Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Daha önce 7. takımda yarıştım. 2 yıl falan oldu heralde. Takım büyük bir yıkıma uğradı o vakitler kapandı açıldı derken ben kendi isteğimle ayrıldım takımdan. Hamile kaldım doğum yaptım kızım 11 aylık oldu. Şimdi 122 kiloyum ve bu işe bir dur dememin zamanı geldi artık :stop:

Daha önce 133 kilodan 98 e kadar düştüm 2 yılda. Evlendikten sonra geri aldım ve 117 kilo ile Dukan yaptım. Tekrar 98 e düştüm hatta 98.8 :) Sonra 1 yıllık uzuuuuuun bir duraklamadan sonra 103 ile hamile kaldım 127 ile doğuma gittim. Doğumdan sonra 15. günde 114 e düşmüştüm. Sonra nerden gittiysem memleketim Balıkesir'e gittim ve 40 günün içinde 123 e çıktım. O civarlarda da geziyorum işte 8-9 aydır.

Ben Dukan yapıcam kafama göre.. emzirdiğim için kitapta emziren anneler için olan bölümü var onu yapıcam. Akşam kitabı tekrar bir okuyayım yarın ayrıntılarını yazarım buraya. Gruplardaki arkadaşlardan tek ricam "Vay dukan şöyle kötü, böyle pis, öyle kaka" falan demesin. Başka da bir ricam yok.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.. Diyete hazır olduğum zaman başlayacağım ama dikkat etmeye ve yürüyüşe şu saniye başlıyorum ahan da :KK76:

Başlangıç kilom 122
Boy 169
Yaş 28 (1987)
Meslek Devlet Memuru

Bu ka :KK37:

Ha bi de 4 yıl evvel de 5. takımda yarışmıştım. :KK51: Ana evine dönmüş gurbetçi gibi hissettim kendimi :KK51:

reyhan ablama burdan selamlar R reyhanxx54 :KK3:
canım bizde de tam dukan olmasa da protein ağırlıklı beslenen arkadaşlar var eğer kitabını iyice okuduysan sorun değil senin için önemli olan bu dönem bebeğini emzirirken kg vermek emzirdiğin içinde gayet güzel kilo verirsin bu arada reyhan kim? onu tanımıyorum ben tatlım yaklaşık 2013 den beri bu takımdayım daha önce bende 4. takımda uzun süre yarışmıştım

anaa 3 haftaya mı çıktı deneme süreci :KK53: çok doğru bir karar En Büyük KK

ben de okudum kabul ediyorum :)
vira bismillah :rolleyes:
evet tatlım kurallar değişti deneme süreci tüm takımlarda eşit olsun diye 3. cuma listeye girebiliyorsunuz bi de çok taze bir uygulama eskiden 6 olan izin hakkı senede şimdi 2 ye düştü

Yarından itibaren menü paylaşımına başlarım.

O zaman bugün bissürü bişey yiyeyim :KK53:

Ay çok hızlı karar verip girdim buraya.. Kafama dank etti derler ya tam da o şekil.. Ufak ufak korkmaya başladım bak şindi :KK17:

evet tatlım kurallar değişti deneme süreci tüm takımlarda eşit olsun diye 3. cuma listeye girebiliyorsunuz bi de çok taze bir uygulama eskiden 6 olan izin hakkı senede şimdi 2 ye düştü
aman artık akıllı telefonlar var her türlü yazarız. eskiden izin mizin lazım oluyorduydu da şimdi lazım olmaz çok.. Bizim dairede de izin hakkı 2 zaten :KK39:

canım bizde de tam dukan olmasa da protein ağırlıklı beslenen arkadaşlar var eğer kitabını iyice okuduysan sorun değil senin için önemli olan bu dönem bebeğini emzirirken kg vermek emzirdiğin içinde gayet güzel kilo verirsin bu arada reyhan kim? onu tanımıyorum ben tatlım yaklaşık 2013 den beri bu takımdayım daha önce bende 4. takımda uzun süre yarışmıştım
R reyhanxx54 ablam 2011den.. Bi ara 5. takımın 5 neferinden biriydim.. :KK61: bu cuma yarışmasındaki en güzel zamanlarım 5. takımda geçti desem 7. takımdaki arkadaşlarıma haksızlık olmasın ama eski zamanlarda ortaam çok samimiydi.. bir avuç insandık en nihayetinde. Kendi yağımızda kavruluyorduk.. Reyhan ablam çok destek oluyordu bana.. benim motivem çok çabuk çöküyor.. o yüzden bu takım işine benim çok ihtiyacım oluyor :KK19:

ya arkadaşlar eskiden mesajlarımızın altında kilo çizelgemiz olurdu şu şekilde

weight.png

o da mı kalktı?

