Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar dün öğlen fırında tavuk ve zero kola vardı ( Sizce zero kola zararlımı)
Akşam dışarda ızgara et köfte ve ayran
Sabah kilom sabitti moralim bozuldu galiba porsiyonları abarttım. Bugün sıkı devam :)
Canım neden bilmem dışarıda yediğimde azda yesem sabit kalıyorum napıyolarsa artık o yemeklere... Bide kola içmemeye çalışzero bile olsa ayran daha iyi zaten az yiyoruz hiç değilse kalsiyum alırsın. kolada yarayan ne varki??

çocuklar birbirlerine bakıyorlar canım. 2si büyüdü zaten. ilkokul 1ve 2deler. onlar ihtiyacım olduğunda, zor durumda kalınca yetişiyorlar(misafir geliyor, çabuk evi toplayalım vs) diğer ikisi günlük evdeler. biri 4,5 biri 2,5 yaşında. bebeğe yardımcı oluyorlar( bez getir, ıslak mendil lazım, su getirir misin, tel çalıyor...) onun dışında büyükler evdeyse dışarı gönderiyorum. güvenlikli sitede oturuyoruz. tabi ara sıra bunalmalar, çığlıklar, kavgalar, koşturmacalar da oluyor. çok bunaldığımda 1km ötede annem oturuyor, ona bırakıp geziyorum. bazen bir kaç gün orda kalıyorlar. doğum, hastalık vs varsa daha uzun süre. şimdi de 3 gündür ordalar. eğer biri hastalanmışsa onu direkt anneme yolluyorum. sağolsun çok iyi bakar. bebek de olduğundan ilaç saatleri, bitki çayları vs uğraşamıyorum ben. annem de kızıp alıyor zaten. annem normalde tek kalıyor, onun için de pek sorun olmuyor. annem şimdilik vermiyor çocukları, sınavları bitir okul uzamasın diye. bebiş bende sadece. onu da bazen gün içinde bırakıp çalışıyorum.

yani öyle sandığınız kadar zor değil; ama kolay olduğunu da söyleyemem. anneme her zaman bırakmak istemiyorum mesela. huyları değişiyor. annem ağlamasınlar diye çok iyi davranır, ben o kadar anlayışlı değilim. bir şey yanlışsa yapılmasına izin vermem ve ne kadar ağlarsa ağlasın fikrim değişmez. annem de izin vermez ama dikkatini çekecek başka yollar bulur. çok ilgilenir yani. belki de ara sıra kaldıklarından...

yazları daha kolay. hep kapının önünde oynuyorlar. 4.ye hamile kalana kadar, her dışardan geldiklerinde yıkardım. sonrasında boşverdim.o yüzden biraz pis bir evim var :KK43: temizliği de a dan z ye yapmayı sevdiğimden, hepsini anneme bırakıp öyle temizlik yaparım. yakın zamanda bir yardımcı umudum da var, bakalım hayırlısı...

çocukların derslerine gelince... çok isterim başarılı olmalarını; ama oturup onlara anlatamıyorum. sadece takıldıkları yerlerde yardımcı oluyorum. zaten öğretmen seçimine dikkat ettik yazdırırken. sağolsun öğretmenleri çok ilgili ve başarılı. öyle derece yapsınlar derdim yok da istanbul içi istedikleri bölümü kazanmalarını isterim tabi... o da çok zor değil. ben bile 3 çocukla kazandıysam :)

çok mu uzattım ne... böyle işte... başka sorunuz varsa cevaplayabilirim :)
ayy valla sana bu anlattıklarından sonra iyice hayran kaldım canım bende 2 oğlan biri 10 biri 4 yaşında onların peşinde koşmaktan helak oluyorum tüm günde işte olunca akşam eve gel büyüğün ödeviydi küçükle vakit geçirmeydi ertesi günün yemeğiydi yetişemiyorum yaaa
Sabah kilom sabitti moralim bozuldu galiba porsiyonları abarttım. Bugün sıkı devam :)
canım kalori yokmuş gibi olsa da paketli gıdalara bende pek sıcak bakmıyorum muskanında dediği gibi ayran çok daha iyi bir seçim
bu arada birbirize rakip olmanız demek şöyle birbirinizin kiloları yakın olduğu için birbirinizin yedikleri ve içtiklerini kontrol edip birbirinze destek olmanızdı şekerler

Gunaydinlar,

Kizlar ben sifayi kapmisim.

