Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya ben tam kabul edeyim diyordum ama bak su yaziyi gordum :KK43:

Mimarsinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi 19 yaşındaki Dila Kurt 2008 yılında Muzaffer Kuşhan’ın Polenezköy’deki zayıflama kliniğine başvurdu. Muzaffer Kuşhan hızla kilo verdirmesiyle ünlüydü. Dila Kurt da 45 günde 15 kilogram zayıfladı. Dila Kurt 7 Eylül 2008’de kendisini ziyaret eden annesiyle birlikte kliniğin havuzunun başında oturuyordu. Bir anda yere yığıldı. Tüm müdahalelere rağmen de kurtarılamadı.
Dila Kurt’un ailesinin şikâyeti üzerine Muzaffer Kuşhan hakkında ölüme neden lmak suçundan Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. sağlık bakanlığı da Muzaffer Kuşhan’ın zayıflama merkezini kapattı.

Ya bunu ben de biliyorum ama ben bu diyeti üniversiede yapmıştım ve baya iyi kilo vermiştim :)

Bnm hedefim haftaya 72.7 olmak haftalik 0.6 kg hic feba degil hedefimi bilince gayret edip basarabilirim :)

Menümü yazayım. Pek olmadı bugün ama..
n7JDva.png

Su; 2 litre
Spor; 10000 adım.

günaydın kızlar.
herkese iyi hafta sonları...
çok giremiyorum internete, özür dilerim.

dünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek, 1 kk peynir
ara:yok
öğlen:1 kase kıymalı tarhana çorbası
akşam:1 biber dolması, 1 bardak ayran
5ten sonra da hiçbirşey yemedim

su:2.5 litre
spor:2 mil leslie

Herkese güzel bir pazar diliyorum kızlar.
Biraz önce yanlış bir hareket yaptım ama tamamen bilmeden.
Eşim içecek getirdi. Ben de meyveli maden suyu zannettim. Baya da lezzetli geldi, meğer kalorisindenmiş.
250 ml için 100 kalori almış bulundum. Sözde mineralli içecek.

canım ben de evlendiğimde yemek temizlik bilmezdim. okul- dershane arası geçti yıllarım. ilk çocuktan sonra bi tane daha bakamam bakırköye yatırırsınız beni demiştim. büyük konuşmuşum :) tek çocuk kalmasın yazık, ben tekim de
Bana da umut oldu bu yazdıkların,hem kariyer yapayım hem de cocuklarım olsun inşallah:)
ama benim eşim de 1 cocuktan fazla istemiyor,Rabbim ne nasip ederse o olur tabi

ya ben tam kabul edeyim diyordum ama bak su yaziyi gordum :KK43:

Mimarsinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi 19 yaşındaki Dila Kurt 2008 yılında Muzaffer Kuşhan’ın Polenezköy’deki zayıflama kliniğine başvurdu. Muzaffer Kuşhan hızla kilo verdirmesiyle ünlüydü. Dila Kurt da 45 günde 15 kilogram zayıfladı. Dila Kurt 7 Eylül 2008’de kendisini ziyaret eden annesiyle birlikte kliniğin havuzunun başında oturuyordu. Bir anda yere yığıldı. Tüm müdahalelere rağmen de kurtarılamadı.
Dila Kurt’un ailesinin şikâyeti üzerine Muzaffer Kuşhan hakkında ölüme neden lmak suçundan Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. sağlık bakanlığı da Muzaffer Kuşhan’ın zayıflama merkezini kapattı.
ilaç filan kullandırmışlardır,1000 kcal beslenerek ölmek mümkün değil 15 günde
ya da kızın bir sağlık problemi vardır

günaydın kızlar.
herkese iyi hafta sonları...
çok giremiyorum internete, özür dilerim.

dünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek, 1 kk peynir
öğlen:1 kase kıymalı tarhana çorbası
akşam:1 biber dolması, 1 bardak ayran
5ten sonra da hiçbirşey yemedim

su:2.5 litre
spor:2 mil leslie
çokk iyi

Back
X