Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrr

canım kolay gelsin son günler koşturmaca olur dikkt et kendine kızlar gibi bende protein ağırlıklı beslen diyeceğim

hoşgeldin canım fazla bir kilon yok açıkcası ilk sayfada kurallarımız var onları kabul etmen gerekiyor muhtemelen listeye giremeden sen mezun olursun ama motivasyon için biz burdayız tatlım
güneş cim evet ben bayaa bi modigfiye ettim diyeti ama düne göre 1 kg eksiğim heralde haftasonu aldığım ve regliden dolayı olan şişliklerim gidiyor
hoşbulduk canm ben hep 60 dan yukarı çıkarsam eğer durduramam diye kendimi şartlamıştım evde de tartı yokttu geçen hafta annemde bi tartılayım dedim 63 gördüm ondan yani daha da kilo almamak için düzene sokmak istiyorum
ilk sayfayı okudum kabul ediyorum demem lazım sanırım :KK51:
inşallah kısa sürede sağlıkla hepimiz kurtuluruz kilolarımızdan saol canm

arkadaşlar bu sessizlik hoşuma gitmiyor haberiniz olsun
muska cım nerelerdesin sen ses verirdim kb nin bebesi hasta blance ında kendisi hasta ama diğerleriniz nerde
takıma yeni arkadaşlar davet ettim haberiniz olsun hadi bakalım bu hafta hepinizden iyi bir sonuç bekliyorum ona göre

Merhaba herkese :)
Aranza katılmak istiyorum
toplight toplight davetin için tessekkürlerr

Ben geldim selamlar öncelikle :KK25: Davet için teşekkürler. Umarım bir katkım olur :KK15:
kızlar çok hızlısınız hoşgeldiniz öncelşikle ben alışkın değilim bu kadar hıza yahuuu
maşallah hep böyle devam edin yarışmaya katılmak istiyorlar davet ediyoruz sonra hiç ses soluk çıkmıyor davete icabet bile etmiyorlar

kızlar çok hızlısınız hoşgeldiniz öncelşikle ben alışkın değilim bu kadar hıza yahuuu
maşallah hep böyle devam edin yarışmaya katılmak istiyorlar davet ediyoruz sonra hiç ses soluk çıkmıyor davete icabet bile etmiyorlar
:) Hoşbuldumm

İnşaallah beraber çok iyi yol katederiz

öncelikle ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmeniz gerekiyor
3 hafta deneme süreciniz var yarışma kuralları gereğince 3. cuma listede olabiliyorsunuz günlük en az 5 mesaj yazmak ve menü bildirimi yapmak zorundasınız kısaca bunlar siz detaylı okuyun bende bi sonraki postta takım kaptanı olarak kendimi tanıtayım

43 yaşındayı biri 10 biri 4 yaşında 2 oğlum var 65 kg civarı geziyorum aslında hedefim 65 ti ama biraz daha aşağılara inmek istiyorum inşallah hep birlikte ineceğiz
kilolarım doğumlardan maalesef birinde 30 birinde 20 kg alarak abuk sabuk bir hamilelik geçirdim şimdi fit anne yolunda çabalarım

:) Hoşbuldumm

İnşaallah beraber çok iyi yol katederiz

Devrem beraber başladık omuz omuza bu kiloları vericez inşallah :KK69:

nasıl bir diyet uygulamayı düşünüyorsun.

bi de devrem ufak bir kilo özgeçmişi geçsen senin kilo özgeçmişini bir tanısak :KK37: ben de yazıcam şimdi :KK53:

hoşbulduk.. Sanırsamsa takım kaptanı sensin :21: diğer arkadaşlarda gelince yavaş yavaş tanışırız En Büyük KK

43 yaşındayı biri 10 biri 4 yaşında 2 oğlum var 65 kg civarı geziyorum aslında hedefim 65 ti ama biraz daha aşağılara inmek istiyorum inşallah hep birlikte ineceğiz
kilolarım doğumlardan maalesef birinde 30 birinde 20 kg alarak abuk sabuk bir hamilelik geçirdim şimdi fit anne yolunda çabalarım

oooo sen mezuniyet senendesin :D Allah bize de o günleri gösterir inşşşşallah!!

