- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.041
Hos buldum cnm ♡Hoşgeldinnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hos buldum cnm ♡Hoşgeldinnn
benim kelebeğim sen misin ?E kizlar ben yokken sizi yine takip ettim ama baska ne var ne yok♡
Kız dün sadece 1 poğaça 2 kepçe çorba ve 2 kaşık makarna yedim.:) ben konusunca bana daha cok ceza yaziyo ondan icimde kalsin bari:)
Menunu yazAyy bn sizlleri cok özledim ya takip ediyordum icim icimi yiyordu neyseki kilo yapmadi :)ceza verilmesinj bile ozledim
Ne yaptında şutladılar seni:))Ayy bn sizlleri cok özledim ya takip ediyordum icim icimi yiyordu neyseki kilo yapmadi :)ceza verilmesinj bile ozledim
Sanrim bi kelime kullandim ondan am kotu oldugunu bilmiyordum ogrendim ki kotu sozmusNe yaptında şutladılar seni:))
Evet cnm benim gercek adim havinbenim kelebeğim sen misin ?
Kizimin adi siz havin diyin :)benim kelebeğim sen misin ?
Hımm anladım canm güzel isimEvet cnm benim gercek adim havin
Saol cnm benim benim adim uzun kisadan kizin adini yazdim :)Hımm anladım canm güzel isim
Evet cnmKızlar sularınızı içiyor msunuz??
Canım fiziğin güzel azcık göbis var dedıgın gıbı o da gitse süper olursunKizlar o ondeki dogumdan kalan göbis ve yandaki azciz yaglar gitse tmmdir
Aynen cnm onun icin caba sarf ediyorum yaza eskisi gibi olurum oluruz ins.cnmCanım fiziğin güzel azcık göbis var dedıgın gıbı o da gitse süper olursun
Ahh ahhh insallahAynen cnm onun icin caba sarf ediyorum yaza eskisi gibi olurum oluruz ins.cnm
Acele etmicem sabırla vericem cnm hem cok istiyoruzzzzzzzz basaririzAhh ahhh insallah
Iyi yapmissin canim:)Vallaa ben sporu 30 dk cikardim her gun ve aksamlari cok acikiyordum bundan sonra 1 yumurta yemeye karar verdim cunku tok tutuyor gece 9 oluyo ac kurt oluyorum bende boyle bir sey yaptim ..sonrasi ayni
Guzel cikmissim canim boyunda baya uzun duruyo kizAcele etmicem sabırla vericem cnm hem cok istiyoruzzzzzzzz basaririz