Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugunku menun:

Sabah 4 hurma
Ogle 1 tabak coban salatasi, 200 g izgara biftek
Aksam 4 yk kisir, 200 g izgara tavuk
Midenin küçülmüş olması bile müthiş. Benimde hiç tatlı çekmiyor canım regl olmama rağmen :) 1000 kalori çok gibi geliyo bana heryerde öyle diyor ama bende senin gibi fazla kiloyu sevmiyorum 800 ü gecmemeye calışıyprum. Gerçi bugün kaçırdım :(

merhaba benimde bugunum hastanelerde gecti ictigim suyu falan hic bilmiyorum, yuruyuste yok , sadece b fit yapildi.
sabah 11.00 gibi bi kase sutun icine yulaf ezmesi kattim tadi olsun diye cilekle, muz dogradim onu yemistim hastane isi cikinca bidaha yemek olmadi aksamdA evde yemek yoktu çayla börek falan yedim, oda hazir borek bol yagli ne yazikki bide saatide gecti ama acikmistim ve cok yorgundum bise yapmayada takatim yoktu nese bakalim cumAya ne gorucez herkese iyi aksamlar.

merhaba benimde bugunum hastanelerde gecti ictigim suyu falan hic bilmiyorum, yuruyuste yok , sadece b fit yapildi.
sabah 11.00 gibi bi kase sutun icine yulaf ezmesi kattim tadi olsun diye cilekle, muz dogradim onu yemistim hastane isi cikinca bidaha yemek olmadi aksamdA evde yemek yoktu çayla börek falan yedim, oda hazir borek bol yagli ne yazikki bide saatide gecti ama acikmistim ve cok yorgundum bise yapmayada takatim yoktu nese bakalim cumAya ne gorucez herkese iyi aksamlar.

Umarım ciddi bir sıkıntı yoktur?

Bugunku menun:
Sabah 4 hurma
Ogle 1 tabak coban salatasi, 200 g izgara biftek
Aksam 4 yk kisir, 200 g izgara tavuk.

Kalori :800 kcal.
spor : 70 squat, 20 mekik. 10 bacak indirip kaldirma, 20 saniye plank :)

Ya ben kendimi baya iyi hissediyorum :)

Midenin küçülmüş olması bile müthiş. Benimde hiç tatlı çekmiyor canım regl olmama rağmen :) 1000 kalori çok gibi geliyo bana heryerde öyle diyor ama bende senin gibi fazla kiloyu sevmiyorum 800 ü gecmemeye calışıyprum. Gerçi bugün kaçırdım :KK43:

Ya 1000 kalori iyi bence, ama kaliteli bir 1000 kcal olmasi lazim. Cunku vucut kas yapamiyormus proteinsiz, oyle olunca da yag yakamiyormusuz. Ne kadar cok kasimiz varsa metabolizma o kadar hizli aslinda, kaslarin kaloriye ihtiyaci var.

Ya ben su an zaten 167 boyunda 60kiloyum, evet 55 olmayi cok istiyorum ama hayat boyu saglikli olmayi daha da cok istiyorum.

Umarım ciddi bir sıkıntı yoktur?
benim 6.5 aylik yiğenim varda o hastalandi polikilinige goturduk o acila gidin dedi bide bebek hic kiyilmiyo ates , oksuruk ay boyle kanini aliyolar falsn yavrum nasil agladi;(
bide bizim aile olarak hastanelerle ilgili kötü anilarimiz var kaldiramiyorum hic gitmekte istemiyorum ama el mahkum cook zor allah tum hastalara şifa versin, ailelerinede sabir versin, güç versin.

benim 6.5 aylik yiğenim varda o hastalandi polikilinige goturduk o acila gidin dedi bide bebek hic kiyilmiyo ates , oksuruk ay boyle kanini aliyolar falsn yavrum nasil agladi;(
bide bizim aile olarak hastanelerle ilgili kötü anilarimiz var kaldiramiyorum hic gitmekte istemiyorum ama el mahkum cook zor allah tum hastalara şifa versin, ailelerinede sabir versin, güç versin.

Çok geçmiş olsun. Bu sıralarda bir salgın var galiba yine. Eşim geçenlerde baya kötü oldu, acile bir gittik dolu resmenama miniklerin hasta olması ayrı kötü. Tabi çocuk bunlar, hasta ola ola büyüyecekler.

Çok geçmiş olsun. Bu sıralarda bir salgın var galiba yine. Eşim geçenlerde baya kötü oldu, acile bir gittik dolu resmenama miniklerin hasta olması ayrı kötü. Tabi çocuk bunlar, hasta ola ola büyüyecekler.
sizede geçmiş olsun , allah daha buyuk hastalik vermesin, dert vermesin hepimize insallah.
o yuzden once saglikli oluyum kiloyu uzun surede olsa vermek istiyorum oyle bi anda ac kalarak vermeyi hic istemiyorum ama cidden duzensiz bi beslenmem var ben boyle surekli abur cubur yiyen bi insandim simdi birakinca yiyecek bise gozukmuyo mesela gecen simit yedim diyorum ama 1.5 ay once aklima bile gelmezdiki yiyim :)
bende böyle s beden takintisi falanda olmaz kendimi mutlu hissettigim, merdiven cikarken tıkanmadigim duruma gelmek istiyorum, allahta nasip eder insallah:)

