Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi bakalım kim kazanacak :) btlbetul btlbetul dr sutu de yasakladı mutlu ol hemi gevrek de yiyemiycem bugun son kez yedim :KK43:

bastım vallaaa o ne leeeyn iki saat gittim canına okumussunuz ortalıgın, heoinizin menusune eksi basıcam bugun !!!!!

yaaa gevrekte zaten gözüm kaldıydı :))

Hadi ya az once diyetisyen dediydi

sabah öğle akşam 2 şer bardak ayran içtim başkada bir şey yemedim... hani dedim yarısı su nasılsa kesin eksi çıkarım bildiğin şişip kalmışım..... belki kendin evde yaparsan öyle olmaz.... ben hazır ayranlardan içmiştim... belki onun içindeki katkı maddelerinden biri dokunmuştur bilmiyorum da kötü olmuştu :)

Ben baya bi koptum takım ruhundan yaaa bugün cuma olduğunu bile unutmuşum :KK43:

Ben bi izin talep ediyorum sevgili grup arkadaşlarım 106,6 ydım bugün haftaya cuma bildirim yapıp izne ayrılıcam:KK55:

öpüyorum hepinizi :KK15:
evet candy bayaa bi koptun neden haftaya izne ayrılacaksın eğer bu haftaki gibi hiç uğramayacaksan seni şimdi izinli yazalım kitap okumak dışında menü bildirmemek ve mesaj yazmamak gibi takım kurallarına hiç uymadın sebeblerini yaz tatlım bakayım

evet candy bayaa bi koptun neden haftaya izne ayrılacaksın eğer bu haftaki gibi hiç uğramayacaksan seni şimdi izinli yazalım kitap okumak dışında menü bildirmemek ve mesaj yazmamak gibi takım kurallarına hiç uymadın sebeblerini yaz tatlım bakayım
Kaptanım rica etsem listeyi bensiz eklermisin.
Sabah tartılamadım. Üzgünüm takımın butun emegını mahvetmek istemiyorum.

Sirf biz İskender yemiyelim diye yapiyon dimi?

ya bi acayip oldum muskammm yaaaa :KK43: hiç buraya girmek aklıma gelmiyo, diyet yapmıyorum, spor yapmıyorum, sabahları hariç yürümüyorum, her fırsatta uyukluyorum. adapte olamadım bi türlü :KK14: aslında pazartesi günü başlicam shake'e tekrar bu haftada bişey yapmadım ama canım sıkkındı iki gün akşam yemedim 106 yı gördüm gene.. ne olacağını ne yapacağımı bilmiyorum işte pek.. bi can sıkkınlığı var bende :KK43:

ya bi acayip oldum muskammm yaaaa :KK43: hiç buraya girmek aklıma gelmiyo, diyet yapmıyorum, spor yapmıyorum, sabahları hariç yürümüyorum, her fırsatta uyukluyorum. adapte olamadım bi türlü :KK14: aslında pazartesi günü başlicam shake'e tekrar bu haftada bişey yapmadım ama canım sıkkındı iki gün akşam yemedim 106 yı gördüm gene.. ne olacağını ne yapacağımı bilmiyorum işte pek.. bi can sıkkınlığı var bende :KK43:
Her şeyiçok mu kafana takıyorsun canm?

yukardaki gibi işte kaptanım genel bi isteksizlik :110:

Sen kendini birakirsan biter bu iş.
Bunca emeğini hebami etmek istiyorsun.
Ha yok yapamiyorum diyorsan o ayrı.
Ama yapabildiğini hepimiz biliyoruz.
Bunca kiloyu sen verdin. Yinede sen bilirsin.

bak girmezsen daha kötü olcan gir sen gene....

Back
X