Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba,
Aşağıda adını vereceğimiz Gazete sitelerinin haberlerini paylaşmamanızı rica ediyoruz ;

- Sözcü
bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu :)

Ben kahvaltımı yaptım. Kahvemi içtim. Şimdi de biraz yürüyüşe çıkacam. Benim için çok yoğun bir gün olacak. :))
Hepinizi kocaman öpüyorum.
afiyet olsun

:KK70::KK70::KK70:
memlekette yemis yemis bizim gibi ac gariplere ay tadı kotu diyoo yaaaa :KK4:
tok açın halinden ne anlar balım

Ohh cok iyiymis burdada cok gzuel kar yagiyo:)
Burda güneş var bende yarın memlekete gideceğim bugüne ucak bulamadım hazırlık var ev temizliği çamaşır valiz alışveriş nasıl yetişecek bilmem
kızlar dynasia maalesef bireyselde 2. olmuş 14. takımdan bi arkadaş ın yüzdesi 5,71 5 kg ya yakın vermiş merakla ne yaptığın bekliyorum
evet kaptanim ya daha önce 5kilo veren oldu mu acaba?

Hafta sonu zaten yat kız imkanın varken :))
son yatisimdi galiba

kızlar dynasia maalesef bireyselde 2. olmuş 14. takımdan bi arkadaş ın yüzdesi 5,71 5 kg ya yakın vermiş merakla ne yaptığın bekliyorum
o arkadas ne yapmıs bende merak ediyorum valla bi haftada 54 e dussem her yerim sarkar :)
bugün oğlum gelecek çok özledim sıpayı ona hazırlık yapayım 8 gündür yurtdışındaydı haa bu arada 10 yaşında ondan bu kadar çok özledim :)
kıyamam insan her yasta ozler kaptanım yaaa, ben 25 yasındayım annem hala gunde iki kere arar :)

Kızlar yeşil çaylar içildi mi??

hafta sonu yeşil çay içmeeem....

bendeee :)

bugün oğlum gelecek çok özledim sıpayı ona hazırlık yapayım 8 gündür yurtdışındaydı haa bu arada 10 yaşında ondan bu kadar çok özledim :)

ALlah kavuştursun....

Ben biliyorum. Hiç ekmek ve akşam öğünü yok.
Perşembe günüde sadece ayran içmiş.

ben bir ay iki öğün beslendim hiç o kadar gitmedi.... bir kere de ayran içtim artılarda çıktım :)) benim vücut demek arızalı....

bu günkü menümü yaziim birazdan çıkıcam ve yarın akşama kadar yokum

sabah
1 yumurtadan kıymalı ıspanaklı yumurta

öğlen 1 muz + bir avuç chanberry - kruru erik gibi bir şey...

akşam 1 bardak sütlü kahve iiçicem

su 1,5 lt oldu

spor
4 mil lesli yaptım -- 608 kalori yakmışım
evi süpürdüm sildim
az sonrada yürüyüşe çıkıciğim.....

Back
X