Butun gece ates, midem bulantisi, bogaz agrimi saymiyorum bile kocama bir yumru var orada su icerken canim aciyor o derece. Simdi ise geldim, zaten uyuyamiyorum diye ama boyle hastayken insanin eti dokulur ya hani aynen o kivamdayim.

Kahvalti yapmasam olur mu diye sordum hocama, ye bir seyler dedi ama yanima da bir sey almadim sanirim yiyemeyecegim.

Midemi de usuttum bir de sanirim, yani kendimi tutmasam cikaracagim.

Sabah tartildim, biraz kilo almisim gecen cumaya gore. Bakalim umarim bu cumaya kadar elma diyetiyle vermis olurum, size gun be gun kilo bildirimi yapacagim.

Sizleri seviyorum :)

Çok geçmiş olsun Blanchecim, baş ağrısı ve mide bulantısı insanı kendinden geçiren iki durum bana göre.
Umarım bir an önce toparlarsın ama o halde nasıl spora gittin?

Bu arada benim de bir kaç günden beri aklıma takılan konuydu.
Sabahları ilaç içip aç karnına 40 dakika kadar bekliyorum.
O sırada spor yapmam doğru mu ki?
Spor hocanın dediğinden olmadığını düşünüyorum ama?

ben ben sana cuma günü niler yidiriyom:KK76::KK76:

Sabırsızlıkla bekliyorum Rakibem.

hedefcim bence menun cok iyi, az kalori ama bir soz vardir :

kahvaltinin hepsini kendine sakla, ogle yemegini arkadasinla paylas, aksam yemegini dusmanina ver diye :)

Sende tam tersi bir piramit soz konusu, onu degistirsen metabolizman daha iyi cevap verir diye dusunuyorum :)

Blanchecim, kesinlikle haklısın ama öyle bir koşuşturma içindeydim ki 1-2 gündür.
Yiyecek zaman bulamadım resmen.
Akşam da işleri bitirince oturduk, o sırada yarısını yedim.
Ancakkk; bugünden sonra imkanlar dahilinde çok daha iyi menüler ortaya koyacağım.
Bir süre şehir dışındaydım ben. Sürekli dışarıda yiyordum.
Artık buna son.

kızlar yaa sabah hafif olsun diye yoğurt içine yulaf ezmesi koydum 2 kaşık biraz da kuru üzüm ve kuru dut koydum ama midem kazınıyor yaa

Kaptanım beni de hiç doyurmuyor o tarz beslenmek.
İlla tuzlu bir şey yemem gerekli.
Bunun nedenini düşünüyordum.

ayran çok güzel bir iştah kesicidir sade ayran bile keser iştahı
kızlar games of thrones seyreden var mI
bu ara işim yok gibi tesadüf işyerindeki server da açtı normalde yasaklı olur bu tarz siteler şimdi başladım tavsiye edermisiniz

Ben izledim kaptanım.
Gerçekten kaliteli ve izlenmesi gereken bir dizi.
Pek çok kişinin de ilk 3'ünde ama benim için o seviyede değil.

çocuklar birbirlerine bakıyorlar canım. 2si büyüdü zaten. ilkokul 1ve 2deler. onlar ihtiyacım olduğunda, zor durumda kalınca yetişiyorlar(misafir geliyor, çabuk evi toplayalım vs) diğer ikisi günlük evdeler. biri 4,5 biri 2,5 yaşında. bebeğe yardımcı oluyorlar( bez getir, ıslak mendil lazım, su getirir misin, tel çalıyor...) onun dışında büyükler evdeyse dışarı gönderiyorum. güvenlikli sitede oturuyoruz. tabi ara sıra bunalmalar, çığlıklar, kavgalar, koşturmacalar da oluyor. çok bunaldığımda 1km ötede annem oturuyor, ona bırakıp geziyorum. bazen bir kaç gün orda kalıyorlar. doğum, hastalık vs varsa daha uzun süre. şimdi de 3 gündür ordalar. eğer biri hastalanmışsa onu direkt anneme yolluyorum. sağolsun çok iyi bakar. bebek de olduğundan ilaç saatleri, bitki çayları vs uğraşamıyorum ben. annem de kızıp alıyor zaten. annem normalde tek kalıyor, onun için de pek sorun olmuyor. annem şimdilik vermiyor çocukları, sınavları bitir okul uzamasın diye. bebiş bende sadece. onu da bazen gün içinde bırakıp çalışıyorum.