Hayırlı akşamlar...
iki gündür çok yoğunum arkadaşlar yarında sabah erkenden yola çıkacağız inşallah o yüzden sabah kilo bildirimini yapacağım.
geçmişi okuyamadim çokta uykum varrrr....
iki günlük saçma menümü paylaşıp kaçıyorum :)
Salı
kahvaltı
tam buğday lavasinda peynir ve yeşillik dürüm
öğlen
iki kepçe çorba bir dilim ekmek
akşam
bir dilim sütlü tatlı
Su 1 litre fln dir :(
Spor yok (bel ağrısı)
Çarşamba
sabah
1 elma
Öğlen
1 açma
Kk peynir 3 zeytin 1 yumurta
aksam
1 karniyarik (kendim için özel kizartmadim)
7-8 kasik bulgur pilavı
birazcık ekmek :(
Su 2 litre
spor: hastayimmmm :(
Arkadaslar hastalığın teşhisi konulan kadar spor yasaklandı... sadece dikkat ederek veririm kilolarimi inşallah

Ya 1000 kalori iyi bence, ama kaliteli bir 1000 kcal olmasi lazim. Cunku vucut kas yapamiyormus proteinsiz, oyle olunca da yag yakamiyormusuz. Ne kadar cok kasimiz varsa metabolizma o kadar hizli aslinda, kaslarin kaloriye ihtiyaci var.

Ya ben su an zaten 167 boyunda 60kiloyum, evet 55 olmayi cok istiyorum ama hayat boyu saglikli olmayi daha da cok istiyorum.
canım senin zaten fena değil kilon boyun bende 60 falan görsem boyum kısa 152 ama çok takmıycam sonrasını . sağlık da önemli. o zman aldığım kalorileri iyi ayarlamaya çalışayım karbonhidrat yerine protein ağırlıklı yapayım, 62 60 civarına gelince zaten 1000 kaloriye çıkarım. ister istemez arada çıkıyorum zaten :KK14:

çok geçmiş olsun canım. acil şifalar dilerim yeğenine

Hayırlı akşamlar...
iki gündür çok yoğunum arkadaşlar yarında sabah erkenden yola çıkacağız inşallah o yüzden sabah kilo bildirimini yapacağım.
geçmişi okuyamadim çokta uykum varrrr....
iki günlük saçma menümü paylaşıp kaçıyorum :)
Salı
kahvaltı
tam buğday lavasinda peynir ve yeşillik dürüm
öğlen
iki kepçe çorba bir dilim ekmek
akşam
bir dilim sütlü tatlı
Su 1 litre fln dir :KK43:
Spor yok (bel ağrısı)
Çarşamba
sabah
1 elma
Öğlen
1 açma
Kk peynir 3 zeytin 1 yumurta
aksam
1 karniyarik (kendim için özel kizartmadim)
7-8 kasik bulgur pilavı
birazcık ekmek :KK43:
Su 2 litre
spor: hastayimmmm :KK43:
Arkadaslar hastalığın teşhisi konulan kadar spor yasaklandı... sadece dikkat ederek veririm kilolarimi inşallah
çok geçmiş olsun, umarım ciddi bir sıkıntı yoktur kbcim :(

sizede geçmiş olsun , allah daha buyuk hastalik vermesin, dert vermesin hepimize insallah.
o yuzden once saglikli oluyum kiloyu uzun surede olsa vermek istiyorum oyle bi anda ac kalarak vermeyi hic istemiyorum ama cidden duzensiz bi beslenmem var ben boyle surekli abur cubur yiyen bi insandim simdi birakinca yiyecek bise gozukmuyo mesela gecen simit yedim diyorum ama 1.5 ay once aklima bile gelmezdiki yiyim :)
bende böyle s beden takintisi falanda olmaz kendimi mutlu hissettigim, merdiven cikarken tıkanmadigim duruma gelmek istiyorum, allahta nasip eder insallah:)

Sağlık cidden çok önemli. Ben de aynı şekilde sırf abur cuburla beslendiğim için kesince neredeyse bir şey kalmıyor.
Sanırım düzene girmeden önce mideyi küçültmek önemli. Sonra düzene sokmak daha kolay gibi geliyor.
Şimdi ne durumdasın anark? Ben henüz herkesi tanımıyorum.

Günaydın kızlar. Nasılsıniz? Hain kilolarla aranızda nasıl. Ben izne ayrıldıktan sonra kilo veremedim ama en azından verdiklerimi de almadım.
Eşim hala hastanede daha iyi ama uzun bir süreç gerekiyor dedi doktorumuz. 3 hafta oldu onsuz , cok zormuş...

Selam herkese cok gecmis olsun. Kb196, Burcucuk ve Anarkh cok gecmis olsun. Yeni oldugum icin gecmisi bilemiyorum. Allah acil sifalar versin. Dilerim hersey yoluna girer.

Günaydın kızlar. Nasılsıniz? Hain kilolarla aranızda nasıl. Ben izne ayrıldıktan sonra kilo veremedim ama en azından verdiklerimi de almadım.
Eşim hala hastanede daha iyi ama uzun bir süreç gerekiyor dedi doktorumuz. 3 hafta oldu onsuz , cok zormuş...

Gecmis olsun, umarim en kisa zamanda iyilesir; yaniniza doner.

Blanche gayet guzel. Aslinda su anki kilon da iyi. Ama insanin hangi kiloda kendini iyi hissettigi onemli.

Back
X