Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr

tam 1400 kere zıpladıııııım:KK49:
maşallah sana
Cuma:63.6
C.tesi:63.1
Pazar:63.1
P.tesi:63.0
Salı:62.1

ooo ebru şekerim maşallah kuzu sana helal cumaya eriyeceksin derece bile alırsın belki kız
bu arada dün hiç bişey yapamadım eve gidip battaniye altında termoforla oturdum çok halsizdim 3-4 kupa karışık bitki çayı içti ama hala her an hastalanacak gibiyim hertarafım dayak yemiş gibi

günaydınlarrr

maşallah sana

ooo ebru şekerim maşallah kuzu sana helal cumaya eriyeceksin derece bile alırsın belki kız
bu arada dün hiç bişey yapamadım eve gidip battaniye altında termoforla oturdum çok halsizdim 3-4 kupa karışık bitki çayı içti ama hala her an hastalanacak gibiyim hertarafım dayak yemiş gibi

geçmiş olsuuun.........

günaydınlarrr

maşallah sana

gecmis olsun kaptanım

Merhabalaaar..

tam 1400 kere zıpladıııııım:KK49:
Normal yürümeyi unutacan gııı..
meğerse benim kombinin basıncı düşmüş suyunu açiim dedim vanası sertti biraz zorladım vana elimde kaldımı ay bide açıldı su vanası basınç yükleniyo ayy elim ayağım titredi çığlık çığlığa taktım vanayı durdurdum ayyyy patlıcektim a dostlar.... düdüklüden kaçarken kombiden olcaktı sonum :))))
Kız verilmiş sadakan varmış.
şu an bile açım ben yaa otursam neler neler yerim ve yarım 75 çıkarım tartıda....... o kadar yerim yani..... hani midem küçülcekti... zerre küçülmedi zor zaptediyorum :)))
Zaptedemediğin miden değilki..
Nefsin..

günaydınlarrr

maşallah sana

Teşekkür ederim kaptanım. Cumaya kadar böyle devam inşallah :))
Kaptanım dikkat edin hasta olursanız zor toparlarsınız.Kuşburnu falan yapın kendinize.
Islamur zencefill ne iyi gelirse deneyin.

Back
X