Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şeytan.webp

arkadaş diyo ki biz yiyiyoz sen mahsun mahsun bakıysun gibi geliyo diyo :)))) küçük emraha bağladım ben :))) nasıl yiyiyolar ama dersin bunlar aç mı geziyo somaliden gelmiş gibiler....erkeklerden nefret ediyoree.....bende maşallah aç geziyom sanırsın sabah inek yedim geldim :)))

arkadaş diyo ki biz yiyiyoz sen mahsun mahsun bakıysun gibi geliyo diyo :)))) küçük emraha bağladım ben :))) nasıl yiyiyolar ama dersin bunlar aç mı geziyo somaliden gelmiş gibiler....erkeklerden nefret ediyoree.....bende maşallah aç geziyom sanırsın sabah inek yedim geldim :)))
Betus çizgi filmlerdeki kırmızı etlerden istiyorum kocaman

:-)
Dogru soyluyosun canim haklisin yemiycem
Aferin çekirge!

yeşil çaylar içilsiiiiin :)))
muska77 muska77 uyan gari.....
ben az sonra içicemm şekerimöm
Kız biz alışık değiliz miniye frikik vermeyelim
hele ben bi de inşaatçı olunca erkek fatmayım resmen
giy tabi hatun dediğin etek giymeli ben pantalona karşıyım :)
senin karşıyımlarını duyunca mandıra filozofu aklıma geliyor hep
Koyucam bakalım yorumlar ne olacak ama lütfen Objectif giymeye devam edeyim mi? Yoksa zamanı var mı? Oni söylerseniz çok mutlu olurum
sen koy biz söyleriz tatlım merak etme
bu arada öğle arası soğuktan fazla yürüyemedim 3 km anca yürüdüm akşama da balık aldım
yemeğimi de dengeli yedim bakalım ne olcek bugün ceza yiyecem mi?

Back
X