R reyhanxx54 ablam 2011den.. Bi ara 5. takımın 5 neferinden biriydim.. :KK61: bu cuma yarışmasındaki en güzel zamanlarım 5. takımda geçti desem 7. takımdaki arkadaşlarıma haksızlık olmasın ama eski zamanlarda ortaam çok samimiydi.. bir avuç insandık en nihayetinde. Kendi yağımızda kavruluyorduk.. Reyhan ablam çok destek oluyordu bana.. benim motivem çok çabuk çöküyor.. o yüzden bu takım işine benim çok ihtiyacım oluyor :KK19:
canım bizde elimizden geldiği kadar sana destek oluruz tatlım burda bizlerde birçok şeyimizi paylaşıyoruz sadece kg larımız değil her derdimizi sıkıntımızı paylaşıyoruz çünkü çoğu vaktimiz birbirimizi görmesekde sanal olarak birbirimize destek oluyoruz

Selam Ven geldim takım şenlenmiş taze kanlar gelmiş hoşgelmişler

Kızlar Hoşgeldiniz bende bu takımda Ekim Kasım aylarında yarışıyordum izinden yeni döndüm uzun bir izin dönemi oldu
Ayrılırken 59 dum şimdi 62
Yeni kurallardan eski kiloya gelene kadar takıma girmiyormuşuz bende çabalıyorum biraz önce geldim eve
Sabah spora gittim çok verimli geçti 1 saat Zumba üzerine ağırlık çalıştım
Sonrada anneme doğumgünü hediyesi almaya gittim ancak geldim

Kızlar Hoşgeldiniz bende bu takımda Ekim Kasım aylarında yarışıyordum izinden yeni döndüm uzun bir izin dönemi oldu
Yeni kurallardan eski kiloya gelene kadar takıma girmiyormuşuz bende çabalıyorum biraz önce geldim eve

Hoşbulduk sen de hoşgeldin canım. İnşallah en kısa zamanda eski kilona ulaşırsın..

Yeni arkadaşlar gelmiş hosgelmis.
Umarım en kısa zamanda tanısiriz. 3 saatlik uyku ile duruyorum. İlerleyen saatlerde gelirim.

Hosbuldukk :) sizde hosgeldiniz

mrb kızlar.
dünkü menüm
sabah: 1 peynirli gül böreği, 1 salatalık, 1 lokma çikolatalı ekmek, 1 açık çay
ara: sade kahve
öğlen:3 servis kaşığı patlıcan yemeği, 1 kase yoğurt
ara: 1 sade kahve
ara: 1 yeşil elma
akşam:1 yeşil elma
ara: 1 soda

su: 2 litre
spor: 45 dak. yürüyüş

bugünkü menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, 1 salataık, 1 domates
öğlen: 1 kase etli taze fasulye, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
ara:1 yeşil elma
akşam: 1 yeşil elma

su:3 litre
spor: yok (dizimi sakatladım sanırım, yürürken bile zorlanıyorum:( )

yarın telefonumu servisten alıcam, daha sık girebileceğim artık.

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...

güneş cim bayaa yoğun geçmiş
Gunler gecıverıyor cumaya az kalmış
az kaldı serveyim nasıl gidiyor
mrb kızlar.
dünkü menüm
sabah: 1 peynirli gül böreği, 1 salatalık, 1 lokma çikolatalı ekmek, 1 açık çay
ara: sade kahve
öğlen:3 servis kaşığı patlıcan yemeği, 1 kase yoğurt
ara: 1 yeşil elma
akşam:1 yeşil elma
ara: 1 soda

su: 2 litre
spor: 45 dak. yürüyüş

bugünkü menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, 1 salataık, 1 domates
öğlen: 1 kase etli taze fasulye, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
ara:1 yeşil elma
akşam: 1 yeşil elma

su:3 litre
spor: yok (dizimi sakatladım sanırım, yürürken bile zorlanıyorum:KK43: )

yarın telefonumu servisten alıcam, daha sık girebileceğim artık.

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
burcum sende mi yeşil elma ya başladın benim gibi modifiye etmişsin ama dün sabahki hem gül böreği hem çikolatalı ekmek olmamış tatlım bakalım nasıl olacak sende işe yarayacak mı?

güneş cim bayaa yoğun geçmiş

az kaldı serveyim nasıl gidiyor

burcum sende mi yeşil elma ya başladın benim gibi modifiye etmişsin ama dün sabahki hem gül böreği hem çikolatalı ekmek olmamış tatlım bakalım nasıl olacak sende işe yarayacak mı?

kahvaltıdaki cıssslar okulda oldu malesef:(
elmalar işe yarar umarım.

Back
X