- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #161.821
Tek ogune sigdirmissin hepsini:)Evet bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek ogune sigdirmissin hepsini:)Evet bak
Kara turpu oyup alttan azcık del bal koy içine bardağa koy damla damla aksin öksürüğü boğaz ağrısına birebir canımBende yazayım menümü yeme işim bitti.
9,30
1 poğaça
13,30
2 kpçe yeşil mercimek çorbası
16,30
2 çorba kaşığı makarna/4 çorba kaşığı menemen
Su 1,5 oldu 2 olur..
Spor yok boğazım fena..
Az kala elimi yiyodum kizTek ogune sigdirmissin hepsini:)
Bal alıp yapayım canım sağol..Kara turpu oyup alttan azcık del bal koy içine bardağa koy damla damla aksin öksürüğü boğaz ağrısına birebir canım
Doktorun ilacın kesemedigi öksürüğü kesiyor benim bucure yapıyorumBal alıp yapayım canım sağol..
Kiz gece esim bana zorla bi isirik cayli kekyapmistim ondan yedirdi bi agladim gittim kusturdum kendimi ama bu sabah tutamayip pogacalari goturdum valla:)Az kala elimi yiyodum kiz![]()
cKucukken bana yapardi hatirlattigin iyi oldu canim ins ihtiyacimz olmazda aklimda bulunur:)Doktorun ilacın kesemedigi öksürüğü kesiyor benim bucure yapıyorum
Kiz gece esim bana zorla bi isirik cayli kekyapmistim ondan yedirdi bi agladim gittim kusturdum kendimi ama bu sabah tutamayip pogacalari goturdum valla:)
Kustun mu? Bi daha yapma Betüs paylasmis ya bir kötü öğün sismanlatmaz bir iyi öğünde zayiflatmaz . Alışkanlık falan olur Allah korusunKiz gece esim bana zorla bi isirik cayli kekyapmistim ondan yedirdi bi agladim gittim kusturdum kendimi ama bu sabah tutamayip pogacalari goturdum valla:)
Ayyy cok kirdiydim bidaha kirmam ozman zaten yapmz bidahabu ne perhiz bu ne lahana turşusu :) eşinn yediriyosa yicen.... kırma enişteyi....
Canim napiyim tarti gunu diye bi isirikti zaten ama biraz sert cikistim galiba gelince alayim gonlunuKustun mu? Bi daha yapma Betüs paylasmis ya bir kötü öğün sismanlatmaz bir iyi öğünde zayiflatmaz . Alışkanlık falan olur Allah korusun
1 litre su yazmak istemistim telefonun çok bilmisligi tahmin açık :)Öğle biraz yoğun olmuş ama akşam yememişsin ya iyidir yine :))
Afiyet olsun
''Şu'' ne bu arada
Bir ısırık kekten 100 gr bile gelmez..Canim napiyim tarti gunu diye bi isirikti zaten ama biraz sert cikistim galiba gelince alayim gonlunu![]()
Bu hafta bir gün gittim ay çok terliyorum boğazın ne zamandır şiş grip gibi oluyorum eve gelene kadar soguyorumSpora biraz daha ekleme yapabilirsin :))
Hala salona devam ediyon mu?
Muska 5 kilo veren var bacim nasıl yapıyorlar acep sen bilirsinAkşamı çok hafif tut bişey olmaz inşalllah.
Haahhhaaa benimde arada öyle yapıyorr :)1 litre su yazmak istemistim telefonun çok bilmisligi tahmin açık :)
hem eksiyi bascam hem de cuma c.tesi pazar cezalar iki katı, bende bulgur yedim kendime de bascam uzulmeyinEyvah basildik!
Basma beeaa bugün cuma...
yogurt corbasııııı :)Peki ne yiyebilirsin. Bu dr herseyi yasaklamış.
korkun benden :)Wuuoooow bu ne kız?
Korktu ben..
sen yarın alcan cezaları :)Tamam bea bisey etmiyom yanima muskayi alayim dedim olmadi ceza kesme valla heryerim agriyo cezada almamisim zati
ülser yok tatlım gasrit reflu ve tas var bizde yanlıs biliyo musuzkollontai teşekkür ederim canım süt ülsere dokunur zaten ben süt içebilmene sasirmistim allah şifa versin çok. Zor
tamam canım bu hafta takip ederim, ama kacamak gorursem bi dahaki hafta takip etmem, aylardır seni uyarıyorun ve benim açımdan seni uyarmak sıkıcı bi hal aldı, cunku hep yerinde sayıyosun herkes veriyo seen 1 ileri 2 geriYa ben ya ben
kollontai ben kaptan izin verdi sanıyordum. Arada uğramaya çalıştım ama gerçekten hiç müsait olamadım. Beni de takip etsen olma mı?
Şimdiye kadar cezalarımı yapıyordum..![]()
canım bugunun menulerinin cezası yarınabas acıma hakettik biz bunu.... 2 poğça yiyen çarpı 2 olsun :)))) gaza getiriyimde görün....
jendermeler bastı....
beni unutmuşun bende cezerye yedim hurmalı.... naturaldi 50 gr....
wuuuu çok sert
patates de nisasta bildigin kb deposu cok yemek istemiyorumPatates haşlama ve yoğurt ikilisinden başka bişey duzeltmez mideni canım bunu yaparsan duzelirsin
onlar su ve odem veriyo canım kilo degilMuska 5 kilo veren var bacim nasıl yapıyorlar acep sen bilirsin