Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ama 130 kilodan 59'a dusuruyorsa dayanilir ya, dusunsene yarisindan fazlasini bir yerde birakmis gibi.

Bana mide iflas eder yedirmez gibi geliyor ama bana da denemeye değer bir yöntem geliyor.
Şimdi değil ama 75'in altına düştüğümde ben de 1 hafta kadar denemek isterim aslında.

Fena değil gibi.
1 kilodan bir miktar daha fazla bekliyorum bakalım sürpriz olmazsa Blanchecim.
Senin ne durumda?

Valla ben 2 gundur eksiksiz, fazlasiz elma diyeti yapiyorum ama dun basladim ya ben 61.1 geldim tartida dun sabah. (Kizartma aksamimin sonrasi) gecen hafta 59.5'tum, insallah totalde 59.5 veya alti gelirim 2 gunluk elma diyetiyle:)

Valla ben 2 gundur eksiksiz, fazlasiz elma diyeti yapiyorum ama dun basladim ya ben 61.1 geldim tartida dun sabah. (Kizartma aksamimin sonrasi) gecen hafta 59.5'tum, insallah totalde 59.5 veya alti gelirim 2 gunluk elma diyetiyle:)

Gelirsin gelirsin, elma diyeti toparlar eminim. 61.1'in büyük kısmı da ödemdir zaten.
Hedef kaçtı bu arada senin?

canım bursaya gidiyoruz kv lere haftasonu için
Aman kestane şekerinden uzak dur kaptanım.
Bol eğlenceler diliyorum.

iyi sen buralardaysan halledebilirsin dimi daha önce hiç yapmamıştın çünkü olmadı callan falan da yardım eder

Daha önce yapmadım ama kendi takımızı da, cumaları diğer takımları da biraz dolaştım. :)
Anladığımı düşünüyorum.
Yine de sıkıntı olursa en kötü paylaşım alanından yardım alırım.

Aman kestane şekerinden uzak dur kaptanım.
Bol eğlenceler diliyorum.

Daha önce yapmadım ama kendi takımızı da, cumaları diğer takımları da biraz dolaştım. :)
Anladığımı düşünüyorum.
Yine de sıkıntı olursa en kötü paylaşım alanından yardım alırım.
tamam canım halledersin sana güveniyorum

Biraz önce spordan geldim dünkü menümü yazıyım

Sabah
Menemen 1 dilim kepekli ekmek
Ara 1 muz
Öğle
1 porsiyon cızbız köfte
Ara
2 galete
Akşam
1 tabak kıymalı bezelye

Su 2,5 lt
Spor 1 saat ağırlık antrenman + 40 dakika kardiyo
çok güzel gunneshcim

Ya bu elma ne güzel kilo verdiriyormus oyleeee ama bikarim yiyemem tek tip beslenmeyi yapamıyorum....
bi keresinde hurma ve ceviz diyeti yaptım süper kilo verdim bir hafta Yemiştim ve yaklaşık 2 yıl ağzıma sürmedim :))
Elmayı rendeleyip tarcinlasan belki tadı fark eder B blanche_ea daha kolay yenir ;)

Şu elma diyeti sonuçları aşırı cazip ama ben 1 günü bile tamamlayamam gibi geliyor

Blanche gözümüz sende sabırsızlıkla sonuç bekliyoruz, bari haftasonuna bozma bari bu Ay'ı 50'li kilolarda kapatırsın
Ay ne güzel darısı Başıma

Şu elma diyeti sonuçları aşırı cazip ama ben 1 günü bile tamamlayamam gibi geliyor

Blanche gözümüz sende sabırsızlıkla sonuç bekliyoruz, bari haftasonuna bozma bari bu Ay'ı 50'li kilolarda kapatırsın
Ay ne güzel darısı Başıma

Insallah arkadaslar bakalim :) Ben de merakla bekliyorum, haftasonuna bozmam ya bana hafta sonu daha kolay geliyor tatilde degilken :)

Kızlar bacaklarım feci ağrıyor. Aktif spora uzun zaman ara verince böyle oluyor demekki. Yürüyüş 2 haftadır yapıyordum ama ciddi ciddi programı çalışmak perişan etti beni

Back
X