşallah 55 olurum :) sana yetişicemm yanii kaçmaa kollontaicimmm :KK55:

Bana yine sabahlama görünüyo kızlarr ben kaçıyorum yarın sınavlardan sonra geliciyim tekrar hepinizee iyi gecelerrr :KK68::KK68::KK68::KK68:
Amann ne güzel paylaşımlar görüyorum burda :) rakibem bana kızma bi günlük izin vermiş ol sınav dolayısıyla kapalıydım resmen :) yarın pratik sınavlarım var ertesi gün de komite var ama inşallah yarın doğru düzgün beslenicem söz rakibem :) perşembe de spora dönüş yapıyorum :) bu arada erkek arkadaşınla barışmana çooook sevindim allah ayırmasın heppp birlikte mutlu mesut olun inşallah :) benimki dee 1 ay sonra gelicek bakalım o gelene kadar baya kilo vermeliyim 1 ay sonra da birlikte burdan istanbula geçicez yanii 2 aylık bi maratonum var inşallah 55 olurum :) sana yetişicemm yanii kaçmaa kollontaicimmm :KK55:

Squat var ama spor yok squatı menüye yazmadım çok yalnız kaldı diye :KK70:full ders yaa yarın da bi geçsin geliyorum kork benden rakibemm :KK73:

tamm rakibem sınavların olduğu için bişey demiyorum önemli olan dersleri vermen kiloı nasıl olsa verilir sınavlarında şimdiden başarılar diliyorum :KK73::KK73: iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim, benim ki ben şişman da seviyorum boşver ye diyor ama ben tabi ki yemiycem işin kötüsü çok güzel yemek yapıyor:KK14: derslerin bitsin dört gözle bekliyorum burada kolay gelsin tekrar güzel geceler:KK68::KK68:

Kızlar üsenmedim yatmadan 70 squat daha yaptım yazayım dedim herkese iyi geceler: )

Ablam bugün gitti bnde diyetime başladım spora zaten devam 6 gündür gunde 1.5-2 saat spor yapıyorum ise de başlayacağını işe başlamadan bi 5 kilo versem güzel olur :) işe girince diyet yapmasam bile kilo veriyorum bu yaz o 15 kilo gideceek

Kizlar gunaydin, benim her tarafim agriyor; squat mekik falan yaradi sanirim.

Bu sabah 400 g gitmis :) Cok uzulmedim ama daha fazla beklerdim sanirim spor su tutuyor + tuvalete de cikamadim 2 gundur.

Ben sok diyete karsi degilim ya, karsi oldugum tek sey fazla kilo :) Bence insanlar verebiliyorlarsa sok diyetle versinler kilolari :) Ben midemi egitiyorum zaten, kuculsun diye :)

Bu persembe aksami ben Bodrum'a gidecegim kizlar, cuma-cumartesi-pazar oradayim, 7 gunluk diyetime devam edecegim; kesinlikle bozmayacagim, spor falan da yaparim zaten orada.

Haftaya Viyana'ya gidecegim cuma gunu, bu ara butun tatillerim ust uste geldi :) Orada da schnitzel yemeden, bir bira icmeden geri donmem sanirim ama orada da tek ogun yapmayi planliyorum kendime, oyle bir cozum bulacak gibiyim. 17 mayisa kadar 55.9 olmaliyim :))

Seninkisi nerede Lucidacım?

Bana yine sabahlama görünüyo kızlarr ben kaçıyorum yarın sınavlardan sonra geliciyim tekrar hepinizee iyi gecelerrr :KK68::KK68::KK68::KK68:

Şu uykusundan fedakarlık yapabilenlere hayranım. Uykum olduğunda oturduğum yerde dahi uyuyabilirim, hiç bir şey anlamam, kıpırdayasım bile gelmez. Uykumu almayınca ben ben olamıyorum :D

Kizlar ben bugun bozdum 7 gunluk diyeti biraktim, cunku protein almam gerektigine karar verdim.

Sabah 8:00 4 hurma + sade kahve
Ogle 12:00 200 g izgara tavuk, coban salatasi yedim.

Aksama yemeyecegim, kuculmus midemi buyutmeye niyetim yok :)

Su hedefim 2lt'den fazla.
Spor : 70 squat, mekik vs dusunuyorum :)

kızlar selam
öğleyin diyetisyene gittim normalde gecen haftaya göre 200 gr vermişim ama olayın güzel yanı 800 gr yağdan vermişim vücuttaki yağ ve su kütlesi arttığı için kilo vermemiş gibi görünüyormuşum artık kilolu değil normal sınıfta yeralıyorum çok mutlu oldum
morpapatyam altta seni görüyorum nerelerdesin tatlım yaaa

aklıma gelmişken kızlar ben cuma gün şehir dışında olacağım yarın öğleden sonra yola çıkacağım benim gibi 1 mayısı değerlendirecek arkadaşlar varsa kilolarını yarın sabah bildirsinler ona göre

rakibem squat ne alemde mesaj mı kaçırdım acaba arada?

reinacım sende bizimle squat yapacaktın uyabiliyor musun takvime ?

yapıyorum ama o kadar çok yapamıyorum. 40-50 kere ve ara vererek. bacaklarım çok acıyor :(
ne kadar sayıda bir ara veriyorsun? ben hem squat hem plank yapıyorum. plank kollara da etkili.

ben yine en iyisi menülerimi yazayım haklısın kopmamam lazım hatta şuan paylaşıyorum :)

sabah
2 dilim kepek ekmek
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir

ara
20 gr beyaz leblebi

öğlen
1 kase tarhana çorbası
1dilim kepek ekmek

akşam 16.45
1 kase tarhana çorbası
1 kutu ton balığı
yarım tabak domates biber salatalık peynir salatası
3 dilim kepek ekmek
17.30
4 kaşık muhallebi

spor yokkkk ders varrr :mad:
su henüz 1.5 litre sabaha kadar 2.5 olur

lucida menün güzelmiş. akşam ekmek çok kaçmış.
aklıma ton balığını getirdiğin için teşekkür ederim :) çok severim ama unutuyorum.

Kimseler yok, hayret :)

Bugün yalnızca öğlen 12'de küçücük bir tabak fırında sebze yedim.

2-2.5 litre su içtim ve 5 km tempolu yürüyüş, 65 squat, 20 mekik, 8 bacak indirip kaldırma ve 15 saniye plank yaptım.

Çok mutluyum :) Yarın 50li rakamları görme dileklerimle :)

Blance fırında sebzeyi nasıl yapıyorsun?

Back
X