Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar bu gunki menum
SABAH
2 yumurtali omlet
1 yemek kasigi lor peynir
salatalik
yesilcay
OGLEN
iki adet izgara kofte
bir bardak ayran
bir kase yagsiz salata
AKSAM
Yarim patates haslama
cok az haslanmis tavuk gogsu
ve bir kase yogurt
ara ogunlerde birer avuc beyaz leblebi
3 litre su
11000 adim

isteyerek :)
bazen uyutmuyorlar. çok yorulunca anneme yolluyorum bir kaç günlüğüne.
tebrik ederim gerçekten,ben bir çocukla idare edemiyorum,sabah maratona başlıyoruz,ev işleri yemek kızımla ilgilen hadi spor yapayım,biraz da kitap okuyayım derken,bakıyorum yatma vakti gelmiş,gece de pek uyumuyor..günler böylee geçiyor
ailem bana hiç iş yaptırmadı,acaba bundan mı böyle zorlanıyorum..hep kalabalık bir ailem olsun istemiştim ama bir cocuk bile yeter mi acaba diyorum bazen...tabiki Allah ne nasip ederse o olur...

tebrik ederim gerçekten,ben bir çocukla idare edemiyorum,sabah maratona başlıyoruz,ev işleri yemek kızımla ilgilen hadi spor yapayım,biraz da kitap okuyayım derken,bakıyorum yatma vakti gelmiş,gece de pek uyumuyor..günler böylee geçiyor
ailem bana hiç iş yaptırmadı,acaba bundan mı böyle zorlanıyorum..hep kalabalık bir ailem olsun istemiştim ama bir cocuk bile yeter mi acaba diyorum bazen...tabiki Allah ne nasip ederse o olur...
canım ben de evlendiğimde yemek temizlik bilmezdim. okul- dershane arası geçti yıllarım. ilk çocuktan sonra bi tane daha bakamam bakırköye yatırırsınız beni demiştim. büyük konuşmuşum :) tek çocuk kalmasın yazık, ben tekim de

Kızlar ben bugun kendimi iyi hissetmediğim için yiyemedim zaten :(

Benım menum saat 16'da 2 lahmacun 1 ayran şeklinde oldu bugün.

Su 3lt
Spor yok, iyi hissetmiyorum çünkü kendimi.

merhaba herkesee....

kollontai cim cok heyecanli canm ins cok guzel gecer tanismaniz... kahveci hayalini de cok begendim kayik filan da alirsiniz ins ilerde, burda da yat tarzi boyle cok buyuk olmayanlardan var ustunun golgeligi filan da oluyor, cok pahali da degil aslinda biz de bi ara oyle hayal kurmustuk esim cok sever balik tutmayi, ama onu nereye park edicen ona gore kocaman garaji olan ev lazim, o biraz utopik simdilik... ama 2 saatligine 200 dolara filan kiralanabiliyor oyle binip gezilebilir 5-6 aile ortaklasa :):)

blanche kuzum cok az yemissin ondan da halsizlik olmus olabilir....

cansu cum cok guzel menulerin... memnun oldum tanistgma ben de gamze...

88li guzel kiz aman Allahim Allah yardimcin olsun bitanem.. ben 85 liyim daha 1 tane veled, ins Rabbim artirsini sayilarini isteyen herkese versin aminnn..

callan cim geri gelmissin canim kirmizi yazilarini gormek cok guzel :)

toplight cim kaptanim, tabi ki basimizda durmani cok cok isterim ama mezun olmana az kaldi bizim da ona gore iyi bi kaptan yardimcisi bulup yetistirmemiz lazim ki mezun olmak istedgnde kriz olmasin.. ayrica kaptanlik baya yorucu bi is yardimcisiz filan iyi goturuyor valla, hakkini odeyemeyiz... ben kendime guvenemiyorum, bazen islerim yogun oluyor hic bakamiyorum bile, istikrarli birilerinin olmasi lazim.. bi de kaptan motiveli olacak ki takim da sahlansin, benim mesela bu arala bi turlu rayina oturtamadim..

kubra cim rakibem ben pazartesi basliycam sibel can diyetine cumaya kadar bi deneyeyim bakalim faydasi olacak mi :)
aslinda bugun baslayacaktim ama baktim kynvldm pisi yapmis kahvaltiya ondan sonra oyle bozuldu gitti...
en iyisi survey gibi bi ogun bozuldu mu obur ogun toparlamak lazim aslinda, benim kendi ablam da oyle yapiyor aksam yemiyor mesela dengeliyor...

blanche cim senin listeyi gormedim bi bakayim...
puanlamayi bakayim vakit yetisirse en azindan son haftayi yapayim, gezmeye gidecegiz ama yemek de yapmam lazim. boyle uzun sure de bilg basinda oturamam kynvldm calisip duruyor..

muzaffer kushan mis biliyorum bi listeyi gormustum, ben bu hafta simdi sibel can a niyet ettim, o garabet kabak corbasindan illallah dedigim zaman senin le muzaffer kushan yapmaya gelebilirim hehe :) ama benm da kubra gibi birazcik artirmam gerekebilir baya kalorisi az sanki...

Bana uygun geldi liste aslında canım uyabilirsem yaparım seninle tek düşündüren şu,bu tarz diyetleri yapınca sonradan misliyle geri aliyormussun...birde oğlumu hâlâ emziriyorum çok düşük kalorili olmaması lazım beslenmemin kaç kalori alınıyor günlük?

Bu cok az kalorılı bır dıyet degil, 1000-1200 kanımca.

Bence saglıklı da ve aralarda acıkıkca salatalık yiyebiliyorsun sınırsız.

Ben bu diyeti üniversitede yapmıştım ve çok iyi kilo vermiştim.

Arkadaş arıyorum ya hadi biri benle yapsın :)

kilo_hedefler.webp

2 eylul de doktor randevum var, aslinda agustosun 5 ine demisti o zamana hedef 65.7 vermisti. o zamana randevu alamadim. neyse zayiflayim da bi sekilde....randevu 1 ay once olmus 1 ay sonra onemli degil......

aslinda bakinca cok guzel hic zor degil sadece her seyden az az yesem yapabilirim bu tabloyu.... yani dugunum yok dernegim yok acelem yok yavas yavas verebilirim... :):) haftada 0.6 kg filan ortalama...

Bu cok az kalorılı bır dıyet degil, 1000-1200 kanımca.

Bence saglıklı da ve aralarda acıkıkca salatalık yiyebiliyorsun sınırsız.

Ben bu diyeti üniversitede yapmıştım ve çok iyi kilo vermiştim.

Arkadaş arıyorum ya hadi biri benle yapsın :)

ya ben tam kabul edeyim diyordum ama bak su yaziyi gordum :(

Mimarsinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi 19 yaşındaki Dila Kurt 2008 yılında Muzaffer Kuşhan’ın Polenezköy’deki zayıflama kliniğine başvurdu. Muzaffer Kuşhan hızla kilo verdirmesiyle ünlüydü. Dila Kurt da 45 günde 15 kilogram zayıfladı. Dila Kurt 7 Eylül 2008’de kendisini ziyaret eden annesiyle birlikte kliniğin havuzunun başında oturuyordu. Bir anda yere yığıldı. Tüm müdahalelere rağmen de kurtarılamadı.
Dila Kurt’un ailesinin şikâyeti üzerine Muzaffer Kuşhan hakkında ölüme neden lmak suçundan Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. sağlık bakanlığı da Muzaffer Kuşhan’ın zayıflama merkezini kapattı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X