- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.461
Gumaydin herksee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizz iyi gitmis geciyon valla beniCuma:63.6
C.tesi:63.1
Pazar:63.1
P.tesi:63.0
Salı:62.1
Benim tartimda oyle ama hangisi yag cozemedim dahBenimde tartım öyle spor salonuyla aynı çıktı değerler ben yanlış ölçüyordur diye dülünüyorum şimdi pili iyice azaldı yağ ölçümü yapmıyor
Kilondan sonra ilk yağı veriyor (fat), sonra su, kas, kemik, ağırlıklarını veriyorBenim tartimda oyle ama hangisi yag cozemedim dah
Kilondan sonra ilk yağı veriyor (fat), sonra su, kas, kemik, ağırlıklarını veriyor
maşallah sanatam 1400 kere zıpladıııııım![]()
Cuma:63.6
C.tesi:63.1
Pazar:63.1
P.tesi:63.0
Salı:62.1
günaydınlarrr
maşallah sana
ooo ebru şekerim maşallah kuzu sana helal cumaya eriyeceksin derece bile alırsın belki kız
bu arada dün hiç bişey yapamadım eve gidip battaniye altında termoforla oturdum çok halsizdim 3-4 kupa karışık bitki çayı içti ama hala her an hastalanacak gibiyim hertarafım dayak yemiş gibi
gecmis olsun kaptanımgünaydınlarrr
maşallah sana
ooo ebru şekerim maşallah kuzu sana helal cumaya eriyeceksin derece bile alırsın belki kız
bu arada dün hiç bişey yapamadım eve gidip battaniye altında termoforla oturdum çok halsizdim 3-4 kupa karışık bitki çayı içti ama hala her an hastalanacak gibiyim hertarafım dayak yemiş gibi
Günaydın kollontaigunaydınlar
Günaydın ycfaGumaydin herksee
Bu hafta kaptana sözüm var o yüzden gayret etmeye çalışıyorum.Kizz iyi gitmis geciyon valla beni
Ben ayarını bile yapmadım. Şaşırtıcı derecede üşengecim heralde :))Benim tartimda oyle ama hangisi yag cozemedim dah
Marka ne canım :)ne güzeeel dünyanın parasını verdiydim yok o teknoloji benim tartıda var mı acaba bi kurcalıyayım ben akşam...
Normal yürümeyi unutacan gııı..tam 1400 kere zıpladıııııım![]()
Kız verilmiş sadakan varmış.meğerse benim kombinin basıncı düşmüş suyunu açiim dedim vanası sertti biraz zorladım vana elimde kaldımı ay bide açıldı su vanası basınç yükleniyo ayy elim ayağım titredi çığlık çığlığa taktım vanayı durdurdum ayyyy patlıcektim a dostlar.... düdüklüden kaçarken kombiden olcaktı sonum :))))
Zaptedemediğin miden değilki..şu an bile açım ben yaa otursam neler neler yerim ve yarım 75 çıkarım tartıda....... o kadar yerim yani..... hani midem küçülcekti... zerre küçülmedi zor zaptediyorum :)))
Zateen aklımıza sadece yazın zayıflamak geliyoorrryaz yaklaşıyo ya diyet günlükleri pıtrak gibi çoğalır şimdi :)
Teşekkür ederim kaptanım. Cumaya kadar böyle devam inşallah :))günaydınlarrr
maşallah sana