Devrem beraber başladık omuz omuza bu kiloları vericez inşallah :KK69:

nasıl bir diyet uygulamayı düşünüyorsun.

bi de devrem ufak bir kilo özgeçmişi geçsen senin kilo özgeçmişini bir tanısak :KK37: ben de yazıcam şimdi :KK53:
:) Kendimi tanıtıyım.
Ben Bahar 20 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum.Kilo almaya ergenlik dönemine girdiğimde almaya başladım

16 yasnda almaya başladım en zayıf halim 53 tü
Sonra sürekli kilo almaya başladım şuan 77 kiloyum

Diyet olarak hafta 1-3 kilo arası verebileceğim sporla desteklenmiş 3 beyazı en aza hatta 0 a indirerek birşeyler yapmayı düşünüyorum

Spor olarak günde 2 kez sabah aksam yürüyüş yada evde hareketli şarkılarla hareket etmeyi düşünüyorumm

:

Daha önce 7. takımda yarıştım. 2 yıl falan oldu heralde. Takım büyük bir yıkıma uğradı o vakitler kapandı açıldı derken ben kendi isteğimle ayrıldım takımdan. Hamile kaldım doğum yaptım kızım 11 aylık oldu. Şimdi 122 kiloyum ve bu işe bir dur dememin zamanı geldi artık :stop:

Daha önce 133 kilodan 98 e kadar düştüm 2 yılda. Evlendikten sonra geri aldım ve 117 kilo ile Dukan yaptım. Tekrar 98 e düştüm hatta 98.8 :) Sonra 1 yıllık uzuuuuuun bir duraklamadan sonra 103 ile hamile kaldım 127 ile doğuma gittim. Doğumdan sonra 15. günde 114 e düşmüştüm. Sonra nerden gittiysem memleketim Balıkesir'e gittim ve 40 günün içinde 123 e çıktım. O civarlarda da geziyorum işte 8-9 aydır.

Ben Dukan yapıcam kafama göre.. emzirdiğim için kitapta emziren anneler için olan bölümü var onu yapıcam. Akşam kitabı tekrar bir okuyayım yarın ayrıntılarını yazarım buraya. Gruplardaki arkadaşlardan tek ricam "Vay dukan şöyle kötü, böyle pis, öyle kaka" falan demesin. Başka da bir ricam yok.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.. Diyete hazır olduğum zaman başlayacağım ama dikkat etmeye ve yürüyüşe şu saniye başlıyorum ahan da :KK76:

Başlangıç kilom 122
Boy 169
Yaş 28 (1987)
Meslek Devlet Memuru

Bu ka :KK37:

Ha bi de 4 yıl evvel de 5. takımda yarışmıştım. :KK51: Ana evine dönmüş gurbetçi gibi hissettim kendimi :KK51:

reyhan ablama burdan selamlar R reyhanxx54 :KK3:

hoşbulduk.. Sanırsamsa takım kaptanı sensin :21: diğer arkadaşlarda gelince yavaş yavaş tanışırız En Büyük KK
evet tatlım kaptan benim bugün takım pek bi sessiz diğer arkadaşlarda gelirler
oooo sen mezuniyet senendesin :KK70: Allah bize de o günleri gösterir inşşşşallah!!
darısı başına tatlım ben diyetisyen eşliğinde 12 kg verdim bana göre hedefe ulaştım da diyetisyen daha fazla vermemi istiyordu şimdilik yavaş yavaş gidiyor işte bakalım
:) Kendimi tanıtıyım.
Ben Bahar 20 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum.Kilo almaya ergenlik dönemine girdiğimde almaya başladım

16 yasnda almaya başladım en zayıf halim 53 tü
Sonra sürekli kilo almaya başladım şuan 77 kiloyum

Diyet olarak hafta 1-3 kilo arası verebileceğim sporla desteklenmiş 3 beyazı en aza hatta 0 a indirerek birşeyler yapmayı düşünüyorum

Spor olarak günde 2 kez sabah aksam yürüyüş yada evde hareketli şarkılarla hareket etmeyi düşünüyorumm

:
bahar cım haftada 1 kg iyidir de 3 kg biraz sağlıksız olur tatlım yaa gerçi senin yaşın genç metabolizman hızlıdır o yüzden verebilrisin belki ama önemli olan sağlığımızı kaybetmeden kilo vermek

öncelikle ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmeniz gerekiyor
3 hafta deneme süreciniz var yarışma kuralları gereğince 3. cuma listede olabiliyorsunuz günlük en az 5 mesaj yazmak ve menü bildirimi yapmak zorundasınız kısaca bunlar siz detaylı okuyun bende bi sonraki postta takım kaptanı olarak kendimi tanıtayım

anaa 3 haftaya mı çıktı deneme süreci :KK53: çok doğru bir karar En Büyük KK

ben de okudum kabul ediyorum :)
vira bismillah :rolleyes:

Back
X