- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım dünkü menude ne vardiki? Valla tam faşo agasin.
Hoşgeldin kaçak.Geldimmmm ay cok mutluyum sonunda yasak kalkti ya
Hos buldum cnm benim ♡evet verdim ama sonra yine aldim kac gramCok mutlu oldum cnim geldigine kiloda vermissin hosgeldin:)
Biraz çarşıya çık alışveriş yap, bi gün dısarda yıyın veya yürüyüş hepsi iyi gelebılır.20 aylik oglumda cok kucuk sayilmaz ama usuyup hasta olur falan diye biraz kasiyorum kendimi gidecegim yada bana gelecekte kimse yok arkadas falan bunaliyorum ya arada boyle oluyo bazen kimseyi aramam yanimda ama bazen ihtiyac duyuyorum iste esimin ailesi burda hergun oraya gitmekte istemiyorm
Hos buldum tatlim ♡Aşkım dünkü menude ne vardiki? Valla tam faşo agasin.
Ayrıca .of ya tamam yapcam.
Hoşgeldin kaçak.
:) ben konusunca bana daha cok ceza yaziyo ondan icimde kalsin bari:)Aşkım dünkü menude ne vardiki? Valla tam faşo agasin.
Ayrıca .of ya tamam yapcam.
Hoşgeldin kaçak.
Dogru diyosun canim kis oldugundan salgin falan var diye kendimizi sıkıntiya soktuk biraz aslinda disari cikiyorumda haftada 1 yada 2 ben galiba kimsesizlikten bunaliyorum neyseki oda gecti canim tavsiyelerin icin tesekkur ettim:)Biraz çarşıya çık alışveriş yap, bi gün dısarda yıyın veya yürüyüş hepsi iyi gelebılır.
Artik dilini tut canim da ceza yeme:)Ayy bn sizlleri cok özledim ya takip ediyordum icim icimi yiyordu neyseki kilo yapmadi :)ceza verilmesinj bile ozledim
Tebrik ederım canm darısı başımıza :)tartım hergun eksi gosteriyo yaaaaw 58.9 cıktım bu sabah, 10 sene sonra ilk defa![]()
Ayu bundan sonra tövbeArtik dilini tut canim da ceza yeme:)
Ayy çok güzel.Biri benide götürse yaa8 günlük okul gezisine gitmişti 5 ülke gezdiker
Ben yapayim ben yapayim ceza almayi ozledim zaten baskaaaaaaaaaaaannn bna veeeeerrrrMenüm.
9.30
1,5 dL kız kepek ekmeği
1 yumurta
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
14.30
1 kepçe domates çorbası
4 çorba kaşığı makarna
1 baklava ( eşim eliyle yedirdikollontai kiramadim adamı)
Su 2 litre
Spor 20 dk yuruyus
Bu arada dünkü menüm 400 cezayı haketmiyordu. İtiraz ediyorum. Ayrıca ben hastayım yaw![]()
Bizi sen takip etmissin asil sen naptin canimAyu bundan sonra tövbe))
Sen yeme ama kaptanım. Birak oğluşun yesin.kızlar oğlum in sevdiği yemekler yaptım mutfsktan yeni çıktım yoruldum az sonra accık spor yapayım
Gel ilk almanyaya cnmAyy çok güzel.Biri benide götürse yaa![]()
HoşgeldinnnGeldimmmm ay cok mutluyum sonunda yasak kalkti ya
Vallaa ben sporu 30 dk cikardim her gun ve aksamlari cok acikiyordum bundan sonra 1 yumurta yemeye karar verdim cunku tok tutuyor gece 9 oluyo ac kurt oluyorum bende boyle bir sey yaptim ..sonrasi ayniBizi sen takip etmissin asil sen naptin canim