- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #161.361
Spor yapmaktan öyle bir soğudum ki nasıl olacak bilmiyorum. Spora her gittiğimde boynum tutuluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kız kimin eli kimin cebinde ah yavrum ne kadar masum yasiyoruzşarkı besteledim size bee :)) magazin mi ben mi :)))
Spor yapmaktan öyle bir soğudum ki nasıl olacak bilmiyorum. Spora her gittiğimde boynum tutuluyor.
Evet kız kimin eli kimin cebinde ah yavrum ne kadar masum yasiyoruz
Çin çayı içiyorum oklava ceviriyorum yeter allahım yeter yarım ekmek arası döner ayranla nasıl gider?şarkı besteledim size bee :)) magazin mi ben mi :)))
He kuzum ya yağlardan hayatı göremiyorum adapte olamıyorum o kadara başarılı da olamadimsoğuma minileri düşün.... mini mini giycez onları....
bizim derdimiz yağlar millet malı götiri :)))
Çin çayı içiyorum oklava ceviriyorum yeter allahım yeter yarım ekmek arası döner ayranla nasıl gider?
sen bi gorunup kayboluyon arada kaynıyon bazen :) sende basla tatlım bugun jilliana tabi o squatlardan sonra saglamsan, level 1 le baslabeeenn ama ben de vardım sizinle
kol lasların ve karın kasların yeterince guclu olmadıgı icin cekemiyosun, ben 5 le basladım sınava simdi 50 rahat cekerim, hepsi zmanla squata 10 la basladım simdi 200 yapıyorum bazen bisey olmuyo her kasın guclenecek zamanla :)ama ben niye şınav çekemiyorum.... benim kollarım beni taşıyamıyor.... demek dağlardan tepelerden düşsem elimle bir ağaca tutunsam ellerim beni tutmucak......bu çok kötü....
Haklısın canım terlleyip dışarı çıkınca soguyor vücut hastalıklarım hep oyüzden oldudysania tatlım spor elbette kilo verdiriyor ama zmanla, ve en onemlisi saglık icin spor, ben 15 gun spor yapamadım iki gun once tekrar basladım sanki nefes almısım gibi hissettim, vuvudun alısıyo spora ve o kadar mutlu ediyo ki seni sakın sporu bırakma,bu kilolar yaglar 5 gunde gelmedi 5 gunde gitsin
![]()
sen bi gorunup kayboluyon arada kaynıyon bazen :) sende basla tatlım bugun jilliana tabi o squatlardan sonra saglamsan, level 1 le basla
kol lasların ve karın kasların yeterince guclu olmadıgı icin cekemiyosun, ben 5 le basladım sınava simdi 50 rahat cekerim, hepsi zmanla squata 10 la basladım simdi 200 yapıyorum bazen bisey olmuyo her kasın guclenecek zamanla :)
ben o yuzden evde yapıyorum hepsini, evde tum malzelerim var pilates corabından dumbella kadar :) salona vercegim parayı onlara verdim :)Haklısın canım terlleyip dışarı çıkınca soguyor vücut hastalıklarım hep oyüzden oldu
50 şınav mı 2 tane yapsam mutlu olcam :))) yaparsın bebeyim 2 de yaparsın 50 de zman tanı kendine, yapanlar anasının karnından şınav cekerek cıkmadı ya :)
wuu bu da iyimiş....
sana yazdıgım cevap bi onceki alıntının icinde kalmıs ordan okusana kız :)50 şınav mı 2 tane yapsam mutlu olcam :)))
wuu bu da iyimiş....
ben o yuzden evde yapıyorum hepsini, evde tum malzelerim var pilates corabından dumbella kadar :) salona vercegim parayı onlara verdim :)
ben o yuzden evde yapıyorum hepsini, evde tum malzelerim var pilates corabından dumbella kadar :) salona vercegim parayı onlara verdim :)