Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar yarın bildirimlerinizi 12 ye kadar yapın lütfen yarın öğleden sonra yola çıkacağım için 12 den sonraya kalırsa ana paylaşıma ekleyecek birileri var mı? değilse 12 ye kadar bütün bildirimler yapılsın yeni arkadaşlar aç karnına tartılıp sizde kilolarınızı yazacaksınız ki benim yaptığım takım listesinde yerinizi almanız lazım
Kaptanım sabah tartı bulamazsam tartılamıyacagım bılgın olsunnn sartları zorlayacagım m

çocuklar birbirlerine bakıyorlar canım. 2si büyüdü zaten. ilkokul 1ve 2deler. onlar ihtiyacım olduğunda, zor durumda kalınca yetişiyorlar(misafir geliyor, çabuk evi toplayalım vs) diğer ikisi günlük evdeler. biri 4,5 biri 2,5 yaşında. bebeğe yardımcı oluyorlar( bez getir, ıslak mendil lazım, su getirir misin, tel çalıyor...) onun dışında büyükler evdeyse dışarı gönderiyorum. güvenlikli sitede oturuyoruz. tabi ara sıra bunalmalar, çığlıklar, kavgalar, koşturmacalar da oluyor. çok bunaldığımda 1km ötede annem oturuyor, ona bırakıp geziyorum. bazen bir kaç gün orda kalıyorlar. doğum, hastalık vs varsa daha uzun süre. şimdi de 3 gündür ordalar. eğer biri hastalanmışsa onu direkt anneme yolluyorum. sağolsun çok iyi bakar. bebek de olduğundan ilaç saatleri, bitki çayları vs uğraşamıyorum ben. annem de kızıp alıyor zaten. annem normalde tek kalıyor, onun için de pek sorun olmuyor. annem şimdilik vermiyor çocukları, sınavları bitir okul uzamasın diye. bebiş bende sadece. onu da bazen gün içinde bırakıp çalışıyorum.

yani öyle sandığınız kadar zor değil; ama kolay olduğunu da söyleyemem. anneme her zaman bırakmak istemiyorum mesela. huyları değişiyor. annem ağlamasınlar diye çok iyi davranır, ben o kadar anlayışlı değilim. bir şey yanlışsa yapılmasına izin vermem ve ne kadar ağlarsa ağlasın fikrim değişmez. annem de izin vermez ama dikkatini çekecek başka yollar bulur. çok ilgilenir yani. belki de ara sıra kaldıklarından...

yazları daha kolay. hep kapının önünde oynuyorlar. 4.ye hamile kalana kadar, her dışardan geldiklerinde yıkardım. sonrasında boşverdim.o yüzden biraz pis bir evim var :KK43: temizliği de a dan z ye yapmayı sevdiğimden, hepsini anneme bırakıp öyle temizlik yaparım. yakın zamanda bir yardımcı umudum da var, bakalım hayırlısı...

çocukların derslerine gelince... çok isterim başarılı olmalarını; ama oturup onlara anlatamıyorum. sadece takıldıkları yerlerde yardımcı oluyorum. zaten öğretmen seçimine dikkat ettik yazdırırken. sağolsun öğretmenleri çok ilgili ve başarılı. öyle derece yapsınlar derdim yok da istanbul içi istedikleri bölümü kazanmalarını isterim tabi... o da çok zor değil. ben bile 3 çocukla kazandıysam :)

çok mu uzattım ne... böyle işte... başka sorunuz varsa cevaplayabilirim :)
Çok zor degıl dıyorsun ya bence cook zor hakkından geliyorsun demek kı ne yalan soyliyım bızımle dalga gectıgını bıle dusundum 5 cocuk deyınce tebrık ederım senı ıyu basarıyorsunnnn

Ben daha yeni spora başladım Hamlık fena valla 2 haftadır yürüyordum ama o hiçmiş bacaklarım kesik kesik önümüzdeki hafta sonu alışır vücut sanırım sonraki haftayada listeye girmeyi hedefliyorum kısmetse

Kaptancım bende yarın kilo bildiricem listende olsun yine

Günaaydıııın bende geldim bu arada alkış hümeyracım 2 günde 900gr çok iyi :KK9: Kaptanım siz cumadan cumaya tartılıyosunuz ya ben de cuma günkü kilomumu yazsam bilemedim şimdi. Ben cumayıda yazayım sen istediğini al evet bu daha iyi.
Cuma : 94.9
Bugün :94.1
Fark: 0,8
Beni geçtin rakibeeeeem:KK25:

Back
X