- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #161.961
bugün oğlum gelecek çok özledim sıpayı ona hazırlık yapayım 8 gündür yurtdışındaydı haa bu arada 10 yaşında ondan bu kadar çok özledim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu :)Merhaba,
Aşağıda adını vereceğimiz Gazete sitelerinin haberlerini paylaşmamanızı rica ediyoruz ;
- Sözcü
afiyet olsunBen kahvaltımı yaptım. Kahvemi içtim. Şimdi de biraz yürüyüşe çıkacam. Benim için çok yoğun bir gün olacak. :))
Hepinizi kocaman öpüyorum.
tok açın halinden ne anlar balım
memlekette yemis yemis bizim gibi ac gariplere ay tadı kotu diyoo yaaaa![]()
Burda güneş var bende yarın memlekete gideceğim bugüne ucak bulamadım hazırlık var ev temizliği çamaşır valiz alışveriş nasıl yetişecek bilmemOhh cok iyiymis burdada cok gzuel kar yagiyo:)
evet kaptanim ya daha önce 5kilo veren oldu mu acaba?kızlar dynasia maalesef bireyselde 2. olmuş 14. takımdan bi arkadaş ın yüzdesi 5,71 5 kg ya yakın vermiş merakla ne yaptığın bekliyorum
son yatisimdi galibaHafta sonu zaten yat kız imkanın varken :))
o arkadas ne yapmıs bende merak ediyorum valla bi haftada 54 e dussem her yerim sarkar :)kızlar dynasia maalesef bireyselde 2. olmuş 14. takımdan bi arkadaş ın yüzdesi 5,71 5 kg ya yakın vermiş merakla ne yaptığın bekliyorum
kıyamam insan her yasta ozler kaptanım yaaa, ben 25 yasındayım annem hala gunde iki kere arar :)bugün oğlum gelecek çok özledim sıpayı ona hazırlık yapayım 8 gündür yurtdışındaydı haa bu arada 10 yaşında ondan bu kadar çok özledim :)
Bencede biraz okudum 2 gün ayran içiyormus sadece galibao arkadas ne yapmıs bende merak ediyorum valla bi haftada 54 e dussem her yerim sarkar :)
kıyamam insan her yasta ozler kaptanım yaaa, ben 25 yasındayım annem hala gunde iki kere arar :)
O özlenmez mi kaptanım. Dışarı da mı okuyor. Yoksa geziyemı gıtmişti.bugün oğlum gelecek çok özledim sıpayı ona hazırlık yapayım 8 gündür yurtdışındaydı haa bu arada 10 yaşında ondan bu kadar çok özledim :)
He valla! Ayıp yani.
memlekette yemis yemis bizim gibi ac gariplere ay tadı kotu diyoo yaaaa![]()
Kızlar ben 1 saat yürüyüş yaptım. Öğleden sonrada 1 saat yürüyeceğim.
Şimdi de yeşil çayımı yaptım içiyorum.![]()
Ben biliyorum. Hiç ekmek ve akşam öğünü yok.kızlar dynasia maalesef bireyselde 2. olmuş 14. takımdan bi arkadaş ın yüzdesi 5,71 5 kg ya yakın vermiş merakla ne yaptığın bekliyorum
Gozun aydın kaptanım allah ayırmasın!bugün oğlum gelecek çok özledim sıpayı ona hazırlık yapayım 8 gündür yurtdışındaydı haa bu arada 10 yaşında ondan bu kadar çok özledim :)
Aynen Kaptanın sözleri yola getiriyor tabi :))
off maşallah nasıl dayanmış kızBen biliyorum. Hiç ekmek ve akşam öğünü yok.
Perşembe günüde sadece ayran içmiş.
Valla ne bilim denesemmi diyorum da totom yemiyoroff maşallah nasıl dayanmış kız
Muskam sen onu denersen 1 hafta sonra diyeti birakcam dersin kiz bosver bence oyle seyleriValla ne bilim denesemmi diyorum da totom yemiyor![]()
Kızlar yeşil çaylar içildi mi??
kızlar dynasia maalesef bireyselde 2. olmuş 14. takımdan bi arkadaş ın yüzdesi 5,71 5 kg ya yakın vermiş merakla ne yaptığın bekliyorum
bugün oğlum gelecek çok özledim sıpayı ona hazırlık yapayım 8 gündür yurtdışındaydı haa bu arada 10 yaşında ondan bu kadar çok özledim :)
Ben biliyorum. Hiç ekmek ve akşam öğünü yok.
Perşembe günüde sadece ayran içmiş.
Muskam mantıklı ve saglikli değil canım bir haftaya hop üstüne yapışır yersen o kilo.Valla ne bilim denesemmi diyorum da totom yemiyor![]()
Niyeymiş kız Haftasonu yemek yiyon amahafta sonu yeşil çay içmeeem....
Oğluşun küçük mü?Kizlar ya ben cok sıkıldım evde tikilip kalmaktan oglum icin cikamiyoruz disari ama insan bikiyo hep evde olmaktan ogluma karsi bile bazen tahammulsuz davranabiliyorum hic boyle durumda olaniniz varmi![]()