Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dogru valla benim gibi kitliktan cikarcasina yememislerdir bidaha bende hamurisi abur cubur yemiycem ya zor oluyo sonra kiyafet bulunmuyo resmen giydiklerin yakismiyo ayy kocamla alisverise gittiydim dediki onceden giydigin herseyi al diyodum simdi hicbiri yakismadi dedi cok zoruma gittiydi yaaa:KK43:
Valla bidaha dusunuyorsan ceviz ve kivi oneririm ayva yemeyi de unutma ama cevizi hergün ye inan çocuğun zekası çok etki ediyor

Hülya a. Ninkini tek geçerim aenneeaaa

o saldırgan biraz... özgüven tavan kızda annaaaa :)) töbeler olsun :))

ama bak ebru şallıda zayıf ama kadın deliler gibi spor yapıyor oğluşları nasıl tatlı.... içim gidiyo bakaken... maşalah.... kadın güzel analık yapıyo ee para da var tabi....

ooo çok çeker o olmaz cıbıl tartıl cıbıl ben her bi şeyleri atıveriyorum.... soğuk moğuk dinlemem 100 gr bile önemli benim için :))
aynen ben saat bile bırakmıyom üzerimde anadan üryan tartılıyom
kızım belkide 59 sundur sen haa :)) bende de 69 direndi ama bu gün 68,5 göründü :))
maşallah sana ben bu sabah wc ye çıkmayınca tartılmadım

aynen ben saat bile bırakmıyom üzerimde anadan üryan tartılıyom

maşallah sana ben bu sabah wc ye çıkmayınca tartılmadım

nasıl unuttuuursuuuun...........

her sabah bir seksülük bir seksülük :)))))

ama göbek kaslarım çıkçek vallla baklava yapçam baklavaaa :))

Valla bidaha dusunuyorsan ceviz ve kivi oneririm ayva yemeyi de unutma ama cevizi hergün ye inan çocuğun zekası çok etki ediyor
Cevizi cok yemistm oglumdada kis ben meyve ve eti daha cok yiyodum esim cikolatalari tepti resmen agzimdan canim istemeyerekte olsa yiyodum zorla onlar yapti hep bna kiloyu neymis erkekte canim neden cikolata istemiyomus istemesi lazimmis falan iste

Cevizi cok yemistm oglumdada kis ben meyve ve eti daha cok yiyodum esim cikolatalari tepti resmen agzimdan canim istemeyerekte olsa yiyodum zorla onlar yapti hep bna kiloyu neymis erkekte canim neden cikolata istemiyomus istemesi lazimmis falan iste
Benimkide erkek tatlidan cikolatadan tiksinmistim hiç yiyemiyordum. Yesem 150 olurmusum

3. güne bakın lütfen 1 ince dilim hindi fümeye 2 tatlı kaşığı lor sürüp dilim dilim yiyin diyo :)))) uleyn ben onu çatalla birlite yutarım bee :))))
Mide röntgeni ni çektirmek lazım neler vardır orda çatal matal .
Yemiyorlar işte yeseler alırlar yani

Yaw ona kek denmez bir ısırımlık bir karecik, ikinci lokma bile yok :KK43:
kek demeyelim peki ne denir????
Canım son fotoda o kadar belliki fark maşallah yazdan bu yana göbek gelmiş biraz sanki yoksa bel bacaklar incecik gözüküyor
yok canım aksine gobek gitti daha da benim kocam beceremedi foto cekmeyi, bugun ben aynadan ceker bi tane daha koyarım :)
maşallah demek sen antremanlısın :) ama varya bir bel oyuntusu edinmeye başladım haaa....

kollontai kollontai duy duuuuy belim olmaya başladı :))))
duydum duydum olcak tabi :)
165 canım uzun değilim maalesef
yaaa dmeyin soyle yaaaa 150 yim ben :(
3. güne bakın lütfen 1 ince dilim hindi fümeye 2 tatlı kaşığı lor sürüp dilim dilim yiyin diyo :)))) uleyn ben onu çatalla birlite yutarım bee :))))
onlar hep yalan bir haftada verilebilecek maksimum kilo 1 kg, fazlasını veriyosan ya sudan ya kastan, onu da geri alırsın mutlaka :(

Back
X