yani öyle sandığınız kadar zor değil; ama kolay olduğunu da söyleyemem. anneme her zaman bırakmak istemiyorum mesela. huyları değişiyor. annem ağlamasınlar diye çok iyi davranır, ben o kadar anlayışlı değilim. bir şey yanlışsa yapılmasına izin vermem ve ne kadar ağlarsa ağlasın fikrim değişmez. annem de izin vermez ama dikkatini çekecek başka yollar bulur. çok ilgilenir yani. belki de ara sıra kaldıklarından...

yazları daha kolay. hep kapının önünde oynuyorlar. 4.ye hamile kalana kadar, her dışardan geldiklerinde yıkardım. sonrasında boşverdim.o yüzden biraz pis bir evim var :KK43: temizliği de a dan z ye yapmayı sevdiğimden, hepsini anneme bırakıp öyle temizlik yaparım. yakın zamanda bir yardımcı umudum da var, bakalım hayırlısı...

çocukların derslerine gelince... çok isterim başarılı olmalarını; ama oturup onlara anlatamıyorum. sadece takıldıkları yerlerde yardımcı oluyorum. zaten öğretmen seçimine dikkat ettik yazdırırken. sağolsun öğretmenleri çok ilgili ve başarılı. öyle derece yapsınlar derdim yok da istanbul içi istedikleri bölümü kazanmalarını isterim tabi... o da çok zor değil. ben bile 3 çocukla kazandıysam :)

çok mu uzattım ne... böyle işte... başka sorunuz varsa cevaplayabilirim :)

Maşallah cidden.
Ben olsam kesin cinnet geçirmiştim. :KK57:
Düşüncesi bile feci geliyor.

bir keresinde bir diyetisyen bana bir pogacanin 3 somun ekmege esit oldugunu soylemisti :) Sen bilirsin ama :)

Ciddi misin?
Bu harika bir bilgi eğer doğruysa.
Bildiğin 3 büyük ekmek değil mi?
İnanamadım da.
Ben sıkıntıda kalınca yarım ya da 1 poğaça yiyorum.
Canım istediğinden de değil.
Bından sonra yemem kolay kolay.

Evet, zero pek çok araştırma sonrasında zararlı olduğu kanıtlandı ama ben tüketiyorum açıkçası.
Hayatımda sağlığıma zararlı o kadar çok besin var ki ve ben bunlardan hayat boyu arınacağım bir zaman dilimi geçirmeyeceğim için tüketmeyeyim demiyorum.
elma diyetince 2. gunum :)

hedef38beden hedef38beden nerelerde acaba? :)

Nasıl gidiyor elme diyeti blanchecim?

Ben yollardaydım dün resmen perişan oldum.
Bir ara inmek, yolun ortasında kalmak istedim.
Nedense hiç bu kadar kötü bir yolculuk yapmamıştım.

canım o 1-2 günlük bi seyahate çıkacağını söylemişti sanırım ondan dolayı yok

Aynen kaptanım ama döndüm sonunda.
Bugün biraz koşuşturma olacak bavul boşalt vs ama buradayım.
Dün aslında bir ara size bakmaya kalktım ama midem çok kötü oluyor yolda. Hemen kapattım.

Biraz önce spordan geldim dünkü menümü yazıyım

Sabah
Menemen 1 dilim kepekli ekmek
Ara 1 muz
Öğle
1 porsiyon cızbız köfte
Ara
2 galete
Akşam
1 tabak kıymalı bezelye

Su 2,5 lt
Spor 1 saat ağırlık antrenman + 40 dakika kardiyo

Çok geçmiş olsun Blanchecim, baş ağrısı ve mide bulantısı insanı kendinden geçiren iki durum bana göre.
Umarım bir an önce toparlarsın ama o halde nasıl spora gittin?

Bu arada benim de bir kaç günden beri aklıma takılan konuydu.
Sabahları ilaç içip aç karnına 40 dakika kadar bekliyorum.
O sırada spor yapmam doğru mu ki?
Spor hocanın dediğinden olmadığını düşünüyorum ama?

Sabırsızlıkla bekliyorum Rakibem.

Blanchecim, kesinlikle haklısın ama öyle bir koşuşturma içindeydim ki 1-2 gündür.
Yiyecek zaman bulamadım resmen.
Akşam da işleri bitirince oturduk, o sırada yarısını yedim.
Ancakkk; bugünden sonra imkanlar dahilinde çok daha iyi menüler ortaya koyacağım.
Bir süre şehir dışındaydım ben. Sürekli dışarıda yiyordum.
Artık buna son.

