Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah demek sen antremanlısın :) ama varya bir bel oyuntusu edinmeye başladım haaa....

@kollontai duy duuuuy belim olmaya başladı :))))
Tatlim benim belim ince aslinda ama gobegim var onun gitmesi lazim bu hareketler iyi olur ins tiffanyi yapinca lesli 1 mil baya kolymis

Baya bi sıkıntı yaşadım onları yasamazdim 28 yaşında kalp krizi geçirdim ben hayat bana pek adil davranmadi

uwww geçmiş olsun... şimdi var mı bir problem kalple ilgili...

herkezin başından bir şeyler geçiyo malesef... bu yaşlara hasarsız gelinmiyor... bizimde yediğimiz ağar vurgunlar oldu... oluyo işte napıcan........

Kızlar sıkı durun
20160120_093028.webp

bu bacaklarımın incelmiş ve farkedilmiş hali dicem bu mu ince diceksiniz :))))
sende de benim gibi göbek problemi var ama benim bacaklarda maşallah azdaha ince olsa ne güzel olur
Günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnn
Ben şimdi çıkıyorum, umarım öğlene kadar dönerim. Gece 2:30 da yattım, çok uykum var :mad:
canım kolay gelsin
10kilo civarı fazlası olanlar zayiflama işini hep sallar bugün yarın diye çünkü fazla göze batmiyordur. Öyle böyle bugünlere kadar geldik bacim. Fazla kilosu olanlarda o arada dal gibi oldu bizde yerimizde saydik
çok doğru bir tespit tatlım yaaaa
ayyyy ne güzel duaa aldııım Allah razı olsun...

düğün fotosu mu bu yaştan sonra düğün olur mu yaa utanırım ben seda sayan mıyım :)))))
ne var kız ben de 32 yaşında evlendim 2. bebemi de 40 yaşında doğrudum
maşallah demek sen antremanlısın :) ama varya bir bel oyuntusu edinmeye başladım haaa....
yaa dün akşam tiffany nin 8 dk lık bi videosunu yaptım seni öldüren hangisi tatlım bu arada eskiden benim belim incecikti şimdi resmen kalınlaştı 2 çocuktan sonra karın çıktı bi de ip talarken dün çıplak atladım löp löp ses geliyo si,nir oldum acilen gitmesi lazım
@kollontai duy duuuuy belim olmaya başladı :))))
ooo benim de karın bi gitse
Baya bi sıkıntı yaşadım onları yasamazdim 28 yaşında kalp krizi geçirdim ben hayat bana pek adil davranmadi
canım geçmiş olsun
Canim evli olupta sıkınti cekmeyen varmi cok merak ediyorum bnd3 felc gecirdim tedaviye gidiyorum herkes yasli felc gecirmis bi tek genc olarak ben vardim
sana da çok geçmiş olsun tatlım
ayyy maşallah yalnız o çorapları çıkarsan 100 gr daha eksik çıkardın darısı başıma kız

uwww geçmiş olsun... şimdi var mı bir problem kalple ilgili...

herkezin başından bir şeyler geçiyo malesef... bu yaşlara hasarsız gelinmiyor... bizimde yediğimiz ağar vurgunlar oldu... oluyo işte napıcan........
Aynen öyle yok canım taş gibiyim. Bünye çok saglammis sinirle kan pihtisi atmış kalbime 2 gün komada kaldım . Eşimi cagirmislar komadan çıkmaz demiş doktor. Çıktım burdayım.anjiyo temiz çıktı kalbimd Bana bunu yapanlara bedelini odetiyorum suan :)

sende de benim gibi göbek problemi var ama benim bacaklarda maşallah azdaha ince olsa ne güzel olur

canım kolay gelsin

canım geçmiş olsun

ayyy maşallah yalnız o çorapları çıkarsan 100 gr daha eksik çıkardın darısı başıma kız
Kızlar ben kıyafetle tartiliyorum kadife pijama var üzerimde kaç gr cekerki çok soğuk cikaramadim

canım kolay gelsin

canım geçmiş olsun

Cok saol kaptanim

canım kolay gelsin

canım geçmiş olsun

umut var diyosun :))) aday aday adayı bile yok :)))) ıssız bir ada da gibiyim daha da olmadı esra ceyhana çıkıcam emekli bi amcayla evlencem evide üstüme yaptırcam :))))

Aynen öyle yok canım taş gibiyim. Bünye çok saglammis sinirle kan pihtisi atmış kalbime 2 gün komada kaldım . Eşimi cagirmislar komadan çıkmaz demiş doktor. Çıktım burdayım.anjiyo temiz çıktı kalbimd Bana bunu yapanlara bedelini odetiyorum suan :)

işte böyle yaşasın kötülük nihahahaaa :)))

Back
X