- Konu Sahibi Cherry Mom
- #141.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım dileğin kabul olurda hepimiz güzel kg veririz...bugun 1 haziran yeni ay, yeni umutlar hadi bakalim kizlar :)
herkese iyi kilo verdiren bir hafta diliyorum :)
kızlar sabah tartıda 69,7 yi gördüm. 16 ay sonra yeniden. çok mutluyum çooook
Elma diyetine başladımmmmm![]()
slm kızlar ankaraya geri dönüyorum dün ağaç tepelerînde çok yorulmuşum kollarım bacaklarım hamlamış resmen
88 lî gmiş olsun canım dikkat et kendîne de bebeişede
sonunda dün akşam regli oldum scaîp bîr ağrım var sormayın eve girip dinlenmek şstiyorum
yarın kısmetse elma diyetine bende başlayacağım
Menümü yazayım.
Sabah:
- 2 zeytin
- 1 domates
- 1 salata
- Yarım yumurtadan omlet
- Küçük kase lor peyniri
Öğle:
- 1 bardak çilekli smothie
Akşam:
- 2 kaşık taze fasulye
- 1 yudum pilav
- Salata
- 4 dilim karpuz
- 1 kaşık yoğurt
Spor: 1 saat eliptik bisiklet
Su: 2 litre
kızlar menüm
09:30 2 yumurta 2 hurma
13:00 2 dal kıvırcık, domates, salatalık, 1 dl ekmek, 1 ayran, kk peynir
14:00 1 yumurta 2 kaşık yoğurt, 2 hurma
15:30 ızgara köfte, 1,5dl ekmek, 1,5 bardak ayran
18:00 1 kase yoğurt hurma ceviz
su 3lt, spor 1,5 saat yürüyüş
Kizlar ben bugun biraz kendime izin verdim, kacamak olarak sadece cips yedim tatli degil. Fena degil onun disinda menum ama yazmayayim simdi.
Elma diyetine devam edip etmemeye daha karar veremedim acikcasi, etmeyebilirim :)
Ama su 4 gun asiri dikkatliyim hbu hafta 57 ler beni beklesin :)
Olur öyle Arada hele misafir de varsa kolay değilBu haftasonu çok diyet kötüydü ya daha doğrusu diyet fln kalmadı ortada(
2 gündür çok yoğunum yatılı misafir, aksam çayına misafir, akrabalarla piknik fln... kilo bile almış olabilirim bide regl oldum
Yarın sabah isvec diyetine basliyorum komsumla birlikte yapacağım insaallah istikrarlı olurum
Günaydınlaaar, kızlar geçen pazartesinden beri ne aşağı ne yukarı gramoynamıyorum tartımmı bozuldu ne ? Ama ibreli bir tartım vardı onda 2 kg eksik gösteriyorum onumu baz alsamki? ( He he işime geldide ) Neyse dünkü menüm:
Sabah: 1 dilim t.b.ekmeği+menemen+peynir+çay
Öğle: Kahvaltı geç oldu oyüzden yemedim
Akşam :Kaşarlı Yarım kabak+yoğurt
oo güneş cim sende iyi yürümüşsün ver fırtına ne güzelim yaaElmacıları merak ediyorum hemde çok
Bende 8 km Yürüdüm şimdide ver fırtınayı seyrediyorum pasta yapıyorlar intihar gibi bişey![]()
valla kolay gelsin burcucum okullar bir kapansa da rahatlasak gerçi bu sefer çocukları yazın ne yaptıracağız sıkıntısı olacakmrb kızlar.
haftasonu diyetim fena bozuldu, o yüzden çok dikkatli olmam lazım bu hafta.
ben de sizin elma diyetinize takılmaya karar verdim. tabi sizin yaptığınız kadar katı olmayacak benimki:)
sabah ve öğlen normal diyete devam edip akşamı elmayla geçiştirmeye karar verdim:)
okulun son iki haftası. her sınıfta öğrenciler parti yapıyor, gidip yemezsen küsüyorlar bir de, salatalık domates tabaklarına takılmaya çalışıyorum...
Günaydınlaaar, kızlar geçen pazartesinden beri ne aşağı ne yukarı gramoynamıyorum tartımmı bozuldu ne ? Ama ibreli bir tartım vardı onda 2 kg eksik gösteriyorum onumu baz alsamki? ( He he işime geldide ) Neyse dünkü menüm:
Sabah: 1 dilim t.b.ekmeği+menemen+peynir+çay
Öğle: Kahvaltı geç oldu oyüzden yemedim
Akşam :Kaşarlı Yarım kabak+yoğurt
ben de dun erkek arkima uyup cips yedim
neyse ama ya haftada bir olur dedim daha da yapmam ama :)
bugun 1 haziran yeni ay, yeni umutlar hadi bakalim kizlar :)
herkese iyi kilo verdiren bir hafta diliyorum :)
Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun. Ayyyy eşim kandil simidi getirmez inşallahyerim valla
kızlar selam işyerinin serverında bir problem var sayfalar 2 saatte açılmıyor ama sizler nerelerdesiniz elma diyeti gayet güzel gidiyor gerçi ara olarak 10-15 tane sarı leblebi yedim belki ondan hiç acıkmadım öğleyinde 5 km yürüyüşümü yaptım hadi bakalım sizler ne durumdasınız
Elmacıları merak ediyorum hemde çok
Bende 8 km Yürüdüm şimdide ver fırtınayı seyrediyorum pasta yapıyorlar intihar gibi bişey![]()
canım ben accık modifiye ettim sabah sağlam bi kahvaltı arada 8-10 sarı leblebi, 7-8 kiraz ve3-4 dut ve 1,5 elma hiç açlıkda hissetmiyorum şimdilikMuska'cım, bence tartının pilini değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
Bir de damacana su ile kontrol edebilirsin.
Umarım en kısa sürede daha iyi olursun Blanchecim.
Ahh o erkekler yok mu?
Metabolizmaları uçuyor resmen.
Eşim 1 gün azaltsın yediğini hoop 2 kilo gidiyor.
1 Haziran, bu ay herkesten en az 4 kilo gitmesini diliyorum.
Nasıl da severim kandil simidini.
Süpersin kaptanım.
Çok merak ediyorum elma diyetinin sonucunu.
Ben de bu hafta günde 1 saat eliptiğe sardım.
Ölmüş bitmiş şekilde iniyorum ama tartımın pili bitmiş.
Şu farklı yuvarlak pillerden.
Yarın alacağım. Şimdilik kaç kiloyum fikrim yok.
Ohh maşallah.
Son zamanlarda o dikkatimizi çekti bizim.
Hangi film ya da diziyi izlesek, deli gibi yemek yeme sahneleri var.
Sonra neden toplum obez?
çok erken kesiyon serveyim yaa bari 4-5 gibi yeseydinBugun sıfır aksam yemegı var ona göreee serveyyy
canım ben accık modifiye ettim sabah sağlam bi kahvaltı arada 8-10 sarı leblebi, 7-8 kiraz ve3-4 dut ve 1,5 elma hiç açlıkda hissetmiyorum şimdilik