Kaptanım beni de hiç doyurmuyor o tarz beslenmek.
İlla tuzlu bir şey yemem gerekli.
Bunun nedenini düşünüyordum.

Ben izledim kaptanım.
Gerçekten kaliteli ve izlenmesi gereken bir dizi.
Pek çok kişinin de ilk 3'ünde ama benim için o seviyede değil.

Maşallah cidden.
Ben olsam kesin cinnet geçirmiştim. :KK57:
Düşüncesi bile feci geliyor.

Ciddi misin?
Bu harika bir bilgi eğer doğruysa.
Bildiğin 3 büyük ekmek değil mi?
İnanamadım da.
Ben sıkıntıda kalınca yarım ya da 1 poğaça yiyorum.
Canım istediğinden de değil.
Bından sonra yemem kolay kolay.

Evet, zero pek çok araştırma sonrasında zararlı olduğu kanıtlandı ama ben tüketiyorum açıkçası.
Hayatımda sağlığıma zararlı o kadar çok besin var ki ve ben bunlardan hayat boyu arınacağım bir zaman dilimi geçirmeyeceğim için tüketmeyeyim demiyorum.

Nasıl gidiyor elme diyeti blanchecim?

Ben yollardaydım dün resmen perişan oldum.
Bir ara inmek, yolun ortasında kalmak istedim.
Nedense hiç bu kadar kötü bir yolculuk yapmamıştım.

Aynen kaptanım ama döndüm sonunda.
Bugün biraz koşuşturma olacak bavul boşalt vs ama buradayım.
Dün aslında bir ara size bakmaya kalktım ama midem çok kötü oluyor yolda. Hemen kapattım.
hedefcim hayirli olsun, artik senden tam gaz devam bekliyorum diyete, saglikli beslenmeye ve burgerking'e son vermeye :)

hedefcim hayirli olsun, artik senden tam gaz devam bekliyorum diyete, saglikli beslenmeye ve burgerking'e son vermeye :)

Blanchecim o zaman hemen ileteyim.
Dün gece saat 12'den sonra o kadar yorgunduk ki, hadi dedik mc donals'a girelim.
Ben sadece light kola içtim.
Hoş canım da istemedi zaten ama normalde istemese de alışkanlıktan yerdim.

kızlar yarın bildirimlerinizi 12 ye kadar yapın lütfen yarın öğleden sonra yola çıkacağım için 12 den sonraya kalırsa ana paylaşıma ekleyecek birileri var mı? değilse 12 ye kadar bütün bildirimler yapılsın yeni arkadaşlar aç karnına tartılıp sizde kilolarınızı yazacaksınız ki benim yaptığım takım listesinde yerinizi almanız lazım

Ay daha 2 gun oldu elmadan tiksindim.

Ben anlamadim ki 4 ay falan yapmislar, nasil yapilabilir ki ?:)

Yalniz 4 ay yapan da 71 kilo vermis - 130'dan 59'a. Vay anasini.

Kesinlikle tek tip diyetler konusunda aynı şeyi düşünüyorum.
Hatta sevdiğim çok kalorili, makarna gibi yiyecekleri 2 gün yesem de bir daha ağzıma koymasam mı bile diye düşünmüşlüğüm var.

kızlar yarın bildirimlerinizi 12 ye kadar yapın lütfen yarın öğleden sonra yola çıkacağım için 12 den sonraya kalırsa ana paylaşıma ekleyecek birileri var mı? değilse 12 ye kadar bütün bildirimler yapılsın yeni arkadaşlar aç karnına tartılıp sizde kilolarınızı yazacaksınız ki benim yaptığım takım listesinde yerinizi almanız lazım

Ben hallederim öğleden sonra kaptanım.
Buralarda olacağım.

Kesinlikle tek tip diyetler konusunda aynı şeyi düşünüyorum.
Hatta sevdiğim çok kalorili, makarna gibi yiyecekleri 2 gün yesem de bir daha ağzıma koymasam mı bile diye düşünmüşlüğüm var.

Ben hallederim öğleden sonra kaptanım.
Buralarda olacağım.

Evet ama 130 kilodan 59'a dusuruyorsa dayanilir ya, dusunsene yarisindan fazlasini bir yerde birakmis gibi.

Back
X